Dodaj do ulubionych

zakątek wiślany-ama bud

26.07.07, 16:15
co sądzicie o tym developerze? jest solidny? wywiązuje się z terminów?
czy ktoś kupił od nich mieszkanie i mieszka tam już jakiś czas, żeby
podzielić się opinią?
Obserwuj wątek
    • anatomia3 Re: zakątek wiślany-ama bud 01.08.07, 12:22
      czy ktos moze mi cos podpowiedziec? szukam informacji na temat jakosci mieszkan
      oddawanych przez tego developera do uzytku. warto zainwestowac pieniadze w ich
      nowa inwestycje na bialolece?
      • Gość: thelima Re: zakątek wiślany-ama bud IP: *.inetaccess.pl 01.08.07, 13:37
        Zapytaj tutaj:

teklinek2000.org/forum/
        Z wyglądu bloki są brzydkie (klocki). Kiedyś byłem na klatce - głośne windy,
        klatka była niepomalowana dobrych parę miesięcy po oddaniu.

lima
      • Gość: Mario Re: zakątek wiślany-ama bud IP: *.acn.waw.pl 06.08.07, 10:39
        Witam!
        Kupiłem od AMA-BUDu mieszkanie w 2003 r. i mieszkam do dzis. Muszę przyznać,że
        nie jest najgorzej. Poczatkowo irytowała mnie sytuacja, iż po odbiorze mieszkań
        przez jakis czas klatka schodowa nie była pomalowana, ale poźniej okazało sie
        że i tak trzebaby ją jeszcze raz malować bo wszyscy nowi lokatorzy urządzali
        mieszkania wnosząc do budynku tysiące rzeczy i brudząc wszystko do okoła. A tak
        po kilku miesiącach jak juz większość zdążyła sie wprowadzić deweloper
        pomalował wszystkie ściany i są w miare czyste do dziś.
        Kupowałem kilka mieszkań w życiu i trafiałem na gorszych deweloperów, a takich
        nie brakuje na rynku, dlatego myslę że AMA-BUD można spokojnie polecić co
        niniejszym czynię i pozdrawiam.
        • Gość: utro Re: zakątek wiślany-ama bud IP: 148.81.129.* 01.09.07, 08:04
          polec sobie w kosmos partacze kaszana totalna uciekac jak najdalej
          pzdr
          • Gość: ateneus Re: zakątek wiślany-ama bud IP: 212.244.209.* 12.09.07, 17:36
            Zapraszam na forum dyskusyjne osiedla Zakątek Wiślany:
            www.zakatekwislany.up.pl

To dopiero początki tego forum, ale od czegoś trzeba zacząć. :)))
            • Gość: ateneus Re: zakątek wiślany-ama bud IP: 212.244.209.* 16.01.08, 13:48
              Forum dostepne rowniez pod adresem www.zakatekwislany.yoyo.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka