Dodaj do ulubionych

Intrakt - Nowa Iwiczna

17.07.03, 09:48
Czy ktoś ma jakieś informacje dotyczące Spódzielni INTRAKT? Buduja w Nowej
Iwicznej. Całkiem fajne, nieduże osiedla.
Obserwuj wątek
    • Gość: Raf Re: Intrakt - Nowa Iwiczna IP: 212.244.158.* 17.07.03, 14:39
      justynal11 napisała:

> Czy ktoś ma jakieś informacje dotyczące Spódzielni INTRAKT? Buduja w Nowej
      > Iwicznej. Całkiem fajne, nieduże osiedla.

zapraszam na stronę www.intrakt.waw.pl Po wnikliwej analizie bedziesz
      wiedziała co zrobić. Pozdrawiam

• Gość: Darek Re: Intrakt - Nowa Iwiczna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.10.03, 02:04
        Tak przejrzyj wszystkie informacje o tej spółdzielni. Ja tak zrobiłem i co z
        tego? Nasuneły mi się tylko kolejne pytania a mianowicie. Wszyscy pwołują się
        na stronę www.intrakt.waw.pl gdzie opisywany jest jedynie przypadek osiedla na
        ulicy Szkolnej a przecież ta spółdzielnia ma już za sobą około 6-7 osiedli,
        jakoś o innych inwestycjach nic nie słychać by było coś nie tak. Poza tym
        wykonawcami każdego osiedla są, z tego co wiem, inne firmy. Najlepiej o jakości
        oferowanych przez nich mieszkań przekonać się samemu niż przeglądać co inni
        napisali (oczywiście nie twierdze że nie warto czytać, ale należy podchodzić z
        dystansem bo wszyscy oceniają wszystkie ich osiedla przez pryzmat jednej
        czarnej owcy). Poza tym niewiele spółdzielni oferuje mieszkania na własność z
        księgą wieczystą.
        P.S.
        Swego czasu byłem zainteresowany zainwestowaniem w mieszkanie na osiedlu
        Borówka, ale zrezygnowałem mimo, że budowa przebiegała sprawnie i na początku
        niby nie było problemów ze spółdzielnią. Jednak po glębszym rozpoznaniu rynku w
        warszawie i zapoznaniu się z problemami i ryzykiem jakie niesie inwestowanie w
        niepostawione końca budynki zrezugnowałem w ogóle z zakupu mieszkania na rynku
        pierwotnym. Nie ma so cię oszukiwać i mówić ze ta spółdzielnia nie, bo na końcu
        trzeba będzie jeszcze z 10% dopłacić. WSZYSTKIE SPÓŁDZIELNIE TAK ROBIĄ !!!
        Wszystkie spółdzielnie to oszuści i jak ktoś do nich przystąpi to nie ma
        odwrotu. Dlatego jeśli nie chcecie mieć siwych włosów tuż po 30-tce to kupujcie
        na rynku wtórnym.
        • Gość: Darek Re: Intrakt - Nowa Iwiczna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.10.03, 02:07
          Cholera, za późna godzina by nie popełniać błędów ort.
          he he he
    • Gość: karol Re: Intrakt - Nowa Iwiczna IP: *.inetia.pl 10.11.03, 16:48
      Szczerze odradzam a wiem wiele na temat problemów ludzi mieszkających w
      osiedlach Intraktu. Najlepszy sposób to zapytać ludzi na miejscu choć czasami
      wystarczy popatrzeć na odpadające elewacje na budynkach kilku inwestycji a
      potem zapytać w szanownej spółdzielni dlaczego taj jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka