Dodaj do ulubionych

developer house jeziorowa V

05.06.07, 15:36
witam, szukam nabywców blizniaków na jeziorowej V. sam mam tam niestety
kupiony od nich budynek i szukam sąsiadów aby wysepować wspólnie do
developera. kontakt na mail sliwonik@o2.pl.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: developer house jeziorowa V IP: 195.164.0.* 12.06.07, 12:50
      co sie dzieje na jeziorowej V ? Czy nasze domy powstaną ? Kiedy beda oddawane ?
      • Gość: M. Re: developer house jeziorowa V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 20:08
        Czy moglibyście przybliżyć mi trudnosci jakie mieliscie na Jeziorowej V? Został
        tam ostatni dom i jestem bliska jego kupna...czy to bardzo zły pomysł? Wydaje
        się, że nie powinno być to ryzykowne, bo inwestycja jest już zrealizowana -
        wszystko stoi. Co wy na to?
        • Gość: xyz Re: developer house jeziorowa V IP: *.crowley.pl 13.06.07, 14:19
          mury tylko stoją; nie ma mediow - pradu (nawet nie podprowadzony kablami, gazu,
          wody, nie ma drogi - spor z sasiadem mieszkajacym przy bramie, brak ocieplenia
          i tynkow na czesci, brak uporzadkowania wnetrz osiedli - trzeba nawiezc duzo
          ziemi by teren wyrownac. obejrzyj standart wykonania dachow, wiezby dchowej,
          rynien. a od niemal roku - bezruch.
          • Gość: M. Re: developer house jeziorowa V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:28
            Już wiem, że nie ma jeszcze doprowadzonych mediów - ale mają
            byc :)...zobaczymy... W umowie jest zagwarantowane korzystanie z mediów
            budowlanych podczas wykończania wnętrza.
            Jeżeli chodzi o stan techniczny to ocenił go "fachowiec", który nie ma z tą
            firmą nic wspólnego i stwiedził, że nie jest tak źle! Obecnie robione są szamba
            i w niedługim czasie biorą się za teren. Co do kłopotów z sąsiadem - to nie
            wyglada to dobrze... ale badźmy optymistami! W najgorszym razie jest przecież
            dojazd do Jeziorowej.
            Mi mocno się nie spieszy, więc raczej nie widzę w tej inwestycji dużego
            zagrożenia. Chyba, że ktoś mi jeszcze uświadomi jakieś możliwe kłopoty...?
            Nie wiem tylko jak to jest z rynnami?
            • Gość: sliwonik Re: developer house jeziorowa V IP: *.corp-eur.3com.com 27.07.07, 13:47
              tak jak pisałem wcześniej mam jeden z domów i szukam kontaktu z sąsiadami z
              jeziorowej V. proszę o przesłanie danych na mail sliwonik@o2.pl bo trzeba się
              skrzyknąć i występować razem do developera.
    • Gość: Krzysiek www.jeziorowa.waw.pl - zapraszam :) IP: *.gprs.plus.pl 01.12.07, 11:18
      www.jeziorowa.waw.pl - zapraszam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka