Gość: aska IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 22:29 Witam Ponawiam watek, czy ktos zna tego dewelopera???i moze sie ze mna podzielic uwagami?? Chce kupic od nich segment przy ul Wilanowskiej w Jozefoslawiu Czekam na ifo, aska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaja Re: PIB ELEKTROMECH - inwestycja w Jozefoslawiu IP: *.acn.pl / 10.71.6.* 07.06.03, 09:55 Ja też szukam pilnie informacji o tej firmie i dlatego bardzo proszę o wiecej szczegółów. Gzie ma adres, kto jest jej właścicielem - nazwiska. jesli to ta firma, o jakiej myśle, to bedę miał ciekawe informacje. Czekam na szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: PIB ELEKTROMECH - inwestycja w Jozefoslawiu IP: *.cust-adsl.tiscali.it 09.06.03, 16:08 Gość portalu: gaja napisał(a): > Ja też szukam pilnie informacji o tej firmie i dlatego bardzo proszę o wiecej > szczegółów. Gzie ma adres, kto jest jej właścicielem - nazwiska. jesli to ta > firma, o jakiej myśle, to bedę miał ciekawe informacje. > > Czekam na szczegóły. Mogę prosić o kontakt na priv: darek_rzymianin@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: PIB ELEKTROMECH - inwestycja w Jozefoslawiu IP: *.cust-adsl.tiscali.it 07.06.03, 15:28 WWW: www.domy-lawendowe.pl Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaneck Re: PIB ELEKTROMECH - inwestycja w Jozefoslawiu IP: *.future / 10.0.0.* 08.06.03, 10:21 cześć, pracuję w branży budowlanej i od długiego czasu obserwuję tą inwestycję. Z tego co wiem to powinna być skończona ok. rok temu. Poza tym architekt który to projektował na pytanie o ww. inwestycję tylko machnął ręką. Także uważajcie na nich!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: PIB ELEKTROMECH - inwestycja w Jozefoslawiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.06.03, 09:04 Strone internetowa znam, wlascicielami sa Pani Iwona Maciak i Jerzy Maciak, ale moze cos wiecej o tej inwestycji. Czyzbym tylko ja chciala skorzystac z ich oferty:)) Odezwijcie sie, please..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: PIB ELEKTROMECH - inwestycja w Jozefoslawiu IP: *.cust-adsl.tiscali.it 10.06.03, 09:19 Gość portalu: aska napisał(a): > Strone internetowa znam, wlascicielami sa Pani Iwona Maciak i Jerzy Maciak, > ale moze cos wiecej o tej inwestycji. Czyzbym tylko ja chciala skorzystac z ich > > oferty:)) > > Odezwijcie sie, please..... Ja kupilem segment w tej inwestycji. Szczegoly na priv: darek_rzymianin@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: PIB ELEKTROMECH - inwestycja w Jozefoslawiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.06.03, 14:04 Gość portalu: darek napisał(a): > Gość portalu: aska napisał(a): > > > Strone internetowa znam, wlascicielami sa Pani Iwona Maciak i Jerzy Maciak > , > > ale moze cos wiecej o tej inwestycji. Czyzbym tylko ja chciala skorzystac > z > ich > > > > oferty:)) > > > > Odezwijcie sie, please..... > > Ja kupilem segment w tej inwestycji. > Szczegoly na priv: darek_rzymianin@poczta.onet.pl > Panie Darku odezwalam sie na priv, czekam cierpliwie na wiesci:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mesjasz_2 Re: PIB ELEKTROMECH - inwestycja w Jozefoslawiu 10.06.03, 09:42 Gość portalu: Yaneck napisał(a): > pracuję w branży budowlanej i od długiego czasu obserwuję > tą inwestycję. Witam, sorki, ze sie wcinam, ale jesli pracujesz w branzy budowlanej i masz orientacje w Jozefoslawiu, to moze wiesz cos na temat Kanada Polska Kabaty i ich osiedla Willanowa Julianowska?? pozdrawiam PS Pytalem juz kilkakrotnie na tym forum i odpowiedziala mi tylko jedna osoba ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: PIB ELEKTROMECH - inwestycja w Jozefoslawiu IP: *.cust-adsl.tiscali.it 10.06.03, 10:26 mesjasz_2 napisał: > Gość portalu: Yaneck napisał(a): > > > pracuję w branży budowlanej i od długiego czasu obserwuję > > tą inwestycję. > > Witam, sorki, ze sie wcinam, ale jesli pracujesz w branzy budowlanej i masz > orientacje w Jozefoslawiu, to moze wiesz cos na temat Kanada Polska Kabaty i > ich osiedla Willanowa Julianowska?? > pozdrawiam > > PS Pytalem juz kilkakrotnie na tym forum i odpowiedziala mi tylko jedna osoba ; > (( Niestety, nie jestem z branży, o ww. firmie nie slyszalem. Darek Odpowiedz Link Zgłoś