oo 19.04.05, 09:36 Nareszcie mamy nową wersję najlepszej przeglądarki ;> www.opera.com/lang/pl/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
cooba75 Re: Opera 8 19.04.05, 10:40 Stąd można ją pobrać: ftp://ftp.uit.no/pub/www/opera/win/800/ ftp://ftp.heanet.ie/pub/opera/win/800/ ftp://ftp.hu-berlin.de/pub/www/opera/win/800/ ftp://ftp.130th.net/pub/mirror/opera/win/800/ Link Zgłoś
Gość: irkm Re: Opera 8 IP: *.toya.net.pl 19.04.05, 20:05 rewelacja. Firefoks z tymi wtyczkami bzdetnymi sie chowa. Podoba mi sie info o szyfrowaniu i certyfikacie widoczne na wierzchu, zamykanie zakladek na wierzchu, oraz kosz z zamknietymi zakladkami. Link Zgłoś
mariuszr_77 Re: Internet explorer nie otwiera się - ratunkuuu 21.04.05, 00:09 A widzieliście to ?:-) my.opera.com/community/gfx/banners/ Szansa na licencję za free. Link Zgłoś
mariuszr_77 Ups, 21.04.05, 00:10 Hmm, nie wiem skąd mi się ten temat wiadomości przyplątał, przepraszam za dezorientacje:) Link Zgłoś
Gość: tswiercz Re: Opera 8 - czcionka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:05 Zainstalowałem nową Operę i pojawił się problem z czcionką. Jest inna(tragiczna) niż wcześniej i za bardzo nie mogę jej zmienić, bo ani nie działa MenuwOperze->Narzędzia->Prefernce->WebPages->FormalFont, ani też centrum sterowania (KDE), a dla wersji 7.54 właśnie tam mogłem to zmienić. Dla przykładu mogę dodać, że na forum godzina i data przy każdym poście nie mieszczą się w jednej linijce a polskie litery są stanowczo mniejsze i nie da się wytzrmać z tą czcionką. Co jeszcze mogę zrobić? Link Zgłoś
mariuszr_77 Re: Opera 8 - czcionka 21.04.05, 00:14 A zobacz może tutaj, menu: narzędzia->preferencje-> zakładka zaawansowane-> z listy po lewej czcionki -> i tam mozna ustawiac różne dla stron, interfejsu itp. Link Zgłoś
Gość: tswiercz Re: Opera 8 - czcionka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:20 dzięki bardzo, nie zauważyłem tego, teraz jest OK Link Zgłoś