Gość: Bąbka IP: 213.17.227.* 21.02.08, 12:52 hej, czy wiecie coś może na temat osiedla słonecznego w Piasecznie, buduje KLINKIER BUD??? czy może ktoś już tam kupił ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M3 Re: Osiedle Słoneczne Piaseczno ??? IP: *.bas.roche.com 21.02.08, 13:56 Byłem poważnie zainteresowany w grudniu ubiegłego roku. Nawet zarezerwowałem sobie mieszkanie. Ostatecznie zwyciężyła inwestycja bliżej w samym Piasecznie. Osiedle Słoneczne to już nie Piaseczno. Jakieś 3 km od centrum. Co do samej budowy to nie mogłem się specjalnie przyczepić. Mieszkania oddawane w kwietniu i z postępu prac w grudniu wynikało, że termin się nie zmieni. Wizualizacja osiedla robi wrażenie. Jak będzie ostatecznie to trudno powiedzieć ale wszystkie elementy jakie są na wizualizacji już w grudniu były postawione lub w trakcie. Ładna elewacja budynków, materiały wyglądają na dobrej jakości. Niska zabudowa. Trasa szybkiego ruchu (w przyszłości) na tyle daleko, że nie ma zagrożenia. Także droga (Piaseczno - Magdalenka) nie generuje hałasu (znaczy na osiedlu nie jest to odczuwalne) aczkolwiek korki prawie non stop i wyjazd może być problematyczny. Informacji o deweloperze nie posiadam. W grudniu mieszkanie ok. 70m2 kosztowało 450000 (z garażem). Zakładam, że teraz może być trochę taniej. Pewnie bym się zdecydował. Chciałem mieszkanie 3 pokojowe ale było tylko na ostatnim piętrze i od strony południowej a drugie zaraz nad wjazdem do garażu - reszta sprzedana. W sumie w grudniu sprzedanych było 2/3 mieszkań (według info na stronie). Na minus był też baaardzo duży pokój z aneksem kuchennym. Wołałbym, żeby pozostałe 2 pokoje były większe. W tej chwili z obu stron pole, na końcu osiedla posadzili malutki "las" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąbka Re: Osiedle Słoneczne Piaseczno ??? IP: 213.17.227.* 21.02.08, 15:12 dzięki za info !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąbka Re: Osiedle Słoneczne Piaseczno ??? IP: 213.17.227.* 21.02.08, 15:16 Tak myślę gdzie tych korków teraz nie ma, chyba już wszędzie są ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś