Gość: heheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 20:07 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34885,4053072.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziadek Re: Kolejny potworek JW IP: *.aster.pl 12.04.07, 23:17 Śmiejcie się, śmiejcie. Ja tam już zarezerwowałem trzy mieszkanka w tej inwestycji. Solidny wykonawca + atrakcyjna lokalizacja + bardzo rozsądna cena (8.900/m2). Zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Kolejny potworek JW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:22 :)))))))) solidny wykonawca buhahaha, mieszkałeś kiedyś w ich mieszkaniu ? Gość portalu: dziadek napisał(a): > Śmiejcie się, śmiejcie. > Ja tam już zarezerwowałem trzy mieszkanka w tej inwestycji. > Solidny wykonawca + atrakcyjna lokalizacja + bardzo rozsądna cena (8.900/m2). > Zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: Kolejny potworek JW IP: *.chello.pl 12.04.07, 23:46 a ty co? herox niezalogowany? Odpowiedz Link Zgłoś
freq_freq Re: Kolejny potworek JW 13.04.07, 11:03 Ale jaja, pczecież tam będzie szła ekspresówka 2*3 pasma w każdym kierunku ruchu. Nie dałbym nawet 3k za m. No chyba żebym wcześcniej mieszkał w slumsowisku.A blokowiska jwch rozpadną się po paru latach. Na dodatek to co jest obiecane prze jwch na posterach z reguły kończy się na spełnieniu obietnicy w malutkim procencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizzly Re: Kolejny potworek JW IP: *.171.92.97.crowley.pl 13.04.07, 11:42 Dziadek, ty stary jajcarzu, nie podpuszczaj frajerstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 Re: Kolejny potworek JW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:21 Potworkiem bym tego nie nazwał, zanosi się na najlepszą (architektonicznie) realizację JWC w historii, tylko lokalizacja (a konkretniej LOKALIZACJA) kiepawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: city buraki w kolejkę do JW!!! IP: 212.160.172.* 13.04.07, 11:30 Wieśniactwo i tak wykupi. Po latach spędzonych w grajdołach spragnieni są cywilizacji. Oby tylko nie zapomnieli ich odgrodzić płotem od lokalnego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek zarąbisty Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.04.07, 15:57 sam jesteś wieśniactwo, co tylko może pomarzyć o mieszkaniu 9k/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blad Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: *.spray.net.pl 15.04.07, 09:45 skoro lokalne społeczeństwo to stołeczne lumpy, dresiarstwo i srający wszędzie swoimy psami wielkomieszczanie to się nie dziwie że inni chcą się od takich grodzić, widać nawet wsioki mają więcej kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza płotu Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: 212.160.172.* 16.04.07, 10:06 czy te "kulturalne" wsioki nie będą wychodzić za płot ze swoimi psami, by obsrały parki i inne tereny zielone, których niestety ale długo nie będzie w "obozach"?! czy tam będzie jakiś prywatny spacerniak dla mieszkańców, czy będą zaśmiecać okolicę, bo u siebie w "obozie" nie wypada?! - pomieszkacie, zobaczycie! jedyny plus, to bezpośredni wyjaz na trasę ekspresową, co umożliwi w piątki szybszy dojazd na "działkę" do mamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baldur Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:00 dobrze że zrozumiałeś przewagę obozu - można sr.. na wasz spółdzielczy komunalny trawnik do woli, hehe ciekawe czy ogrodzone domy jednorodzinne to tez dla ciebie obozy z wsiokami? naczytał się taki w gazetach, że rosną w stolicy getta, i odgrywa tu postępowca nie ma w tym dziwnego, że porządni ludzie chcą się odgrodzić od chamstwa i lumpenproletariatu warszawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CITY Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: 212.160.172.* 17.04.07, 12:13 Dawno przywieźli cię do Warszawy? Z twojego wpisu wynika że nie! cham ze wsi wyjedzie, ale wieś z chama nigdy - gdybyś nie wiedział, więc spróbuj chociaż stwarzać pozory, że oprócz pracy, mieszkania i kredytu łączy cię z tym miejscem coś więcej. Ludność napływowa ze wsi, wniosła trochę obyczajów rodem z obory, czego jesteś doskonałym przykładem i czego świadkami jesteśmy dzisiaj na ulicach, niestety... Pochodzenie trudno wymazać, sam fakt opanowania pisania i czytania jeszcze niczego nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: 212.180.165.* 17.04.07, 20:31 jeden i drugi za prostactwo swoich wypowiedzi powinien przeprosić to miasto, ze posługuje sie jego nazwą............ ŻADEN Z WAS NIE ZASŁUGUJE NA TO BY TU MIESZKAĆ. IZOLATKA I NIC WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baldur Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:45 przyjmuję tą krytykę, bo może moja prowokacyjna wypowiedź była nie na miejscu, ale krew mnie zalewa na takich zarozumiałych bydlaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baldur Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:41 sam jesteś ćwokiem, i to do tego groteskowym, wyskocz jeszcze z dziadkiem z powstania nieudaczniku, miernoto, nieokrzesany chamie będzie tu wyjeżdzał z utartymi frazesami, nic w tym baranim łbie już więcej nie ma? poza pychą? poza durnowatą dumą z wątpliwego pochodzenia? bo mi wyglądasz na pomiotło jakieś, nie ważne czy wielkomiejskie, czy małomiasteczkowe, tu też od zawsze było pełno chołoty, dziwek, ku-rewek i cwaniaków, i też się zawsze uważali za niewiadomo co, wiem bo mi dziadek opowiadał, głąbie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thx Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: 212.160.172.* 18.04.07, 09:41 ZABOLAŁO?! - o to chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baldur Re: buraki w kolejkę do JW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:41 prostaku! nic nie zrozumiałeś i szkoda że ciebie nie zabolało, ale przecież głupota nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
zarembski Re: Kolejny potworek JW 13.04.07, 17:33 W obecnych czasach ludzi to nie przeraża. Kogo nie stać na mieszkanie za 15 tysięcy w centrum, ten kupuje za 8 tysięcey przy ruchliwej trasie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Kolejny potworek JW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:57 Witam, Tak jedziecie po jw a zobaczcie na DD ciekawe czy informpwali klientów że na Osiedlach Derby pod oknami bedzie trasa hahahah przez sam sierodek osiedla Darby to jest dramat :)))) ps.jak chcecie ciszy to do lasu. s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Kolejny potworek JW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:58 przez środek . przepraszam s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Kolejny potworek JW IP: 212.180.165.* 13.04.07, 20:34 a ja dzięki jw zarobiłem 250 000 tys. Kupilem w 2003 za 150000 a sprzedałem za 350 000. Kochane JW..... a tak na marginesie blok nadal stoi i nie nosi oznak schyłku....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Kolejny potworek JW IP: 212.180.165.* 13.04.07, 20:35 przepraszam 200 000........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blad Re: Kolejny potworek JW IP: *.spray.net.pl 15.04.07, 09:47 bardzo wiarygodna wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkas Re: Kolejny potworek JW IP: *.jmdi.pl 15.04.07, 15:07 Bardzo prawdopodobne. Ja na dwóch mieszkaniach od jw zarobiłem 450 tyś. Do tego mam nieźle płatną pracę i jestem spokojny o swoją przyszłoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Kolejny potworek JW IP: 212.180.165.* 15.04.07, 18:18 a Ci, którzy wyłącznie narzekaja na forum wyszukujac wyłacznie minusy developerów i inwestycji nie potrafiąc podjąc decyzji o zakupie niech dalej czekają......... a tak na marginesie. Za taki "syf", który wybudowało jw trzeba zapłacic teraz od 6,5-7 tyś w górę......... ja zapłaciłem 2,8 t. Czy mam narzekac na jw ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś