Dodaj do ulubionych

dompol łomianki

19.04.07, 22:22
witam,

uprzejmie prosze o kontakt niedoszlych klientow firmy dompol z lomianek,
ktorzy doswiadczyli w ostatnim czasie grubej nieuczciwosci ze strony tego
wykonawcy.
prosze o wysylanie wiadomosci na adres: dompoll@gazeta.pl

pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • netguru Re: dompol łomianki 20.04.07, 09:51
      A mozesz napisac o co chodzi? W jaki sposob zostales oszukany?

pzdr
    • adrianl Re: dompol łomianki 24.04.07, 12:56
      jaka nieuczciwość? możesz w kilku słowach streścić?
    • Gość: dompol odpowiedź Re: dompol łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 17:49
      Szanowni Państwo ,

W związku z zarzutem , który pojawił się na tym forum dotyczącym
      jakoby "nieuczciwości" naszej firmy proszę anonimowego nadawcę tej informacji o
      odpowiedź co ma na myśli przez "nieuczciwość".
      Proszę o przedstawienie konkretnych dowodów na "nieuczciwość" naszej firmy.
      Niestety w ten ubecki sposób, rzucając różnego rodzaju epitety, każdego można o
      wszystko oskarżyć nie przedstawiając dowodów.
      Jednocześnie informujemy ,że w przypadku bezpodstawnych oskarżeń ( a ta
      anonimowa wypowiedź do nich należy) naszej firmy oraz w przypadku jawnego
      naruszania naszych dóbr osobistych sprawę , po wykryciu lub ujawnienia się
      autora niniejszego pomówienia podejmiemy niezwłocznie odpowiednie kroki prawne
      w celu ochrony dobrego imienia naszej firmy i naszych Klientów.

Niniejszym oświadczamy również,że nasza firma przestrzega przepisów prawa i
      nigdy , nikogo nie oszukała i nigdy nikogo nie oszuka.

Łączę Wyrazy Szacunku

z poważaniem
      Leszek Więckowski
      współwłaściciel spółki developerskiej
      dompol
      adres poczty elektronicznej:dompol@dompol.waw.pl
      Tel/fax: (22) 751 68 45
      • Gość: copyright Re: dompol łomianki IP: *.bluebird.ibm.com 25.04.07, 21:46
        Problem kwalifikacji postępowania Państwa firmy (jak z resztą każdej) może być
        przedmiotem postępowania prawnego i nic w tym dziwnego. Forum nie jest
        najlepszym miejscem na jego prowadzenie. Jak rozumiem zamierzeniem autora tego
        wątku było jedynie udostępnienie osobom, które zamierzają udzielić lub otrzymać
        dalsze informacje sposobu wzajemnego komunikowania się. Zyczę dalszego
        przestrzegania prawa i dbania o klientow.
      • klona1 Re: dompol łomianki 27.04.07, 17:44
        Nie widzę nic złego w poszukiwaniu osób, które znalazły się w podobnej sytuacji
        poprzez ogólnie dostępny portal.
        Jeśli wolność słowa i wymianę zdań uważa Pan za ubeckie, to pewnie dbałość o
        klienta w wydaniu dompol w miesiącu kwietniu- za czystą kapitalistyczną grę.

Życzę sukcesów i rozwoju firmie, bo naprawdę nieźle się zapowiadała. A jeśli
        tak Panu dba zależy na jej dobrym imieniu: proszę dorosłych i poważnych ludzi
        traktować poważnie, a groźby zachować dla siebie i wspólnika. I nie podejmować
        prób samobójczych (mam na myśli firmę), bo szkoda by było...

Jeśli są ku temu powody (a Pan to wie najlepiej), kroki prawne liczę, że
        rozczarowani klienci podejmą i dowody przedstawią we właściwym miejscu i
        czasie, chyba, że dompol jako szanująca się firma (o czym pisze Pan w postcie)
        rzeczywiście, choć w ułamku procenta, uczciwie ich potraktuje i dotrzyma słowa
        danego w postcie - "firma przestrzega przepisów prawa i nigdy nikogo nie
        oszuka". Szczerze tego Panu i wspólnikowi życzę.

A propos, nie musi Pan dbać o moje dobre imię - potrafię to zrobić samodzielnie
        (chyba że ci ex się nie liczą).

do miłego ...

• adrianl Re: dompol łomianki 27.04.07, 21:00
        Jestem klientem firmy Dompol od kilku miesięcy. Do tej pory nie spotkałem się z
        przejawem jakiejkolwiek nieuczciwości. Zawsze byłem traktowany poważnie, wręcz
        miło i przyjacielsko. Czworo moich dobrych znajomych kupiło od Dompolu domy,
        również w Klonowym Parku, oni także nie spotkali się z nieuczciwością.
    • Gość: dompolll Re: dompol łomianki IP: 87.204.208.* 30.04.07, 10:05
      do gory, dla przestrogi dla obecnych i przyszlych klientow z dobrą radą o bycie
      czujnym, bo jesli sie dobrze przyjrzec to sa i kolce na tej róży.

powodzenia
      • Gość: bea Re: dompol łomianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:49
        Z uwagą przeczytałam uwagi na niniejszym forum i muszę przyznać ,że jestem
        również klientem firmy dompol i stwierdzam,że dompol wobec mnie i moich
        znajomych którzy również kupili u nich dom postępował zawsze uczciwie. Nawet
        pomogli moim znajomym chociaż nie musieli tego robić za to jestem im wdzięczna.
        Jestem bardzo zadowolona z tego developera i mogę polecić go innym z czystym
        sumieniem

bea
        • Gość: max Re: dompol łomianki IP: *.acn.waw.pl 30.04.07, 23:46
          Ja również od kilku miesięcy jestem ich klientem i przynajmniej do dnia
          dzisiejszego nie miałem z nimi problemów. Autor zamiast podbijać wątek mógłby w
          końcu napisać o co mu chodzi, bo póki co to nawet na maila niczego konkretnego
          nie podesłał.
          • Gość: copyright Re: dompol łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:51
            Jeżeli problemy związane z inwestycją "Klonowy Park", o których mowa w tym wątku
            Państwa nie dotyczą (np.: bea lub max) to chyba tym lepiej - należy się cieszyć
            nikt z nas nie twierdzi, że firma Dompol jest nieuczciwa wobec wszystkich
            klientów. Jak wspominałem wcześniej osoby, które czują się poszkodowane nie będą
            tu opisywać zdarzeń, których dotyczy toczący się spór. Natomiast osoby, które
            czują się pokrzywdzone wciąż zachęcam do kontaktu: dompoll@gazeta.pl
            • Gość: add Re: dompol łomianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 13:02
              Ja również jestem zadowolny z usług firmy dompol. Stwierdzam ,że firma
              wywiązuje się ze wszystkich zobowiązań zgodnie z umową. Co do jakości wykonania
              to także nie mam zastrzeżeń ,co jest żadkością wśród developerów. Jestem tym
              znajomym ,którym dompol bezinteresownie pomógł , o którym pisała Bea.
              Z czystym sumieniem polecam firmę dompol jako uczciwą i rzetelną.
              Cieszę się ,że trafiłem na nich z przebiegu budowy też jestem zadowolony.
              Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję,że zadowolonych jest więcej, złego słowa
              na dompol nie dam powiedzieć wiem ,że są uczciwi.
              Wiem ,że zadowolonych jest dużo dużo więcej ponieważ firma jest poważna i godna
              zaufania.
              add
              • Gość: add Re: dompol łomianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 13:08
                Nie słyszałem o problemach Klientów z Os.Klonowy Park realizowanego przez
                dompol. Z tego co wiem nie ma żadnych problemów ani z budową ( postępuje) ani
                pomiędzy Klientami a firmą wręcz przeciwnie atmosfera jest profesjonalna i
                partnerska.
                Czyżby głosy negatywne były związane z sfrustrowanymi osobami ,które z różnych
                powodów nie zostały Klientami a teraz próbują się odgryzać. Są źli ,że dompol
                nie podpisał z nimi umów - ale jaja hehe. Nie mam wątpliwości ,że tak jest
                Sam jestem jednym z Klientów OS.Klonowy Park i jestem dompolowi wdzięczny za
                pomoc i partnerską współpracę i tak zostanie.
                add
                • Gość: Andrzej Re: dompol łomianki IP: 195.164.48.* 29.05.07, 09:56
                  Jak kupilem od Dompolu dom na osiedlu Villa Kampinos.
                  I jak na razie nie bylo zadnych klopotow.
                  Mila i zyczliwa obsluga.
                  Budowa dziarsko postepuje.
                  Oby tak dalej.

Widac, ze zalezy im na satysfakcji klienta.
                  Wg mnie sa OK.
    • Gość: mana Re: dompol łomianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:19
      czy podpisują umowy przedwstępne w formie aktu notarialnego, czytam o róznych
      developerach i próbuję się czegos dowiedzieć
      • Gość: ania i grzes Re: dompol łomianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 22:14
        Jesteśmy klientami firmy Dompol, kupiliśmy dom w Klonowym Parku z czego
        jesteśmy niezwykle zadowoleni. Współpraca z firmą układa się wręcz
        przyjacielsko, wszelkie wątpliwości i pytania z naszej strony są zawsze
        niezwykle dokładnie wyjaśniane. Właściciele i pracownicy bez względu na porę
        służą zawsze pomocą i dobrą radą (nawet w kwestiach, które de facto nie leżą w
        ich gestii). Życzmy wszystkim aby trafili na tak rzetelną i uczciwą firmę
        developerską. Pozdrawiamy
        • Gość: Mat Re: dompol łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:48
          Jestem Klientem dompol-u Os.Słoneczne Ogrody i podzielam wszystkie pozytywne
          opinie na temat tego developera w szczególności to co pisze max i ania i grześ
          na tym forum. Niezwykle miła obsługa, dostępność pracowników i właścicieli
          firmy nawet po godzinach pracy, rzetelnie i terminowo prowadzona budowa,
          udzielają pomocy nawet w sprawach,które nie leżą w zakresie ich obowiązków.
          Cieszę się ,że trafiłem na tak uczciwą firmę i uważam,że jest wiarygodna i
          godna polecenia.
          Mat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka