Dodaj do ulubionych

Lazurowa - Corpores!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 18:51
Kochani, wiem że już była o tym mowa, ale czy coś się już zmieniło w ich
sytuacji z gruntem? Agata, Ty chyba byłaś o krok od podpisania umowy, nie
wiem czy już to zrobiłaś (i jaką wersję podpisałaś jeśli się nie
rozmyśliłaś). Będę bardzo wdzięczna za wszystkie wskazówki na forum. Jeśli
mogę bardzo proszę o tę umowę z poprawkami Agaty. Jest chyba najlepsza z
tego co do tej pory powstało. Moj adres: aggus@gazeta.pl
Z góry dziękuję za pomoc i info!!!
Obserwuj wątek
    • crusader1973 Re: Lazurowa - Corpores!!!!!!!!! 06.08.03, 20:58
      Ja odpuściłem...
      Prześlę Ci jutro moją wersję umowy...

Pozdrawiam.
      • Gość: Ola Re: Lazurowa - Corpores!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 21:46
        Więc co można kupić w tym mieście bez obawy, że albo w ogóle nie zobaczysz
        swojego mieszkania albo wybudują Ci autostradę za oknem????
    • Gość: Ptr* Re: Lazurowa - Corpores!!!!!!!!! IP: 212.217.91.* 06.08.03, 23:39
      Ja tez jestem o krok od podpisania z nimi umowy. Dzisiaj otrzymalem od nich
      kopie pisma podpisanego przez Zastepce Burmistrza Bemowa, w ktorym uprzejmie
      informuje on, ze dzialka nr XX zostala uzyczona na okres trzech lat z prawem
      dysponowania gruntem na cele budowlane, do czasu zawarcia aktem notarialnym
      umowy uzytkownia wiczystego. Czyli jest szansa ze wszystko bedzie OK... Jezeli
      jest ktos zainteresowany to moge przeslac cyfrowa kopie tego pisma.

Prosilbym rowniez osoby, ktore posiadaja umowe z poprawkami Agaty o przeslanie
      jej rowniez do mnie na adres: ptr2@poczta.onet.pl.

Z GoRY Dz1eki!

P.S. Caly czas sie jednak zastanawiam, czy nie lepiej zaczekac na kolejne
      budynki Ogrodow Bema lub innych inwestycji, ktorych zakonczenie przewidziane
      jest na koniec '04 lub poczatek '05 :( i ktorych lokalizacja wydaje sie troche
      ciekawsza od Lazurowej.
      • crusader1973 Re: Lazurowa - Corpores!!!!!!!!! 07.08.03, 10:44
        Również mam to pismo... I dwóch prawników z którymi konsultowałem całą sprawę
        złapało się za głowę...
        Niewykluczone jednak, że z tymi działkami wszystko jednak będzie ok...
        Osobiście szukam jednak czegoś innego...
        • Gość: Agata Re: Lazurowa - Corpores!!!!!!!!! IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 14:46
          Aga, wyślę Ci tę umowę dziś wieczorkiem. Ja tam się rozmyśliłam, bo umowa z
          gminą o użyczenie gruntu niech sobie będzie, ale ja chcę podpisac umowę
          przedwstepną jako akt notarialny i już (szczególnie że do oddania inwestycji
          jest jeszcze prawie rok). Nie moge podpisać, to się żegnam. Poza tym, hmm, jak
          ostatnio sobie to oglądałam, to doszłam do wniosku że są lepsze miejsca...
          Lazurowa jest ruchliwa i dość głośna. Nie żałuję, że zrezygnowałam. A jakbym
          mogła jeszcze dłużej czekać na mieszkanie, do listopada 2004, to bym na pewno
          wybrała Osiedle Leśne albo Parkowe zamiast Lazurowej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka