Gość: szymon IP: *.chello.pl 06.06.07, 15:46 czy znacie firmę mbt budującą w Markach, czy jest to firma godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dio Re: mbt w markach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:35 Jest dużo w internecie na ten temat-użyj wyszukiwarki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borelek Re: mbt w markach IP: *.chello.pl 06.06.07, 18:01 Trudno mi powiedzieć czy jest godna polecenia jako deweloper ale my zaklepaliśmy sobie tam mieszkanko. Jeśli chodzi o opinie o firmie i właścicielu to słyszałem pozytywne wypowiedzi, na negatywne nie trafiłem. Na budowie raczej sie znają ale w sprawach papierkowych jeszcze muszą się trochę otrzaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: mbt w markach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:59 My zarezerwowaliśmy segment,jak narazie to przez tydzięńzbieramy od nich potrzebne dokumenty. Firma wydaje się bardzo profesjonalna, oprócz pana, który załatwia papierkowe rzeczy. On się dziwi, że bank nie chce KRSu z 2006 roku czy KW starszej nic 3-miesięcznej. Odpowiedz Link Zgłoś