boratyna 02.07.03, 18:22 Czy ktos wie cos na temat tego developera? Interesuje mnie ich nowa inwestycja mieszkaniowa w Wawrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZORRO Re: AARDOM IP: *.racke.de, / 192.168.6.* 02.07.03, 19:24 Nie, ja nawet nie wiem gdzie ten Wawer jest. Ale z moja Madame ogladnelismy ok. rok temu ich wysoki budynek mieszkalny w okolicy ul.Domaniewskiej (Mokotow Business Center, ze tak powiem). Budynek mily, mieszkania fajne, widok niesamowity. Ale: 1) wykonczenie w szczegolach nieprzekonujace 2) bardzo mala dzialka jak na taki maly "wiezowiec", bez ogrodzenia/zabezpieczenia, a co dopiero ochrony 3) bardzo waska klatka schodowa i winda tez mala (2x), az strach, co w przypadku pozaru - brak gasnic itp. 4) garaz niebezpiecznie niski, nieskonczony (a bylo pozno), zadnych wiazacych informacji na temat ukonczenia, brak instalacji antypozarowych 5) mala motywacja u dyzurujacego inzyniera, podobna byly zmiany wykonawcow 6) jak mi zdradzil, byla to ich pierwszy tego formatu projekt - dotychczasowe referencje to male domki/osiedla Tak ze milo wspominamy, ale kupilismy cosinnegogdzieindziej ..... (Szczegolnie klatka schodowa, windy i garaz ----> bezpieczenstwo.) Juz nie pamietam, czy Aardom byl developerem czy inwestorem czy wykonawca czy innym artysta, ale takie sa wspomnienia, bo takie byly wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś