Gość: zimny2 IP: *.chello.pl 15.12.07, 14:50 Chciałem sie dowiedzieć,czy już zaczęli budować.Na jakim są etapie.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwe Re: Korkowa 13 JW Construktion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 15:19 cisza .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Korkowa 13 JW Construktion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 15:20 cisza .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Korkowa 13 JW Construktion IP: 195.205.163.* 21.12.07, 11:55 Panie Qwe, Pan ma chyba duży problem... brak własnego lokum i kasy. Gdzie nie otworzę jakiego wątku Pan tam jest i narzeka zrzędzi Pan straszliwie ale to ta bezradność i strach przed jutrem Pana zabije. Troche uśmiechu i radości... ale gdzie jak przespał Pan czas zakupu mieszkania czekajac na spadki cen. Radosnych świat i szczęsliwego nowego roku w Wynajmowanym mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Korkowa 13 JW Construktion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 20:40 Najbardziej bezradny jestem wobec JWC , która zrobiła już mi w ramach rękojmi kilka remontów , a ściany jak pękały , tak pękają . No i te święta , to uszczelnianie okien ręcznikami , żeby nie wiały ... Wesołych świąt , w katastrofie budowlanej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Korkowa 13 JW Construktion IP: *.subscribers.sferia.net 22.12.07, 19:47 Witam Panie Qwe nieszczęśliwy człowieczku ! Jak Ci tak może sprzedaj ? Znając ceny J.W. Const pewnie przebicie masz ze 100 % jak nie wiecej. Sprzedaj i kup gdzie indziej, Po Co Się Meczysz !?!? Żałosny Polaczku. Jak ja miałem mieszkanie w J.W. nie odpowiadała mi lokalizacja to sprzedałem i kupiłem u innego develipera - też ściany ciękie (wszyscy budują z tych samych materiałów). PS. Panie Qwe jeśli chodiz o okna które wstawia J.W.Const to one akurat nie maja nic wspólnego z w/w firmą wiec niech pan nie p! @#iepszy !!! Moge potwierdzić że okna jak na plastiki są super ciepłe, nie trzeba było włączać kaloryferów (prawie). Panie Qwe jak chcesz być obiektywny tak też pisz nie wszyscy są tacy jak Ty człeku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Korkowa 13 JW Construktion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 21:38 "> Żałosny Polaczku" Jestem dumny , że jestem Polakiem i do tego uczciwym > Sprzedaj i kup gdzie indziej, Po Co Się Meczysz !?!? Kochany , ja się nie męczę , bo teraz tam nie mieszkam . Mam jszcze dwa mieszkania ( co nie jest dużą liczbą wśród niektórych bardziej zaradnych Polaków ) , ale mam też dużo dzieci i wkurza mnie , że nie mogę kupić im kolejnego , bo przy tych cenach i jakości byłyby to pieniądze wyrzucone w błoto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Korkowa 13 JW Construktion IP: *.acn.waw.pl 16.12.07, 22:46 moze zadzwon do nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Korkowa 13 JW Construktion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 21:25 może o nich nie myśl , będziesz spokojniej spał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Korkowa 13 JW Construktion IP: *.chello.pl 19.12.07, 19:01 Chcesz spac spokojnie (w doslownym z znaczeniu) nie kupuj, Józef Wojciechowski Construction buduje mieszkania bez wyciszenia. Jak sasiadka otwiera drzwi w kuchni to tak jak w mieszkaniu u ciebie. Kobiety wchodzące do klatki na obcasach słychać az po 7 pietro. Lepiej spac spokojnie/Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś