Gość: Karol IP: *.crowley.pl 16.05.03, 08:52 Nie dajcie się nabrać na tą firmę. Ladnymi slowami próbują złapać klienta, póżniej okazuje się, że nie jest tak kolorowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: FOS POL Ząbki IP: 213.17.163.* 16.05.03, 10:20 Co masz na myśli, pisząc że nie jest kolorowo. Kupiłeś od nich mieszkanie? Też się zastanawiam nad kupnem mieszkania od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: FOS POL Ząbki IP: *.crowley.pl 20.05.03, 15:02 Gość portalu: Aga napisał(a): > Co masz na myśli, pisząc że nie jest kolorowo. > Kupiłeś od nich mieszkanie? > Też się zastanawiam nad kupnem mieszkania od nich. Tak już tam mieszkam. Ponad rok mieszkania nie odebrane przez nadzór a naliczają czynsze jak chcą, boją się wspólnoty bo wtedy okaże się, że nie ma pieniędzy na wykończenie. W porównaniu z osiedlami obok płacimy bardzo wysokie czynsze nie wiedząc jak ustalane są stawki. Na pewno to się zmieni, kiedy powstanie wspólnota. Jak się zdecydujesz to zwróć uwagę na wykończenie mieszkania aby nie było za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks0 Re: FOS POL Ząbki 20.05.03, 23:21 AGA - zlituj się i nie kupuj tam ja też o mały włos tego nie zrobiłem - mieszkania są świetnie (jak dla mnie) zaprojektowane ale jest zbyt duzo niepewnosci. pojedź w wolnym czasie i pogadaj z mieszkańcami a zdziwisz sie (nieprzyjemnie) a może bardziej przekona Cie fakt, że w banku jak chciałem wziąść kredyt to powiedzieli stanowcze NIE - jak myslisz dlaczego pozdrawiam i jak by co to zapraszam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANia Re: FOS POL Ząbki IP: 213.158.197.* 23.05.03, 16:21 też byłam na osiedlu Fospol-a w Ząbkach, poprosiłam Panią z biura sprzedaży o pokazanie dwóch lokali, którymi byłabym zainteresowana, jeden się udało obejrzeć, natomiast do drugiego (w innej klatce) Pani nie miała kluczy i zapomniała tez hasła do domofonu..... Odpowiedz Link Zgłoś