Dodaj do ulubionych

Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:11
Startują z nowym projektem. Termin oddania od 06.2003. Co wy na to ?
Obserwuj wątek
    • przemeque Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 04.12.01, 14:21
      A my na to jak na lato...
      Ciekawe ile osób da się jeszcze nabić w butelkę???!!
      A swoją drogą czy nie powinien się tym zainteresować Urząd Ochrony Konkurencji
      i Konsumentów???!!!
      Niedługo zaczniecie sprzedawać mieszkania z terminem odbioru w 2123 roku.
      Proponuję wprowadzić książeczki mieszkaniowe. Tam też termin był odległy i
      wcale nie pewny, a płacić trzeba było!!

Pozdrawiam dział sprzedaży DD.
      • Gość: ziutek Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 15:04
        Zastanawiasz się, ile osób jeszcze da się nabić w butelkę. Jeszcze ? To znaczy,
        że wiesz ile osób już dało nabić się w butelkę. Jako przyszły klient DD chętnie
        zapoznam się z listą poszkodowanych przez DD. Chciałbym poznac konkrety. Może w
        ten sposób uniknę przykrej niespodzianki. A jeżeli są to tylko czcze pomówienia
        a la Lepper, to nie zajmuj miejsca na forum.
        • Gość: P Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 22:13
          Gość portalu: ziutek napisał(a):

> A jeżeli są to tylko czcze pomówienia
          >
          > a la Lepper, to nie zajmuj miejsca na forum.

Dobrze mu przygadałeś, "ziutek" :)) dla przyszłych mieszkańców:
          derby.eom.pl

• Gość: Evik Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:22
      Właściwie wystartowali już jakiś czas temu - zapisałam się na "listę
      przedsprzedażną" jakies 2 tygodnie temu - ale poniewzą tak naprawdę nic o tym
      przedsięwzięciu nie wiadomuo, zrezygnowałam na rzecz Akacji VIII. Jak ktoś chce
      się zdecydować na Derby Bis, to radzę się spieszyć.Najpierw będą wydzwaniać
      ludzi z list przedsprzedażnych !
      • przemeque Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 04.12.01, 14:25
        Kochany dziale sprzedaży DD!!
        Czy Wy macie naprawdę płacone od ilości zamieszczonych postów????
        • Gość: Evik Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:39
          Kochany przemeque (a może jakoś się ciebie odmienia przez przypadki ?) ! Bardzo
          chciałamkupić mieszkanie na Derbach jako osoba naprawdę niezamożna,
          inajzwyczajniej w świecie nie zdążyłam, choć wydawałoby się, że przyszłam
          b.wcześnie.I tylko dlatego daję innym radę, że jeśli mieliby się zdecydować,to
          niech ruszą tyłki z domów zanim obudzą się z ręką w nocniku. Wcale nie jest to
          jednoznaczne z zachęcaniem do kupna właśnie tam a nie u kogoś innego. Ja akurat
          upodobałam sobie tego developera i chyba dasz mi do tego swoje łaskawe prawo ?
          a swoją drogą, co oni ci takiego zrobili, że jesteś na nich taki strasznie
          cięty? Może napisz konkrety i kogoś przynajmniej w ten sposób ostrzeżesz, a nie
          tylko robisz szum ! Pozdrawiam. Atak na marginesie, jeśli chcesz kupić kilkaset
          ton złomu ołowiu, to Ci je sprzedam, ale mieszkaniami na pewno nie handluję.
          • Gość: Monia Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 15:01
            Dzieki za informacje, ja tez na pierwszy etap sie nie załapalam, a dzis do mnie
            zadzwonili i sobie przez telefon zarezerwowalam 53 m2. Troche sie wachałam
            przez ostatni tydzien (jak bylam na liscie rezerwowej)bo nie ma pozwolenia i
            wogóle, nawet wybralam sie na Akacje IV i na os, przy Białobrzeskiej i chyba to
            nienajgorsza firma, poza tym wczoraj ogladałam wieczorem wszelkie mozliwe
            programy informacyjne zeby sie dokladnie dowiedziec co bedzie z tym VAT-em i w
            POLSAT 2 w Informatorze Prawnym i TVN w FAKTY LUDZIE PIENIĄDZE wypowiadal sie
            prezes DD wiec chyba jak puszczaja wywiady z nim w takich programach to chyba
            musi on reprezentowac calkiem niezla firme. A moze ktoś ma inne informacje na
            ich temat.
            • edita Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 06.12.01, 17:19
              Ja tez jestem zapisana na listę DERBY BIS, bo na I etapie zostały tylko
              mieszkania na parterze.Czekają tylko na moją decyzję. Myslisz, ze naprawde
              mozna im zaufac?
              Edyta
        • edita Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 06.12.01, 17:20
          Co oni Ci takiego zrobili? Mozesz zdradzic jakies szczegoly. Wlasnie zamierzam
          kupic mieszkanie w DERBY BIS.
          Edyta
      • edita Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 06.12.01, 17:27
        Czemu wybrałas AKACJE? Z tego co wiem mają byc oddane jeszcze pozniej niż DERBY
        BIS, a od dzis sa podobna juz konkretne informacje i plany budowy. Jutro jade
        na spotkanie.
        Pozdrawiam, Edyta
        • Gość: Evik Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 11:56
          Nie, Akacje VIII mają być oddane we wrześniu 2002,a Derby BIS w czerwcu 2003.To
          prawie rok różnicy. Poza tym, w końcu doszłam do wniosku że lokalizacja
          bardziej mi odpowiada. Myślę, że można im zaufać. Ja w środę podpisuję umowę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka