Gość: harry34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:14 co wiecie nt. agencji REDNET24? INTERESUJą MNIE WSZELKIE POZYTYWNE I NEGATYWNE KOMENTARZE... Z góry - wszystkim życzliwym wielkie dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miv Re: agencja REDNET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:05 kłamczuchy naganiacze same dyrektory tam pracują, dyrektor ds parkingu, dyrektor ds toalet, dykrektor do spraw otwierania drzwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: agencja REDNET IP: *.189.72.19.e-plan.pl 25.07.07, 16:47 jezeli chodzi ci o ich dzialalnosc miedzynarodowa (Bulgaria , Malezja), to ich prowizje sa standardowe dla branzy, wynosza 20-25% ceny nieruchomosci . jezeli chodzi o naganianie na krajowy szit to pewnie tez sie nie wyrozniaja z tlumu czyli prowizje kilkuprocentowe , bo niestety klient ma lepsze rozeznanie Firma normalna, jak to firma , kosi jeleni. Podobaja mi sie , sa skuteczni, profesjonalnie oglupiaja klienta. Polecam ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggm Re: agencja REDNET IP: *.189.72.19.e-plan.pl 25.07.07, 17:08 najwazniejsze ze prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: agencja REDNET IP: 194.205.246.* 26.07.07, 12:46 cwaniaczki, ktore bardzo duzo zarobily w zeszlym roku, kreujac w mediach bardzo skutecznie atmosfere paniki i strachu, kupuj, kupuj bo za chwile bedzie drozej, w tym roku jako, ze rynek siadl znikneli z mediow i przestali wzrosty cen po 50% rocznie, bo jakos ich wydumane analizy nie sprawdzily sie... prawda jest co do odejscia pracownikow - czesc przeszla do Home Broker, na nich tez trzeba uwazac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: agencja REDNET IP: *.189.72.19.e-plan.pl 26.07.07, 15:09 z tego co sledzilem to ich analizy sie akurat sprawdzily calkiem ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morbid Re: agencja REDNET IP: 80.54.232.* 25.07.07, 18:15 Plotka niesie, że jakieś 2 miesiące temu zwolnił się ich cały dział "analiz" (jakieś 6 osób, czyli pewnie połowa "firmy":). Połowa z tych ludzi założyła konkurencyjny interes. Połowa stała się "niezależna". Słyszałem plotki o tym jak właściciel zatrudniał pracowników (pracownice) do pracy ;). "Wykształcenie i oczytanie" to była podstawa;). No i oczytanie też ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgggm Re: agencja REDNET IP: *.189.72.19.e-plan.pl 26.07.07, 11:44 no i bardzo dobrze to swiadczy o wlascicielu magistrow gluptakow jest pelno, papierek obecnie nie swiadczy absolutnie o niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkt Re: agencja REDNET IP: 87.204.16.* 27.08.07, 15:08 biorą prowizje od klienta nie od developera, zresztą łatwo sprawdzić dzwoniąc bezpośrednio. Z tego co wiem dział analiz teraz po odejściu narzeka na brak zleceń. Chyba nie było warto Odpowiedz Link Zgłoś