Dodaj do ulubionych

JWC - Borzymowska

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 19:39
czy tam się coś dzieje???
czy ktoś to kupuje???
szukam sąsiadów!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wuzzi Re: JWC - Borzymowska IP: *.wp-sa.pl 26.08.03, 09:23
      Zastanawiamy się nad kupnem, stawiają ogrodzenie, budowa rusza we wrześniu...
    • Gość: Zoś Re: JWC - Borzymowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 20:00
      ogrodzili i powycinali drzewa
      • Gość: tom Re: JWC - Borzymowska IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 20:53
        Gość portalu: Zoś napisał(a):

> ogrodzili i powycinali drzewa

...a teraz znajac solidnosc i fantastyczne podejscie JWC do klienta wezma Wasz
        kesz i beda Was miec w dupie!
        • Gość: Wuzzi Re: JWC - Borzymowska IP: *.wp-sa.pl 04.09.03, 10:37
          Straszny z Ciebie pesymista, widziałeś bloki na Ostrobramskiej albo Łuckiej?
          Dzisiaj jak tam przejeżdżałem to blok na Łuckiej w górnej części przykryła
          mgła, super obudzić się a tam nic nie widać za oknem :)
          Mieli potknięcia jak każdy na początku ale im zaufam, choć umowy jeszcze nie
          podpisałem ale z innym powodów.
          Wrzuć na luz TOM.
          Pozdrawiam
          Wuzzi
          • Gość: Beata Re: JWC - Borzymowska IP: *.edu.pl 04.09.03, 10:56
            Widziałaś bloki? Wejdź do środka to dopiero fuszerka! Poczytaj sobie o JWC we
            wcześniejszych wątkach. Miałam kupić mieszkanie na dąbrówce w programie 30% z
            oddaniem na grudzień 2003. i co? nic. ani programu, ani bloku ani pieniędzy.
            Teraz użeram się z nimi od dwóch miesięcy o zwrot, a czytałam że niektórzy to i
            cztery miesiące. poczytaj dokładnie to forum i się zastanów!!!!!!
          • Gość: tom Re: JWC - Borzymowska IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 21:01
            Gość portalu: Wuzzi napisał(a):

> Straszny z Ciebie pesymista, widziałeś bloki na Ostrobramskiej albo Łuckiej?
            > Dzisiaj jak tam przejeżdżałem to blok na Łuckiej w górnej części przykryła
            > mgła, super obudzić się a tam nic nie widać za oknem :)
            > Mieli potknięcia jak każdy na początku ale im zaufam, choć umowy jeszcze nie
            > podpisałem ale z innym powodów.
            > Wrzuć na luz TOM.
            > Pozdrawiam
            > Wuzzi

Sorry ale to nie pesymizm...Skad Ty sie urwales ze uzywasz slowa pesymizm w
            dyskusji o jednym z wiekszych zlodziei i partaczy w tej branzy. Akurat o
            tej "firmie" wiem sporo i nie rozsmieszaj mnie prosze stwierdzeniem: mieli
            potknięcia jak każdy na początku ale im zaufam. Normalnie tekst roku!
            Naprawde skad sie tacy nastepni naiwni biora i wplacaja pieniadze jwc...Szok...
            • Gość: Bolo Re: JWC - Borzymowska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 08:24
              Tom, nie rób z tysięcy ludzi którzy kupili mieszkania w JWC idiotów i
              naiwniaków. Naturalnie każdy ma prawo do własnego zdania, ale pozwól ludziom
              dokonać wyboru samodzielnie. Ja kupiłem akurat mieszkanie u konkurencji JWC
              czyli w firmie Dom Development. Przeszedłem swoje jak zapewne każdy u każdego
              dewelopera. Spotykam na swoim osiedlu /Bartycka/ ludzi pałających żądzą zemsty
              na DD. Ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby mówić - u nich nie kupujcie, to
              złodzieje. Zapewne żadna duża firma deweloperska złodziejem nie jest, a jak
              jest to należy zgłosić ten fakt na policji a nie na forum GW. Na policji
              należy podać jednak fakty i swoje dane. A na tyle odwagi już nie starcza, albo
              faktów brak. JWC, DD, Echo, Eco, Budimex itd mają za dużo do stracenia aby
              pozwolić sobie na czyny kryminalne. Natomiast normalką jest problem z
              terminem, jakością, zwrotem nadpłat, administracją, niekompetencją
              pracowników, ale jak sądzę nie dotyczy to jedynie tej branży. Akurat pracuję w
              motoryzacji i mógłbym długo opowiadać co się dzieje z samochodami jednego z
              europejskich producentów. Pozdrawiam
              • Gość: tom Re: JWC - Borzymowska IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 11:45
                Gość portalu: Bolo napisał(a):

> Tom, nie rób z tysięcy ludzi którzy kupili mieszkania w JWC idiotów i
                > naiwniaków. Naturalnie każdy ma prawo do własnego zdania, ale pozwól ludziom
                > dokonać wyboru samodzielnie. Ja kupiłem akurat mieszkanie u konkurencji JWC
                > czyli w firmie Dom Development. Przeszedłem swoje jak zapewne każdy u
                każdego
                > dewelopera. Spotykam na swoim osiedlu /Bartycka/ ludzi pałających żądzą
                zemsty
                > na DD. Ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby mówić - u nich nie kupujcie,
                to
                > złodzieje. Zapewne żadna duża firma deweloperska złodziejem nie jest, a jak
                > jest to należy zgłosić ten fakt na policji a nie na forum GW. Na policji
                > należy podać jednak fakty i swoje dane. A na tyle odwagi już nie starcza,
                albo
                > faktów brak. JWC, DD, Echo, Eco, Budimex itd mają za dużo do stracenia aby
                > pozwolić sobie na czyny kryminalne. Natomiast normalką jest problem z
                > terminem, jakością, zwrotem nadpłat, administracją, niekompetencją
                > pracowników, ale jak sądzę nie dotyczy to jedynie tej branży. Akurat pracuję
                w
                > motoryzacji i mógłbym długo opowiadać co się dzieje z samochodami jednego z
                > europejskich producentów. Pozdrawiam

Uwierz mi na slowo ze glupoty wypisujesz...Otoz JWC sa zlodziejami i niejeden
                sie o tym przekonal.(m.innymi ja)
                Oczywiscie to co i gdzie ktos kupuje to jego wybor i nie jest moja intencja
                robienie z nich idiotow. Sporo moich znajomych popelnilo ten blad i nie znam
                takiego ktory by powiedzial ze kupilby od tych partaczy i kretaczy jeszcze raz.
                NEVER AGAIN! To najczesciej slysze!
                Ci ktorzy twierdza inaczej to faktycznie idioci i naiwniacy. Tu sie zgodze.
                JWC to straszny badziew i nawet niska cena go nie usprawiedliwia.
                Na szczescie sporo osob dzieki roznego rodzaju mediom w pore sie o tym
                dowiaduje i rezygnuje z zakupu!
            • Gość: Wuzzi Re: JWC - Borzymowska IP: *.wp-sa.pl 05.09.03, 12:32
              nie będę dyskutował bo widzę że nie ma sensu. Zdecydowaliśmy z żoną że
              kupujemy mieszkanie używane. A to jak buduje JWC i jakim jest developerem
              pozostawiam Wam, i tym którzy im zaufali i tym którzy nie.
              Na pewno jest to duża i wypłacalna firma. Poza tym może z opóźnieniem ale
              oddaje swoje inwestycje nie tak jak War-Invest.
              Powodzenia.
    • Gość: szarki Re: JWC - Borzymowska IP: *.acn.waw.pl 15.09.03, 15:17
      Kto z was wie co tak naprawdę znaczy skrót-JWC?????-
      Jot,Wu,Destrakszyn...............pa
    • Gość: katka Re: JWC - Borzymowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 21:33
      Sąsiedz, odezwijcie się! Czy budowa wreszcie ruszyła???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka