Gość: PAPEK IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 19:39 czy tam się coś dzieje??? czy ktoś to kupuje??? szukam sąsiadów!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wuzzi Re: JWC - Borzymowska IP: *.wp-sa.pl 26.08.03, 09:23 Zastanawiamy się nad kupnem, stawiają ogrodzenie, budowa rusza we wrześniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoś Re: JWC - Borzymowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 20:00 ogrodzili i powycinali drzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: JWC - Borzymowska IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 20:53 Gość portalu: Zoś napisał(a): > ogrodzili i powycinali drzewa ...a teraz znajac solidnosc i fantastyczne podejscie JWC do klienta wezma Wasz kesz i beda Was miec w dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuzzi Re: JWC - Borzymowska IP: *.wp-sa.pl 04.09.03, 10:37 Straszny z Ciebie pesymista, widziałeś bloki na Ostrobramskiej albo Łuckiej? Dzisiaj jak tam przejeżdżałem to blok na Łuckiej w górnej części przykryła mgła, super obudzić się a tam nic nie widać za oknem :) Mieli potknięcia jak każdy na początku ale im zaufam, choć umowy jeszcze nie podpisałem ale z innym powodów. Wrzuć na luz TOM. Pozdrawiam Wuzzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: JWC - Borzymowska IP: *.edu.pl 04.09.03, 10:56 Widziałaś bloki? Wejdź do środka to dopiero fuszerka! Poczytaj sobie o JWC we wcześniejszych wątkach. Miałam kupić mieszkanie na dąbrówce w programie 30% z oddaniem na grudzień 2003. i co? nic. ani programu, ani bloku ani pieniędzy. Teraz użeram się z nimi od dwóch miesięcy o zwrot, a czytałam że niektórzy to i cztery miesiące. poczytaj dokładnie to forum i się zastanów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: JWC - Borzymowska IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 21:01 Gość portalu: Wuzzi napisał(a): > Straszny z Ciebie pesymista, widziałeś bloki na Ostrobramskiej albo Łuckiej? > Dzisiaj jak tam przejeżdżałem to blok na Łuckiej w górnej części przykryła > mgła, super obudzić się a tam nic nie widać za oknem :) > Mieli potknięcia jak każdy na początku ale im zaufam, choć umowy jeszcze nie > podpisałem ale z innym powodów. > Wrzuć na luz TOM. > Pozdrawiam > Wuzzi Sorry ale to nie pesymizm...Skad Ty sie urwales ze uzywasz slowa pesymizm w dyskusji o jednym z wiekszych zlodziei i partaczy w tej branzy. Akurat o tej "firmie" wiem sporo i nie rozsmieszaj mnie prosze stwierdzeniem: mieli potknięcia jak każdy na początku ale im zaufam. Normalnie tekst roku! Naprawde skad sie tacy nastepni naiwni biora i wplacaja pieniadze jwc...Szok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: JWC - Borzymowska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 08:24 Tom, nie rób z tysięcy ludzi którzy kupili mieszkania w JWC idiotów i naiwniaków. Naturalnie każdy ma prawo do własnego zdania, ale pozwól ludziom dokonać wyboru samodzielnie. Ja kupiłem akurat mieszkanie u konkurencji JWC czyli w firmie Dom Development. Przeszedłem swoje jak zapewne każdy u każdego dewelopera. Spotykam na swoim osiedlu /Bartycka/ ludzi pałających żądzą zemsty na DD. Ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby mówić - u nich nie kupujcie, to złodzieje. Zapewne żadna duża firma deweloperska złodziejem nie jest, a jak jest to należy zgłosić ten fakt na policji a nie na forum GW. Na policji należy podać jednak fakty i swoje dane. A na tyle odwagi już nie starcza, albo faktów brak. JWC, DD, Echo, Eco, Budimex itd mają za dużo do stracenia aby pozwolić sobie na czyny kryminalne. Natomiast normalką jest problem z terminem, jakością, zwrotem nadpłat, administracją, niekompetencją pracowników, ale jak sądzę nie dotyczy to jedynie tej branży. Akurat pracuję w motoryzacji i mógłbym długo opowiadać co się dzieje z samochodami jednego z europejskich producentów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: JWC - Borzymowska IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 11:45 Gość portalu: Bolo napisał(a): > Tom, nie rób z tysięcy ludzi którzy kupili mieszkania w JWC idiotów i > naiwniaków. Naturalnie każdy ma prawo do własnego zdania, ale pozwól ludziom > dokonać wyboru samodzielnie. Ja kupiłem akurat mieszkanie u konkurencji JWC > czyli w firmie Dom Development. Przeszedłem swoje jak zapewne każdy u każdego > dewelopera. Spotykam na swoim osiedlu /Bartycka/ ludzi pałających żądzą zemsty > na DD. Ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby mówić - u nich nie kupujcie, to > złodzieje. Zapewne żadna duża firma deweloperska złodziejem nie jest, a jak > jest to należy zgłosić ten fakt na policji a nie na forum GW. Na policji > należy podać jednak fakty i swoje dane. A na tyle odwagi już nie starcza, albo > faktów brak. JWC, DD, Echo, Eco, Budimex itd mają za dużo do stracenia aby > pozwolić sobie na czyny kryminalne. Natomiast normalką jest problem z > terminem, jakością, zwrotem nadpłat, administracją, niekompetencją > pracowników, ale jak sądzę nie dotyczy to jedynie tej branży. Akurat pracuję w > motoryzacji i mógłbym długo opowiadać co się dzieje z samochodami jednego z > europejskich producentów. Pozdrawiam Uwierz mi na slowo ze glupoty wypisujesz...Otoz JWC sa zlodziejami i niejeden sie o tym przekonal.(m.innymi ja) Oczywiscie to co i gdzie ktos kupuje to jego wybor i nie jest moja intencja robienie z nich idiotow. Sporo moich znajomych popelnilo ten blad i nie znam takiego ktory by powiedzial ze kupilby od tych partaczy i kretaczy jeszcze raz. NEVER AGAIN! To najczesciej slysze! Ci ktorzy twierdza inaczej to faktycznie idioci i naiwniacy. Tu sie zgodze. JWC to straszny badziew i nawet niska cena go nie usprawiedliwia. Na szczescie sporo osob dzieki roznego rodzaju mediom w pore sie o tym dowiaduje i rezygnuje z zakupu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuzzi Re: JWC - Borzymowska IP: *.wp-sa.pl 05.09.03, 12:32 nie będę dyskutował bo widzę że nie ma sensu. Zdecydowaliśmy z żoną że kupujemy mieszkanie używane. A to jak buduje JWC i jakim jest developerem pozostawiam Wam, i tym którzy im zaufali i tym którzy nie. Na pewno jest to duża i wypłacalna firma. Poza tym może z opóźnieniem ale oddaje swoje inwestycje nie tak jak War-Invest. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarki Re: JWC - Borzymowska IP: *.acn.waw.pl 15.09.03, 15:17 Kto z was wie co tak naprawdę znaczy skrót-JWC?????- Jot,Wu,Destrakszyn...............pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: JWC - Borzymowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 21:33 Sąsiedz, odezwijcie się! Czy budowa wreszcie ruszyła??? Odpowiedz Link Zgłoś