anatomia3 26.07.07, 16:15 co sądzicie o tym developerze? jest solidny? wywiązuje się z terminów? czy ktoś kupił od nich mieszkanie i mieszka tam już jakiś czas, żeby podzielić się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatomia3 Re: zakątek wiślany-ama bud 01.08.07, 12:22 czy ktos moze mi cos podpowiedziec? szukam informacji na temat jakosci mieszkan oddawanych przez tego developera do uzytku. warto zainwestowac pieniadze w ich nowa inwestycje na bialolece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thelima Re: zakątek wiślany-ama bud IP: *.inetaccess.pl 01.08.07, 13:37 Zapytaj tutaj: teklinek2000.org/forum/ Z wyglądu bloki są brzydkie (klocki). Kiedyś byłem na klatce - głośne windy, klatka była niepomalowana dobrych parę miesięcy po oddaniu. lima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: zakątek wiślany-ama bud IP: *.acn.waw.pl 06.08.07, 10:39 Witam! Kupiłem od AMA-BUDu mieszkanie w 2003 r. i mieszkam do dzis. Muszę przyznać,że nie jest najgorzej. Poczatkowo irytowała mnie sytuacja, iż po odbiorze mieszkań przez jakis czas klatka schodowa nie była pomalowana, ale poźniej okazało sie że i tak trzebaby ją jeszcze raz malować bo wszyscy nowi lokatorzy urządzali mieszkania wnosząc do budynku tysiące rzeczy i brudząc wszystko do okoła. A tak po kilku miesiącach jak juz większość zdążyła sie wprowadzić deweloper pomalował wszystkie ściany i są w miare czyste do dziś. Kupowałem kilka mieszkań w życiu i trafiałem na gorszych deweloperów, a takich nie brakuje na rynku, dlatego myslę że AMA-BUD można spokojnie polecić co niniejszym czynię i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utro Re: zakątek wiślany-ama bud IP: 148.81.129.* 01.09.07, 08:04 polec sobie w kosmos partacze kaszana totalna uciekac jak najdalej pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateneus Re: zakątek wiślany-ama bud IP: 212.244.209.* 12.09.07, 17:36 Zapraszam na forum dyskusyjne osiedla Zakątek Wiślany: www.zakatekwislany.up.pl To dopiero początki tego forum, ale od czegoś trzeba zacząć. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateneus Re: zakątek wiślany-ama bud IP: 212.244.209.* 16.01.08, 13:48 Forum dostepne rowniez pod adresem www.zakatekwislany.yoyo.pl Odpowiedz Link Zgłoś