Dodaj do ulubionych

JWC Targówek Plaza

IP: *.chello.pl 07.06.03, 18:31
Witam
Jesteśmy zainteresowani tą inwestycją (cena + lokalizacja) Może ktoś wie coś
więcej o tej inwestycji. Jak na razie to budowa jeszcze nie ruszyła , ale w
biurze JWC twierdzą ze zostały im ostatnie mieszkania 2 pok. Ma ktoś jakieś
informacje czy tak jest naprawdę ? Może się jeszcze wstrzymać z pierwszą ratą
do rozpoczęcia budowy ?
Jak by co to pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: JWC Targówek Plaza IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 12.06.03, 15:55
      Proponuję iśc do innego biura tej firmy

na pewno zaproponują Ci inne mieszkania

pod względem lokalizacji w bloku, strony i rozkładu pomieszczeń.

• marcin_robert Re: JWC Targówek Plaza 12.06.03, 18:53
        Póki co nawet szpadla w ziemie nie wbili.
    • Gość: Kwasek Re: JWC Targówek Plaza IP: *.msz.com.pl 13.06.03, 15:00
      Pamiętaj nigdy nie ufaj JW Constr. , podpisuję się pod porzednimi postami.
      > Witam
      > Jesteśmy zainteresowani tą inwestycją (cena + lokalizacja) Może ktoś wie coś
      > więcej o tej inwestycji. Jak na razie to budowa jeszcze nie ruszyła , ale w
      > biurze JWC twierdzą ze zostały im ostatnie mieszkania 2 pok. Ma ktoś jakieś
      > informacje czy tak jest naprawdę ? Może się jeszcze wstrzymać z pierwszą ratą
      > do rozpoczęcia budowy ?
      > Jak by co to pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów :)))
      • Gość: arka333 Re: JWC Targówek Plaza IP: *.chello.pl 13.06.03, 15:34
        Gość portalu: Kwasek napisał(a):

> Pamiętaj nigdy nie ufaj JW Constr. , podpisuję się pod porzednimi postami.

Mnie nie chodzi jakie macie zdanie o JWC , tylko czy mają dużo sprzedanych
        lokali na Targówku.
        Co do opinni na forum o JWC to to olewam , bo mam 5 znajomych rodzin
        mieszkających w budynkach JWC (ząbki i tarchomin) i są bardzo zadowoleni. Byłem
        w ich mieszkaniach wielokrotnie i podobało mi się. Zdarzały się oczywiście
        usterki ale wszystkie zostały usuniętę przez JWC .Zresztą takie usterki
        zdarzają się kazdym developerom. A ja nie mam zamiaru przepłacać innym
        developerom co chcą tylko wyciągać kasę np. za 3800zł/m2
        Powtarzam interesuje mnie tylko informacja o pozostałych lokalach w JWC
    • kinia51 Re: JWC Targówek Plaza 13.06.03, 15:08
      Wczoraj byłam w biurze JW na Ostrobramskiej i mieszkań było bardzo dużo. Mają
      zacząć budowę za ok. miesiąc a zakończyć po 18 miesiącach. W biurach JW
      zazwyczaj motywują klientów do szybkiego podejmowania decyzji opowiadając jaki
      to teraz ruch, ile umów podpisują no i oczywiście jak mało zostało lokali do
      wyboru.
      • Gość: arka333 Re: JWC Targówek Plaza IP: *.chello.pl 13.06.03, 15:35
        kinia51 napisała:

> Wczoraj byłam w biurze JW na Ostrobramskiej i mieszkań było bardzo dużo. Mają
        > zacząć budowę za ok. miesiąc a zakończyć po 18 miesiącach. W biurach JW
        > zazwyczaj motywują klientów do szybkiego podejmowania decyzji opowiadając
        jaki
        > to teraz ruch, ile umów podpisują no i oczywiście jak mało zostało lokali do
        > wyboru.

Aha to dzięki , jeszcze się wsztrzymam do rozpoczęcia robót
        Pozdrawiam
        • Gość: foxy Re: JWC Targówek Plaza IP: *.ask-klan.net.pl 14.06.03, 21:54
          Potwierdzam informacje na temat "sztucznego ruchu" wokół wykupywania mieszkań,
          jakie robi JWC. Gdy kupowałam mieszkanie na Ostrobramskiej rownież sugerowano
          mi szybkie podjęcie decyzji ze wzgledu na mała ilość mieszkań, jak została do
          wykupu. Jak się potem okazało, mieszkań jest jeszcze sporo. Moj blok na
          szczęście już się buduje, więc nie żałuję decyzji.

Pozdrawiam serdecznie,
          Foxy
    • Gość: PAPEK Re: JWC Targówek Plaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 22:06
      Witam! jesli sie zdecydujesz na kupno to pewnie będziemy sąsiadami,bo ja juz
      drugą rate wpłaciłem , jednak troche sie obowiam bo dwa miesiące temu mówili ze
      za miesiąc zaczynają ,a póki co nawet szpadla tam nie wbili, więc mysle ze
      trzeba sie jednoczyc i zasypywac ich telefonami, moze coś sie ruszy.pozdrawiam !
      mój adres do korespondencji dla przyszłych sąsiadów : papke3@wp.pl
      • Gość: arka333 Re: JWC Targówek Plaza IP: *.chello.pl 11.08.03, 23:14
        Gość portalu: PAPEK napisał(a):

> Witam! jesli sie zdecydujesz na kupno to pewnie będziemy sąsiadami,bo ja juz
        > drugą rate wpłaciłem , jednak troche sie obowiam bo dwa miesiące temu mówili
        ze
        >
        > za miesiąc zaczynają ,a póki co nawet szpadla tam nie wbili, więc mysle ze
        > trzeba sie jednoczyc i zasypywac ich telefonami, moze coś sie
        ruszy.pozdrawiam
        > !
        > mój adres do korespondencji dla przyszłych sąsiadów : papke3@wp.pl

Witam
        Ja jednak z nich zrezygnowałem. Po sprawdzeniu kilkunastu developerów i afer z
        nimi związanych zrezygnowałem z rynku pierwotnego. Znalazłem mieszkanie z lat
        90-tych o ponad 10m2 większe niż bym kupował nowe. Ale życzę Ci powodzenia...
    • Gość: elicha Re: JWC Targówek Plaza IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 01.12.03, 11:22
      no i co? zdecydowaliście się na Tragówek Plaza? My tam kupilismy mieszkanie
      jeszcze w kwietniu, a teraz zrobilismy stronę internetową przyszłych mieszkańców
      www.borzymowska.eu.24.pl, zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka