Gość: AJ IP: *.chello.pl 20.12.01, 17:41 W piątek w SG miała być rozpatrywana sprawa upadłości PBI WARINWEST. Może ktoś wie - jaka jest decyzja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PS Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.servipol.com.pl 21.12.01, 14:57 Odroczono rozprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.chello.pl 22.12.01, 15:05 A może ktoś ze Stowarzyszenia skomentowałby fakt odroczenia: dlaczego tak się stało, co to oznacza? W sumie nie bardzo podoba mi się takie "zawieszenie". Czas niestety nie działa na naszą korzyść. Co z upadłością WARINWEST S.A.? Na ostatnim spotkaniu zarząd stowarzyszenia narzekał na przeciążenie wyjaśnieniami telefonicznymi. Tak to prawda. Proszę jednak o podawanie krótkich, aktualnych raczej pewnych informacji na forum lub w rembielinska@republika. Spowoduje to chyba ograniczenie zabaw,plotek i innych "wyrazów współczucia" związanych z naszą parszywą sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekm Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: 157.25.92.* 22.12.01, 18:02 Szanowny AJ. Czasem warto się zastanowić co się klepie. Jakim prawem możesz żądać czegoś od ludzi robiących ogrom rzeczy społecznie. Nie masz zapewne pojęcia ile to zajmuje czasu, ile pochłania energii. Komentarze? Czasami między jednym dniem, a następnym dzieje się tyle sprzecznych ze sobą rzeczy, że nie wiadomo co o tym sądzić i w co wierzyć. Po co więc siać panikę? Faktów nikt przed Tobą nie ukrywa, ale mówić o własnych domysłach? Sam wnioskuj i nie siej fermentu, nic dobrego to nie da. Współzainteresowany z Lasku Bródnowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aj Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.chello.pl 23.12.01, 12:00 Szanowny Jackukm. Jestem pewien, że nikogo na tej witrynie jeszcze nie obraziłem (jesli tak - 3x Mea Culpa), natomiast czuję, że coś Ci sie fermentuje w głowie lub naprawdę nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi. Ja bardzo doceniam, co dotychczas uczyniło stowarzyszenie, doskonale wiem,że jest to ich działalność społeczna, podziwiam ich za to. Jednak moge mieć chyba swoje zdanie nawet przy tej jak to określasz zmieniajacej się z minuty na minutę (sekundę) sytuacji. Postaram się to dla Ciebie wyklepać. 1. Czas czynów społecznych w/g mnie się generalnie się skonczył. Takie działania mogą byc prowadzone do czasu, dalej sprawę muszą prowadzić fachowcy, których należy wynająć do zadania - zbiorowo lub indywidualnie. 2. W naszej sytuacji od pewnego czasu po jednej stronie działają prawnicy (czyli profesjonaliści) prezesa DMR, ogólnie mówiąc grający na czas, amatorzy społecznicy, pani Mecenas, wiecznie spóźniająca się na spotkania, narzekająca na nadmiar telefonów (nigdy do niej nie dzwonilem, przepracowanie. Zupełnie jak Zarząd - a może i ona działa społecznie. Stąd może lepiej podwyższyc składkę, zapłacic godziwie prawnikowi. 3. Niestety tak naprawdę to my chociaż zostaliśmy oszukani, niewiele możemy teraz zrobić. Dotychczas byłem zwolennikiem dokończenia budowy Rembielińska (nie Lasek Bródnowski Jacku).Śledząc (jak mi radzi znawca przedmiotu Jacekkm) te parodie rozpraw sądowych teraz częściowego(realnie w małej części) odzyskania pieniedzy. To tylko mogą zrobić prawnicy. Oni za prowizje mogą o to powalczyć. 4.Budowa -techn.blaszana to mrzonka. Co prawda nie jestem architektem - ale w RFN mieszkałem w różnych latach i miejscowosciach prawie 2 lata. Domy z blachy, pawilony widziałem jedynie na budowach (w Polsce są firmy stawiające takie pawilony). To jest dobre budownictwo na terenach po kleskach żywiołowych. 5. Podsumowując, piszę to wszystko nie po to aby sprowokowany "dowalić" szanownemu Jackowi. Zaznaczam, że niezależnie od reakcji Jacka - ja nie odpowiem, temat zamykam. Moją intencją nie jest także aby Ci, którzy z różnych przyczyn rozpoczęli działalność w Stowarzyszeniu zmienili swoje podejscie do innych (nazwijmy to biernych członkow stowarzyszenia) - TAK ONI PRACUJĄ SPOŁECZNIE). Jednak trzeba sobie uświadomić (nie jest to odkrywanie Ameryki), że w pewnym momencie powiemy dość - upadłość i ew DMR na trochę dłużej do pierdla. Z tym ostatnim nie będzie tak łatwo. Wszystkim współoszukanym - życzę zdrowych i spokojnych Świąt i pomyślnego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Do Jacekm'a IP: 10.2.1.* 08.01.02, 14:59 Szanowny Jacku M. Społecznie, znaczyłoby nieodpłatnie. Zarząd Stowarzyszenia jednak pobiera opłatę wpisową w wys. bodajże 150 PLN od osoby oraz składkę miesięczną w wysokosci 30 PLN. Łatwo obliczyć jaką kwotę daje to od kilkuset ofiar DR. Nikt z poszkodowanych w swojej rozpaczy już nie rozlicza tych kilku osób, które ogłosiły się zarządem i radą nadzorczą stowarzyszenia z tego, co robią z zebranymi pieniędzmi. Kasując takie pieniądze powinni prowadzić aktualną sprawozdawczosć z sytuacji WI i tego co zrobili. Jesli nie chcą wypowiadać się na forum lub na swojej stronie a ich telefony są wyłączone to ... dla kogo te składki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Do Jacekm'a IP: 195.212.51.* 08.01.02, 16:36 daj luz Jackowi i Zarządwi Stowarzyszenia, maja naprawde sporo roboty i nie wierze ze nie ludzie ich nie molestowali w swieta... napewno sie z wszystkiego rozlicza, nie wierze robia to dla pieniedzy poszkodowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: 195.115.130.* 04.01.02, 18:34 Czy ktos zna wynik rozprawy , która odbyła sie na posiedzeniu nie jawnym? Jakie są losy PBI Warinwest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty PBI WARINWEST - Co dalej? IP: 195.115.130.* 16.01.02, 11:19 HEj, Ludzie ze stowarzyszenia odezwijcie się, co dlaej z upadłością PBI, kiedy kolejne rozprawy co z zabezpieczeniem, co inwestorem moze jakies spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.citicorp.com 22.01.02, 18:34 Zdaje sie, ze juz jest po imprezie. Ale mozemy sobie jeszcze cos popisac. Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.acn.waw.pl 22.01.02, 18:50 Ciekawy jestem czy ten sukinsyn "Pan Prezes" wyszesł z aresztu? Moze ktos coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: 10.0.101.* 23.01.02, 12:08 Z tego co wiem Radziszewskiemu przedluzyli areszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: 195.115.130.* 23.01.02, 09:29 Co to znaczy po imprezie ? Jak cos wiesz to gadaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty WARINWEST -zniknął? IP: 195.115.130.* 23.01.02, 09:39 Czy wiecie ze nie ma juz strony www.warinwest.pl. Jka myslicie co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ML Re: WARINWEST -zniknął? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 12:50 Strony nie ma juz od miesiąca. Zresztą INTERARTI też. Gratuluje refleksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekm Re: WARINWEST -zniknął? IP: 10.131.131.* 25.01.02, 23:36 Dokop im ML, jestem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: WARINWEST -zniknął? IP: *.natned.com.pl 23.01.02, 14:26 ze firma upadła? jakas nowosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manolo Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.citicorp.com 23.01.02, 18:26 Hallo! "opty" to chyba skrot od optymista. Zazdroszcze Ci nicku. Teraz bedziesz go musial zmienic na "pesy". Ostatnie spotkanie sie nie odbylo, zostalo odwolane oficjalnie przez Stowarzyszenie. Ostatnie niusy to ze ogloszono upadlosc WI. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, ze to nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: 195.94.206.* 24.01.02, 17:44 Wczoraj widziałem sie z panią adwokat i z innymi ludźmi ze stowarzyszenia. Nikt nic nie wie o upadłości. Wydaje mi się znów, ktoś rozpuszcza plotki. PIB już wiele razy upadał medialnie na tym forum, a potwierdziło się to tylko raz. Mam nadzieję i dziwne przekonanie, że i w tym przypadku będzie podobnie!!! Pozdrawiam wszystkich towarzyszy niedoli, Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: 195.94.206.* 24.01.02, 17:46 Oczywiście upadał S.A. Przepraszam zaq pomyłkę i jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.*.*.* 24.01.02, 18:22 gdzie mieszka jego matka?? trzeba bedzie to rozwiazac w bardziej drastyczny sposob. panstwo R czuja sie zdecydowanie rozluznieni. ciekawe co by pani R powiedziała gdyby ktoś obciął jej kilka palcy albo przewiercil kolano???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.citicorp.com 24.01.02, 18:58 Nie rozumiem. SMS ktory dostalem od stowarzyszenia informowal ze WI upadl, a poza tym nie bylo spotkania w kinie PRAHA. Bylem tam i spotkalem tylko paru ludzi. Zadnych info wiecwj. Poza tym nie mozna bylo wplacic skladki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarX Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.man.polbox.pl 25.01.02, 07:41 > nie bylo spotkania w kinie PRAHA. Bylem tam i spotkalem tylko paru ludzi. Zadny > ch info > wiecwj. Poza tym nie mozna bylo wplacic skladki. Może się już zarząd stowarzyszenia nachapał szmalu i ma dość. Zresztą już wcześniej mieli dość marudzących, ciągle wypytujących się członków stowarzyszenia. A to też ludzie, którzy mają pracę, rodziny i chcą mieć święty spokój. Pozdrawiam, MarX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.citicorp.com 25.01.02, 18:10 Ops... To znaczy, ze ktos leci w vooya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 19:22 dajcie spokuj sobie z atakami na jacka, gosc ma 300 "oszukanych" na głowie, ktorzy zapewne molestują go juz telefonicznie zabierajac czas dla rodziny i pracy podjął sie bardzo trudnego zadania, mam nadzieje ze mu sie powiedzie i moze jeszcze zamieszkamy w swoim M. keep the faith, jack! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekm Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: 10.131.131.* 25.01.02, 23:35 Kretynizm przez Ciebie przemawia człowieczku. Pokaż co potrafisz w negocjacjach, a nie w anonimowym forum. Współczuję Ci serdecznie, ale wrzuć na luz, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.chello.pl 27.01.02, 10:05 Znowu masz kłopoty z psychiką. Myślę, że rokowania nie są najlepsze, to będzie powracało. Rada na teraz: Ponieważ jesteś chyba przepracowany (społecznie) wyluzuj się, keep smiling, jutro będzie lepiej. Nie używaj (a właściwie nie nadużywaj) alkoholu i prochów. Przez conajmniej miesiąc nie odzywaj się na forum. Zobaczysz będziesz jak nowonarodzony. Rzyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekm Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: 10.131.131.* 27.01.02, 13:16 Myślę, że najlepszą lekturą dla Ciebie na obecny rok będzie Słownik Ortograficzny. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: PBI WARINWEST - Co dalej? IP: *.chello.pl 27.01.02, 14:14 Gość portalu: jacekm napisał(a): > Myślę, że najlepszą lekturą dla Ciebie na obecny rok będzie Słownik > Ortograficzny. Pozdrawiam serdecznie. Jaka szkoda, że "aluzju nie poniał" Jest to potwierdzenie - masz jednak kłopoty z psychiką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: do AJ IP: *.acn.waw.pl 27.01.02, 18:02 jescze 10 lat temu internet byl dla wybranych, laczyl akademickie osrodki na calym swiecie, teraz, o zgrozo, kazdy cham moze pisac co zechce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarX Re: do Klienta IP: *.man.polbox.pl 28.01.02, 07:39 > jescze 10 lat temu internet byl dla wybranych, > laczyl akademickie osrodki na calym swiecie, > teraz, o zgrozo, kazdy cham moze pisac co zechce! Jeszcze masz szansę. Polecam Koreę Płn., Kubę, Chiny, itp. MarX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: do AJ IP: *.siemens.pl 28.01.02, 07:54 Gość portalu: klient napisał(a): > jescze 10 lat temu internet byl dla wybranych, > laczyl akademickie osrodki na calym swiecie, > teraz, o zgrozo, kazdy cham moze pisac co zechce! Oczywiście rozumiem, że w/g ciebie to szkoda, że Internet teraz zawitał "pod strzechy". Jest to trochę inna sprawa, jak studiowałem nie było to jedynie narzędzie akademickie, po prostu internet jeszcze nie istniał. Może być zadziałał aby tak sie stało. A co do chama - tak może przesadzilem, że staram się dopiec (pewno niezbyt kulturalnie0 jackowikm. Niestety to on pierwszy zaczął pisać chamskie posty (także do mnie). Kto mieczem wojuje... Ale przepraszam wszystkich (szczegolnie Jackakm). Obecnie nawet zaatakowany (w tym po chamsku) - nie odpowiem na tego typu post. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: do AJ IP: *.citicorp.com 28.01.02, 08:53 Ludzie, nie piszcie o pierdolach. Slyszalem o mozliwosci kontynuacji budowy, a nawet dostalem telefon od kogos ze stowarzyszenia w tej sprawie. Polecono mi podac szereg danych dot. mojego mieszkania na Rebiel. A co jest z zebraniami i dlaczego to sie tak szybko zmienia ( tym razem wyglada ze na lepsze - brawo Stowarzyszenie) i czy to nie jest kolejna sciema. Prosze o informacje. Dzieks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: do AJ IP: 195.212.51.* 28.01.02, 12:04 tak, mnie to także intersuje, moze ktos uaktualni stony stowarzyszenie, wtedy nie trzeba bedzie tyle dzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekm Re: do AJ IP: 10.131.131.* 28.01.02, 18:57 OK, deczko za daleko poszło. Basta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SC Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: 10.1.3.* 28.01.02, 11:45 Ot ciekawostka: www.portal-bankrut.pl/lista.php? nazwa=upadlosci&szukaj=B&idup=228&p_idub=&opis=Ostatnio+wprowadzona+do+baz+BANKR UTa+upadlosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.citicorp.com 30.01.02, 17:50 Bylem tam. I co z tego. To dotyczy BI, a mnie chodzi o WI. Poza tym, jak nie bedzie jakichkolwiek informacji to i ja bede musial sie doloczyc do tlumu dzwoniacych. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Czy ktos ma kontakt tel do stow. Lasek Bródnowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 09:23 Witam wszystkich! Poszukuje kontaktu, nr tel. lub moze e-mail do Jacka lub kogokolwiek ze stowarzyszenia Lasek Bródnowski. Jesli ktos ma jakies info to uprzejmie prosze. Pozdrawiam, GK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Kontakt do mnie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 09:25 Moj mail to grekwas@polbox.com lub tel. 504 844425. Z gory dziekuje i pozdrawiam, GK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKLL Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: 195.94.206.* 13.05.02, 15:38 Radziszewski jest już na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.acn.waw.pl 13.05.02, 19:15 To znakomicie. Zaprosimy go na budowe. Jeden dzwig czeka. Specjalnie dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.sgh.waw.pl 13.05.02, 19:38 Dlaczego nie zabijemy go???? Razem z jego starą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.acn.waw.pl 13.05.02, 19:43 Ponieważ to zbyt proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.servipol.com.pl 14.05.02, 08:31 A gdzie się ukrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.sgh.waw.pl 14.05.02, 13:16 Radziszewski siedzi dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkll Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: 195.94.206.* 15.05.02, 08:51 Gość portalu: x napisał(a): > Radziszewski siedzi dalej. A WŁAŚNIE, ŻE WYSZEDŁ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza [...] IP: *.pi.tpsa.pl / 172.16.2.* 15.05.02, 14:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: 194.29.176.* 16.05.02, 09:30 Ciekaw jestem, na jakiej podstawie GW pozwoliła sobie usunąć wpis "zołzy" (którą gorąco pozdrawiam). Zarządzający stroną powołuje się na p.7 regulaminu FORUM, który jak wynika z przytoczonych poniżej fragmentów ma zastosowanie w przypadku zaistnienia punktów 4, 5 lub 6. Uważna lektura treści FORUM wskazuje, że "życzenia wszystkiego najlepszego w stosunku do naszego ulubieńca Dariusza R., łącznie z propozycjami wykorzystania ostatniego dźwigu nie są(!!) przez Zarządzającego uznane za nawołujące do nienawiści, propagujące przemoc lub naganne moralnie. (??) (Naganne moralnie było na pewno nabranie przez DR kilku setek ludzi oraz, co z przykrością konstatuje, nie do końca obiektywne artykuły KK w GW dotyczące sytuacji niedoszłych Inwestycji DR). Cóż zatem się nie spodobało w liście "zołzy"? Podanie adresu mieszkania w którym mieszkał DR po przeprowadzce z Macedońskiej? Może powołano się na ustawę o ochronie danych osobowych? Czy nie zauważono jednak, że ludzie z notarialnie potwierdzonymi roszczeniami w stosunku do DR lub komornicy działający na ich zlecenie powinni wiedzieć, że DR ma jakiś majątek (PIB War Inwest było działalnością gospodarczą DR więc jego niezrealizowane zobowiązania mają prawo ciągnąć się za nim i jego spadkobiercami) niezależnie od działań powołanych przez Sąd Syndyków? Wątpliwości tego typu mam więcej i uważam, że powoływanie się na p. 7 Regulaminu i korzystanie z niego przez Zarządzającego jest stosowane na FORUM zbyt wybiórczo (przyznajcie się, że Darek zadzwonił bo go nachodzili Ci których orżnął i potulnie się zgodziliście na jego i jego adwokatów z pierwszych stron gazet, propozycje nie do odrzucenia). Pozdrawiam i zapraszam do lektury fragmentów Regulaminu na który powołał się Zarządzający wpisami na FORUM. karol (teraz pewnie zablokują mi możliwość dokonywania wpisów na FORUM) "... 4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. 6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. 7. Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cru Re: PBI WARINWEST - Wynik rozprawy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 10:20 spoko, jak mamuska nie zapłaci gazecie za kolejne ogłoszenia, to i wpisy na forum beda mozliwe, w dowolnej tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Czysta nadgorliwość czy już głupota? IP: *.eu.ten, / 195.212.51.* 16.05.02, 13:09 Nie dość, że mamy Gazetę Wybórczą to jeszcze Pierwszy Polski Portal Wybiórczy pod redakcją adwokatów DR. Pozdrowanienia dla karola i zołzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zouza [...] IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.05.02, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cru Re: UWAGA POSZKODOWANI PRZEZ WAR INWEST !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 11:42 bardzo prosze brac pod uwage, ze rodzinka radziszewskich oszukała prawie 900 rodzin, z takiej ilosci ludzi ktos sie moze zdenerwowac i taka nieprzemyslana robota nadgorliwego admina nie jest tu raczej wskazana, a wrecz wywołuje podejrzenia, co do uczciwosci gazety (czy raczej jej pracownikow). A rodzinka radziszewskich mogła sie chyba spodziewac robiac taki przekret, ze niektorzy nie beda czekac na wyroki sadowe. Zlodzieja zawsze sie dorwie, niech o tym wiedzą! Jak nie teraz to za kilka lat, ludzie sa ciepliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri Re: UWAGA POSZKODOWANI PRZEZ WAR INWEST !!!! IP: *.eu.ten, / 195.212.51.* 17.05.02, 12:09 Dzieki za adresik zouzo. Psy zostały spuszczone, weszą już zwierzyne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: UWAGA POSZKODOWANI PRZEZ WAR INWEST !!!! IP: 194.29.176.* 17.05.02, 12:25 Powiedz wyraźnie niewtajemniczonym, że Jan R. to "obserwat", który kiedyś nam mącił w głowach na tym FORUM. Pozdrawiam - karol Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: UWAGA POSZKODOWANI PRZEZ WAR INWEST !!!! 17.05.02, 16:04 Witam, podawanie cudzych danych osobowych jest zabronione prawem, dlatego podawane tu adresy beda kasowane. Pozdrawiam, Maas (admin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: UWAGA POSZKODOWANI PRZEZ WAR INWEST !!!! IP: 157.25.125.* 17.05.02, 16:15 na szczęście nie utopiłam pieniędzy w WarInveście ale doskonale rozumiem gniew i oburzenie tych ludzi, ale nie rozumiem dlaczego inne dane osobowe nie są wykasowywane przez gazetę, których w każdym wątku pełno np. nazwiska prezesów spółdzielni/deweloperów itp.???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: UWAGA POSZKODOWANI PRZEZ WAR INWEST !!!! IP: 157.25.125.* 17.05.02, 16:34 jeszcze uzupełnienie do poprzedniego postu. Art. 6 ustawy o ochronie danych osobowych mówi, że za "dane osobowe uważa się każdą informację dotyczącą osoby fizycznej, pozwalającą na określenie tożsamości tej osoby". Nazwisko i imię pozwala chyba na określenie tożsamości, a prezesi czy zarządzający nie są chyba osobami prawnymi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: UWAGA POSZKODOWANI PRZEZ WAR INWEST !!!! IP: *.acn.waw.pl 17.05.02, 17:36 tak ale inni presesi nie dawali w GW 400.000 usd ot i co, wiec nie wolno skakac na tych co cie karmia (tutaj: karmili) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: UWAGA POSZKODOWANI PRZEZ WAR INWEST !!!! IP: *.chello.pl 18.05.02, 09:04 1. Uważam, że powinnismy utrudniać, powtarzam utrudniać dalszą działalność "gospodarczą" tej złodziejskiej rodzince tak aby w najbliższych latach nie naciagała ona następnych. To jakby otrzymali oni wyrok sądowy zakazu prowadzenia działalności oszukiwania i naciągania ludzi na najbliższe kilka lat. 2. Nie wszystkie pieniadze zostały utopione w Rembielińską. Może szanowna GW przeprowadzi śledztwo (jak np w sprawie handlu skórami) co się z nimi stało. Wtedy faktycznie pomoże ona pokrzywdzonym. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: UWAGA POSZKODOWANI PRZEZ WAR INWEST !!!! IP: 195.136.73.* 18.05.02, 11:09 pocałuj mnie w DUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś