morito1 10.04.07, 20:04 Witam! Mam zamiar podpisać umowę rezerwacyjną z EKO Development na bliźniaka -czy ktoś już podpisał umowę na tym osiedlu ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Re: Strzygłowska cz.C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:58 a dlaczego chcesz podpisywać umowę rezerwacyjną, jesli mają pozwolenie to podpisuj umowę cywilno-prawną lub akt - masz wtedy pewność, że nie kupisz "kotka w worku" poczytaj sobie o innych developerech, kórzy podpisują umowy rezerwacyjne. Ja już miałem przykre doświadczenia z umową rezerwacyjną, musuałem brać prawnika itp. zastanów się. To, że już coś wybudowali o niczym nie świadczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Strzygłowska cz.C IP: *.centertel.pl 11.04.07, 20:56 Tez mam zamiar podpisac umowe rezerwacyjna. Martwi mnie jedna rzecz o ktorej dowiedzialm sie dzisiaj. Podobno teren na ktorym buduja jest zasypanym rowem melioracyjnym i jest to grunt dosc podmokly. Kwestia komarow i wilgoci :( Jesli masz jakies info daj prosze znac,m Odpowiedz Link Zgłoś