Gość: kubik IP: 81.210.247.* 04.01.08, 23:49 siemka, slyszeliscie cos o inwestycji dom na skarpie przy metrze wilanowska lub tez o developerze trend development? czy oni w ogole juz cos zbudowali? moze jest jakis watek na ten temat? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arosa28 Re: Trend Development dom na skarpie - Wilanowsk 05.01.08, 11:03 Ja słyszałam...tzn miałam nawet kupić tam mieszkanie w zeszłym roku w tym 16-piętrowym apartamentowcu koło mera. Ale się rozmyśliłam, z uwagi na wyśrubowaną cene tego 40 metrowego "apartamentu" ;) i technologię w jakiej oni budują. Trend Development nic chyba wcześniej nie wybudowało bo jest to spółka powołana w celu budowy właśnie tego budynku. Mieli go oddać do użytkowania w grudniu 2007, ale widzę tam jeszcze dźwigi na budowie więc nie wiem... Umowa wygląda dobrze (bez jakichś kruczków czy machloi) więc z tej strony bym się nie martwiła. Ale minusem tej inwestycji jest to że "apartamentowiec" zapowiada się na klasyczny mrówkowiec (ponad 200 mieszkań) a ja w takim mieszkać nie chciałam. Teraz mam tylko 40 sąsiadów i jest mi z tym dobrze. :) Pozdrawiam Arosa Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2236 Ogłoszenie- wykończenia mieszkań i adaptacje 10.01.08, 18:04 Nasza firma działa na terenie Południowej Warszawy i okolic. Wykonujemy kompleksowe wykończenia mieszkań deweloperskich w zakresie: - wykończenia kuchni i łazienek, - instalacje wodno-sanitarne i elektryczne, - gładzie gipsowe i płyty k/g, - montaż sufitów podwieszanych, - układanie glazury, terakoty, kamienia i gresu, - układanie podłóg wszystkich typów, montaż drzwi i parapetów, - prace murarskie, inne prace wnętrzarskie - według uznania i pomysłu klienta. DYSPONUJEMY WOLNYMI TERMINAMI NA LUTY 2008 r. Oferujemy najwyższą jakość wykonania, fachowe doradztwo, terminową realizację zlecenia. Serdecznie zapraszamy! ;-) Kontakt 0-607-066-918 ; biuro@remlux.eu Odpowiedz Link Zgłoś