Gość: ziutek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:11 Startują z nowym projektem. Termin oddania od 06.2003. Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemeque Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 04.12.01, 14:21 A my na to jak na lato... Ciekawe ile osób da się jeszcze nabić w butelkę???!! A swoją drogą czy nie powinien się tym zainteresować Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów???!!! Niedługo zaczniecie sprzedawać mieszkania z terminem odbioru w 2123 roku. Proponuję wprowadzić książeczki mieszkaniowe. Tam też termin był odległy i wcale nie pewny, a płacić trzeba było!! Pozdrawiam dział sprzedaży DD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 15:04 Zastanawiasz się, ile osób jeszcze da się nabić w butelkę. Jeszcze ? To znaczy, że wiesz ile osób już dało nabić się w butelkę. Jako przyszły klient DD chętnie zapoznam się z listą poszkodowanych przez DD. Chciałbym poznac konkrety. Może w ten sposób uniknę przykrej niespodzianki. A jeżeli są to tylko czcze pomówienia a la Lepper, to nie zajmuj miejsca na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 22:13 Gość portalu: ziutek napisał(a): > A jeżeli są to tylko czcze pomówienia > > a la Lepper, to nie zajmuj miejsca na forum. Dobrze mu przygadałeś, "ziutek" :)) dla przyszłych mieszkańców: derby.eom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evik Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:22 Właściwie wystartowali już jakiś czas temu - zapisałam się na "listę przedsprzedażną" jakies 2 tygodnie temu - ale poniewzą tak naprawdę nic o tym przedsięwzięciu nie wiadomuo, zrezygnowałam na rzecz Akacji VIII. Jak ktoś chce się zdecydować na Derby Bis, to radzę się spieszyć.Najpierw będą wydzwaniać ludzi z list przedsprzedażnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
przemeque Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 04.12.01, 14:25 Kochany dziale sprzedaży DD!! Czy Wy macie naprawdę płacone od ilości zamieszczonych postów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evik Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:39 Kochany przemeque (a może jakoś się ciebie odmienia przez przypadki ?) ! Bardzo chciałamkupić mieszkanie na Derbach jako osoba naprawdę niezamożna, inajzwyczajniej w świecie nie zdążyłam, choć wydawałoby się, że przyszłam b.wcześnie.I tylko dlatego daję innym radę, że jeśli mieliby się zdecydować,to niech ruszą tyłki z domów zanim obudzą się z ręką w nocniku. Wcale nie jest to jednoznaczne z zachęcaniem do kupna właśnie tam a nie u kogoś innego. Ja akurat upodobałam sobie tego developera i chyba dasz mi do tego swoje łaskawe prawo ? a swoją drogą, co oni ci takiego zrobili, że jesteś na nich taki strasznie cięty? Może napisz konkrety i kogoś przynajmniej w ten sposób ostrzeżesz, a nie tylko robisz szum ! Pozdrawiam. Atak na marginesie, jeśli chcesz kupić kilkaset ton złomu ołowiu, to Ci je sprzedam, ale mieszkaniami na pewno nie handluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 15:01 Dzieki za informacje, ja tez na pierwszy etap sie nie załapalam, a dzis do mnie zadzwonili i sobie przez telefon zarezerwowalam 53 m2. Troche sie wachałam przez ostatni tydzien (jak bylam na liscie rezerwowej)bo nie ma pozwolenia i wogóle, nawet wybralam sie na Akacje IV i na os, przy Białobrzeskiej i chyba to nienajgorsza firma, poza tym wczoraj ogladałam wieczorem wszelkie mozliwe programy informacyjne zeby sie dokladnie dowiedziec co bedzie z tym VAT-em i w POLSAT 2 w Informatorze Prawnym i TVN w FAKTY LUDZIE PIENIĄDZE wypowiadal sie prezes DD wiec chyba jak puszczaja wywiady z nim w takich programach to chyba musi on reprezentowac calkiem niezla firme. A moze ktoś ma inne informacje na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
edita Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 06.12.01, 17:19 Ja tez jestem zapisana na listę DERBY BIS, bo na I etapie zostały tylko mieszkania na parterze.Czekają tylko na moją decyzję. Myslisz, ze naprawde mozna im zaufac? Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
edita Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 06.12.01, 17:20 Co oni Ci takiego zrobili? Mozesz zdradzic jakies szczegoly. Wlasnie zamierzam kupic mieszkanie w DERBY BIS. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
edita Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS 06.12.01, 17:27 Czemu wybrałas AKACJE? Z tego co wiem mają byc oddane jeszcze pozniej niż DERBY BIS, a od dzis sa podobna juz konkretne informacje i plany budowy. Jutro jade na spotkanie. Pozdrawiam, Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evik Re: Nowa inwestycja Dom Development - DERBY BIS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 11:56 Nie, Akacje VIII mają być oddane we wrześniu 2002,a Derby BIS w czerwcu 2003.To prawie rok różnicy. Poza tym, w końcu doszłam do wniosku że lokalizacja bardziej mi odpowiada. Myślę, że można im zaufać. Ja w środę podpisuję umowę... Odpowiedz Link Zgłoś