Gość: Kasia IP: *.crowley.pl 08.08.03, 13:42 Czy ktoś z was będzie mieszkał przy ulicy Hery w Warszawie - budynek realizowany przez Warszawską Spółdzielnię Mieszkaniową? Chętnie wymienię poglądy. pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: HERY - WSM - szukam sąsiadów IP: *.crowley.pl 11.08.03, 14:35 Raz jeszcze ponawiam pytanie.... i czekam ......... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_karpiuk Re: HERY - WSM - szukam sąsiadów 04.09.03, 12:49 Cześć Kasiu, będę mieszkała z rodzinką na Hery. mam nadzieję że dostaną pieniądze z KFM i mnie nie wykiwają jak JWC. Mieszkanko będę miała, małe ale po przeróbkach da się mieszkać we trójkę ( parter z ogródkiem).Na razie na budowie praca wre, jak byłam 20.08 to już wykańczali środek. Właściwie to tylko połozyć podłogi i glazurę, wstawić wannę itd. i można mieszkać. pozdrawiam przyszłych sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: HERY - WSM - szukam sąsiadów IP: *.crowley.pl 04.09.03, 14:07 ja jestem troszkę w strachu bo wydaje mi się że się nie wyrobią do końca roku a ja chciałam na święta się wprowadzać A jak ci się podoba wizualnie? Zadowolona? Może prywarni porozmawiamy? Masz jakiś e-mail? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: HERY - WSM - szukam sąsiadów IP: *.uksw.edu.pl 05.09.03, 08:35 cześć Kasiu, myślę że się wyrobią do końca roku, podobno do końca września wg. umowy z WSM mają opuścić budowę.więcej na priv karpiuk@poczta.fm pzdr Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: HERY - WSM - szukam sąsiadów IP: *.crowley.pl 05.09.03, 13:19 Beatko, masz wiadomość w skrzynce e-mailowej Kasia Odpowiedz Link Zgłoś