silesius.monachijski6 01.12.08, 23:28 Czaplinski pluje na Gorskiego; co jest gorsze? wypowiedz Gorskiego i jego poglady, czy tez wystep w mediach przyjaciela pedofila Czaplinskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: W "Teraz my" kumpel pedofila Samsona 01.12.08, 23:32 Nawija że wierszyk o murzynku Bambo którego uczyłem się kilkadziesiąt lat temu(w ub tysiącleciu)ma złe konotacje!A to taki niewinny wierszyk był.O tępota!O mores! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Ot i czasy (tempora); Czaplinski bez zenady 01.12.08, 23:42 bronil kumpla pedofila Samsona, a teraz jest "autorytetem" w sprawie polskiego "rasizmu"; dlaczego tego polglowka i chama zaproszono do programu? nie ma w Polsce ludzi madrzejszych?? podobnie jak zaproszenie tej histeryczki i idiotki Nowickiej do dyskusi o "in vitro"; przeciez wiadamo, ze ta debilka wszystko spieprzy; wiec - na litosc boska - po co??? zoil44elwer napisał: > Nawija że wierszyk o murzynku Bambo którego uczyłem się kilkadziesiąt lat temu( > w > ub tysiącleciu)ma złe konotacje!A to taki niewinny wierszyk był.O tępota!O more > s! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk O tempora, o mores... 02.12.08, 09:53 silesius.monachijski6 napisała: > bronil kumpla pedofila Samsona, a teraz jest "autorytetem" w sprawie polskiego > "rasizmu"; dlaczego tego polglowka i chama zaproszono do programu? nie ma w > Polsce ludzi madrzejszych?? podobnie jak zaproszenie tej histeryczki i idiotki > Nowickiej do dyskusi o "in vitro"; przeciez wiadamo, ze ta debilka wszystko > spieprzy; wiec - na litosc boska - po co??? Przeczytaj swój własny post: pełno w nim wyzwisk. O czasy, o obyczaje..... Nie wstyd ci? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: O tempora, o mores... 02.12.08, 09:58 oczywiście,że mu nie wstyd.to nie jest uczucie goszczące w umysle tego menela.zresztą czy on ma rozum?? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ale jednak mnie rozśmieszył :) 02.12.08, 11:01 Tymi wyzwiskami połączonymi z głęboka troską o obyczaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A w Superwizjerze złodzieje z ministerstwa 01.12.08, 23:38 silesius.monachijski6 napisała: W "Teraz my" kumpel pedofila Samsona ---> Rhode, Trzeciak ... Odpowiedz Link Zgłoś