19.04.05, 09:36
Nareszcie mamy nową wersję najlepszej przeglądarki ;>

www.opera.com/lang/pl/
Obserwuj wątek
    • cooba75 Re: Opera 8 19.04.05, 10:40
      Stąd można ją pobrać:

ftp://ftp.uit.no/pub/www/opera/win/800/
      ftp://ftp.heanet.ie/pub/opera/win/800/
      ftp://ftp.hu-berlin.de/pub/www/opera/win/800/
      ftp://ftp.130th.net/pub/mirror/opera/win/800/
      • Gość: irkm Re: Opera 8 IP: *.toya.net.pl 19.04.05, 20:05
        rewelacja. Firefoks z tymi wtyczkami bzdetnymi sie chowa.
        Podoba mi sie info o szyfrowaniu i certyfikacie widoczne na wierzchu, zamykanie zakladek na wierzchu, oraz kosz z zamknietymi zakladkami.
        • mariuszr_77 Re: Internet explorer nie otwiera się - ratunkuuu 21.04.05, 00:09
          A widzieliście to ?:-)

my.opera.com/community/gfx/banners/
          Szansa na licencję za free.
          • mariuszr_77 Ups, 21.04.05, 00:10
            Hmm, nie wiem skąd mi się ten temat wiadomości przyplątał, przepraszam za dezorientacje:)
    • Gość: tswiercz Re: Opera 8 - czcionka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:05
      Zainstalowałem nową Operę i pojawił się problem z czcionką. Jest inna(tragiczna) niż wcześniej i za bardzo nie mogę jej zmienić, bo ani nie działa MenuwOperze->Narzędzia->Prefernce->WebPages->FormalFont, ani też centrum sterowania (KDE), a dla wersji 7.54 właśnie tam mogłem to zmienić. Dla przykładu mogę dodać, że na forum godzina i data przy każdym poście nie mieszczą się w jednej linijce a polskie litery są stanowczo mniejsze i nie da się wytzrmać z tą czcionką.
      Co jeszcze mogę zrobić?
      • mariuszr_77 Re: Opera 8 - czcionka 21.04.05, 00:14
        A zobacz może tutaj, menu: narzędzia->preferencje-> zakładka zaawansowane-> z listy po lewej czcionki -> i tam mozna ustawiac różne dla stron, interfejsu itp.
        • Gość: tswiercz Re: Opera 8 - czcionka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:20
          dzięki bardzo, nie zauważyłem tego, teraz jest OK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka