Dodaj do ulubionych

Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 13:16
Witam czy ktoś słyszał o tej inwestycji?
Jestem zainteresowana kupnem tam domu. Jest to nowa ale nie pierwsza
inwestycja tego developera (tak przynajmniej wynika z info na stronie
www.volumetric.pl). Może jest ktoś, kto już miał do czynienia z tym developerem?

www.nadbrzegiemczarnej.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: Xx Re: Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 13:58
      Wpłacic można, ale to wszystko co mozna zrobić ze spółką z o.o.
    • Gość: Gość Re: Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej IP: *.aster.pl 07.04.07, 15:45
      Ja tez poszukuje informacji na temat tego developera, intresuje mnie inwestycja
      Dom na górce. Poki co sprawdzilam na stronie minis.sprawiedliwosci, ze prezez
      volumetric mk polska jest prezesem i pieciu kolejnych spolek w nazwie
      posiadajacych nazwe volumetric..
      to tyle co wiem
      Czekam na info
      Basia
      • abba29 Re: Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej 07.04.07, 16:28
        Orjentujesz się jakie będą ceny ??. Na stronie nie ma informacji
    • Gość: Rafik Re: Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:42
      Mnie najbardziej odpowiadałby dom 300 lub 330. Domy są bardzo duże a do tego
      zgrabne, co u dzisiejszych developerów to rzadkość. Ktoś się orientuje jakie
      mają ceny, jaki standard itp? szukałem w necie ale nic o tej inwestycji nie
      znalazłem.
      Do tego strona nadbrzegiemczarnej.pl słabo działa...
      • Gość: jonx Re: Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:40
        u mnie ta strona też nie zawsze działa. Co do inwestycji to wydaje mi się, że
        inwestor nie ma jeszcze pozwolenia na budowę. Zresztą teraz to normalna praktyka
        developerów.
    • Gość: gość Re: Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:48
      Domy fajne w zalesionej okolicy ale wszystko okupione codziennym staniem w
      najgorszych w wawie korkach. Raczej dla cierpliwych osób.
      • Gość: :p Re: Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 23:05
        a gdzie w Warszawie nie ma korków? :p
    • Gość: ella1709 Re: Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:20
      Firma z Hiszpanii - to chyba świadczy o dobrym standarcie ale też o wysokich
      cenach. Natomiast domki a raczej rezydencje sympatyczne ale wolałbym w innej
      kolorystyce np.dach.
      • Gość: Juan Re: Volumetric - Nad Brzegiem Czarnej IP: *.chello.pl 18.04.07, 19:54
        Zdecydowanie zbyt mało prestiżowa lokalizacja jak na takie eleganckie i duże
        domy. Jeżeli jest już klient z grubym portfelem to nie kupi takiego domu w
        Markach tylko wybierze Konstancin. Ale trzeba się cieszyć, że dobra architektura
        wkracza na nowe podwarszawskie tereny :)
        • espoo strona nie działa 19.04.07, 13:48
          czy tylko u mnie nie dziala ta strona www.nadbrzegiemczarnej.pl/ ???
          sa tam jakies rzuty czy tylko wizualizacje?
          • Gość: rex Re: strona nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:05
            tiaaa strona dopiero "w przygotowaniu"
            z tego co slyszalem to maja byc duze dzialki po 2500m2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka