marecki131 13.07.03, 17:31 Cześć Zamierzam kupić mieszknie na pl.Przymierza. Chetnie poznam opinie o tej firmie, o inwestycji i doświadczeniach z developerem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ender_n Re: Sawa Park 06.08.03, 11:11 Witam, Wlasnie kupilem mieszkanie w Sawa Park, developer bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy. Wszystkie sprawdzenia developera wypadly pomyślnie. Jeśli chodzi o wykończenie i współprace z developerem 5+. Jestem bardzo zadowolony, polecam wszystkim. Pozdrawiam Ender Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Sawa Park IP: *.energis.pl 16.01.04, 22:59 Witam Jeszcze mają mieszkania, w tym małe - ja mam podpisywać niedlugo umowę. Mieszkania i okolica są bardzo sympatyczne, a cena przyzwoita jak za ten standard, który już widać. Zastanawiam się tylko nad garażem - i nie wiem, czy jak te garaże nie pójdą, to będą z nich korzystać Klienci tej galerii handlowej na pierwszych dwóch kondygnacjach? Bo tego to bym nie chciał. Jak wiecie coś więcej o tej firmie, to też będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Kola Odpowiedz Link Zgłoś