Dodaj do ulubionych

extra projekty wnętrz Warszawa

12.10.07, 23:19
zaprojektuję super wnętrze, ambitne podejście i precyzyjna praca
kontakt: majawawa@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: thelima Re: extra projekty wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 13.10.07, 08:18
      Pani majuwawa. Podanie *jedynie* adresu anonimowego e-mail w jakiejś ogólnie
      dostępnej "emailowni zbiorowej" najdelikatniej mówiąc nie świadczy dobrze o,
      proszę się nie obrazić, profesjonaliźmie ;).

lima
      • Gość: max Re: extra projekty wnętrz Warszawa IP: *.acn.waw.pl 13.10.07, 14:00
        Frustracja członka KZS jak widać rośnie. Ciśnienie podnoszą już
        nie tylko Ci, którzy kupili wcześniej mieszkanie, ciesząc się z
        pokaźnych zysków ( lepszy zysk na papierze niż żaden + modły o
        spadek cen). Mniej zawiści, człowieku. Zamiast siedzieć non stop
        przed kompem, weź się za robotę, a może za kilka lat też będziesz
        wykańczał własne m.
        • Gość: thelima Re: extra projekty wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 13.10.07, 15:49
          Chłopie, spokojnie. Weź se trochę nospy, wypij piwko, wyjdź na spacer może Ci
          się polepszy. Zawiść? Hmm - projektantem wnętrz to ja nigdy nie byłem i mniemam,
          że nie będę - więc raczej zawistny być nie mogę. Śmieszy mnie tylko forma tego
          anonsu, profesjonalnej firmy gdzie jako kontakt podaje się jakiś przypadkowy
          adres e-mail. Jeśli ktoś tu prezentuje jakąś frustrację z nas dwóch, to nie
          jestem ja. Mój post przynajmniej zawiera ';)' - ale mniemam, że nie wiesz co znaczy.

Miłego życia. Plonk mentalny.
          • Gość: max Re: extra projekty wnętrz Warszawa IP: *.acn.waw.pl 13.10.07, 16:01
            Mniej mniemaj, więcej myśl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka