Gość: piotrrr IP: *.csc.com.pl 03.09.03, 23:03 mam zamiar kupic mieszkanie w nowej inwestycji Metrum na Ursynowie(developer - dom developmnet). czy mozna zaufac tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dżon Re: dom development IP: *.rmf.pl 04.09.03, 09:25 Dużo informacji i opinii na ten temat znajdziesz pod adresem www.namyslowska.net - - - na tym forum kacik gosicinny maja przyszli mieszkancy Metrum. Zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: dom development IP: 217.153.15.* 04.09.03, 13:37 Czasem są problemy z wejściem na tę stronę, niestety. Jako przyszły mieszkaniec mogę powiedzieć, że : - księgi na tej inwestycji mają w porządku, są właścicielami co jest istotne przy odbiorze aktu notarialnego i uzyskaniu kredytu w banku - wykonawcą robót jest Warbud- mozna wejść do mieszkań i zobaczyć wykonanie - ja jestem zadowolona -gorzej bywa z obsługą u developera, ale jak się trafi na bystrego i chętnego do pomocy handlowca to ujdzie w tłoku... Generalnie jak na razie nie żałuję mojego wyboru, a wybierałam długo i przeglądałam wszystkie mozliwe oferty od stycznia tego roku... Odpowiedz Link Zgłoś
stowka Re: dom development 04.09.03, 17:27 Witam nowego Sąsiada i zapraszam do naszego grona tzn: www.namyslowska.net Odpowiedz Link Zgłoś