Gość: p IP: *.waw.cdp.pl 07.12.01, 10:03 chiałbym przekazać mieszkańcom budynku U8 informację, ze na czwartek 13 grudnia jest planowane rozpoczecie p[odpisywanie aktów notarialnych przenoszących własność mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: 62.32.192.* 07.12.01, 11:26 A co z innymi blokami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zk U3 Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: 192.168.1.* 07.12.01, 12:13 WŁAŚNIE CO Z INNYMI BLOKAMI??, CZY KTOS MA JAKIEŚ INFORMACJE? HEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: *.waw.cdp.pl 07.12.01, 16:54 Jestem pracownikiem Spółki i widząc aktywność mieszkańców na forum gazety chciałem wam przekazać sprawdzoną wiadomość, zaświadczenie mamy na U8 od wczoraj, zostało ono przekazane do notariusza, który przygotowuje akt. Dziś dostaliśmy zaświadczenie na U3, prawdopodobnie ruszy ono razem z U8, ale dziś po południu rozmawiałem z kolegą, że przywióz z gminy zaśdiadczenie dlatego o tej porze piszę tę wiadomość gdyż jest sprawdzona. Pierwszy termin aktu jest umówiony na U8 na 13 jak akt zostanie podpisany to można bedzie powiedzieć, że sie rozpoczeło. Mam propozycje dla mieszkańców U8 i U3 zgłaszajcie sie do Spółki w celu wypełnienia tzw. "obiegówek" - jest to tabela zawierające eszelkie nizbędne wasze dane do aktu - po złożeniu obiegówki i zostawieniu numeru telefonu, będziecie mogli sie umówić telefonicznie na termin aktu pozdrawiam p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: *.*.*.* 07.12.01, 13:21 A U3 kiedy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZK U3 Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: 192.168.1.* 07.12.01, 13:55 Czy ktokolwiek może powiedzieć coś na temat innych bloków, czy też osoby zainteresowane U8 wiedząc ze w przyszłym tygodniu podpisuja akty już nie mogły się zainteresowac przyszłościa innych???????????. Przypuszczam, że dowiadując się o U8 napewno powiedziano cokolwiek na temat innych, wię c dlaczego nikt nie raczy przekazac info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: *.*.*.* 07.12.01, 14:20 Czy wiesz moze ktory to blok U8 o wjazdu glownego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzychK Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: 157.25.125.* 07.12.01, 15:59 Gość portalu: ZK U3 napisał(a): > Czy ktokolwiek może powiedzieć coś na temat innych bloków, czy też osoby dowiecie sie w niedziele na spotkaniu w U8 (to ten budynek gdzie jest administracja i biuro handlowe) - spotkanie o 19 > zainteresowane U8 wiedząc ze w przyszłym tygodniu podpisuja akty już nie mogły raczy raczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 21:04 ZK - jestem pracownikiem J.W. i chiałem poprzez Forum powiadomić mieszkańców o tym, że rozpoczyna sie podpisywanie aktów, wiadomość była z "rana" kiedy to kolega powiedział, że w czwartek po południu dostał zaśwaidczenie o samodzielności lokali na U8, dziś po południu przywiózł z Gminy zaśwaidczenie na U3, tak więc i wy pewno rozpczniecie akty w przszłym tygodniu; lecz pamiętaj, iż do czasu fizycznego popdisania aktu termin może ulec przesunięciu. mieszkańców innych bloków też postaram sie poinformować, o tej mozliwości gdy tylko dostsaniemy dokumenty. Pisemne zawiadomienia zostaną wysłane do klientów, lecz uważam Forum za szybszą drogę. Mogę powiedzieć, że dostaliśmy także dokumenty na U7, lecz jest to budynek sprzedany "pod wynajem" - nie ma to dla was takiego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 09:34 Pozdrawiam PRACOWNIKA JW. Moze dowiem się dlaczego tak długo przeciąga się sprawa aktów na Grochowską, nie licząc opóżnienia w całej budowie. Mam ściągnięte z Internetu informacje o Grochowskiej ze strony JW (spzred 2-3 lat) gdzie wyraźnie był podawany termin końca ubiegłego roku. Teraz mamy koniec roku 2001, sprawę wprowadzenia VAT i noe wiadomo czy JW wyrobi się z tymi aktami. Termin aktów systematycznie się przesuwa (co tydzieć, dwa), więc może również w tym wątku dowiem się o terminie. W Gmienie są sceptyczni czy uda się JW przedkońcem roku, a poza tym twierdzą że były "jakieś problemy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: *.toya.net.pl 07.12.01, 21:13 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: J.W. Construction ursus akty notarialne IP: *.softlab.com.pl 08.12.01, 10:01 Jakie są koszty aktu notarialnego ??? Pozdrawiam Gość portalu: p napisał(a): > chiałbym przekazać mieszkańcom budynku U8 informację, ze na czwartek 13 grudnia > > jest planowane rozpoczecie p[odpisywanie aktów notarialnych przenoszących > własność mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś