1sliwonik1 05.06.07, 15:36 witam, szukam nabywców blizniaków na jeziorowej V. sam mam tam niestety kupiony od nich budynek i szukam sąsiadów aby wysepować wspólnie do developera. kontakt na mail sliwonik@o2.pl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: developer house jeziorowa V IP: 195.164.0.* 12.06.07, 12:50 co sie dzieje na jeziorowej V ? Czy nasze domy powstaną ? Kiedy beda oddawane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: developer house jeziorowa V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 20:08 Czy moglibyście przybliżyć mi trudnosci jakie mieliscie na Jeziorowej V? Został tam ostatni dom i jestem bliska jego kupna...czy to bardzo zły pomysł? Wydaje się, że nie powinno być to ryzykowne, bo inwestycja jest już zrealizowana - wszystko stoi. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: developer house jeziorowa V IP: *.crowley.pl 13.06.07, 14:19 mury tylko stoją; nie ma mediow - pradu (nawet nie podprowadzony kablami, gazu, wody, nie ma drogi - spor z sasiadem mieszkajacym przy bramie, brak ocieplenia i tynkow na czesci, brak uporzadkowania wnetrz osiedli - trzeba nawiezc duzo ziemi by teren wyrownac. obejrzyj standart wykonania dachow, wiezby dchowej, rynien. a od niemal roku - bezruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: developer house jeziorowa V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:28 Już wiem, że nie ma jeszcze doprowadzonych mediów - ale mają byc :)...zobaczymy... W umowie jest zagwarantowane korzystanie z mediów budowlanych podczas wykończania wnętrza. Jeżeli chodzi o stan techniczny to ocenił go "fachowiec", który nie ma z tą firmą nic wspólnego i stwiedził, że nie jest tak źle! Obecnie robione są szamba i w niedługim czasie biorą się za teren. Co do kłopotów z sąsiadem - to nie wyglada to dobrze... ale badźmy optymistami! W najgorszym razie jest przecież dojazd do Jeziorowej. Mi mocno się nie spieszy, więc raczej nie widzę w tej inwestycji dużego zagrożenia. Chyba, że ktoś mi jeszcze uświadomi jakieś możliwe kłopoty...? Nie wiem tylko jak to jest z rynnami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwonik Re: developer house jeziorowa V IP: *.corp-eur.3com.com 27.07.07, 13:47 tak jak pisałem wcześniej mam jeden z domów i szukam kontaktu z sąsiadami z jeziorowej V. proszę o przesłanie danych na mail sliwonik@o2.pl bo trzeba się skrzyknąć i występować razem do developera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek www.jeziorowa.waw.pl - zapraszam :) IP: *.gprs.plus.pl 01.12.07, 11:18 www.jeziorowa.waw.pl - zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś