Dodaj do ulubionych

Marvipol - raz jeszcze

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.01.02, 09:00
Zastanawiam się nad ich nową inwestycją na Saskiej Kępie. Ktoś coś wie?
Chciałabym również prosić tych, którzy mieli już kontakt z tą firmą o opinię
jak się z Nimi współpracuje, czy wszystko przebiega tak pięknie jak to
zachwalają?
Dzięki za wszystkie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.01.02, 10:14
      Nikt nic nie wie? Niedobrze .... :)
    • Gość: ewa Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.01.02, 16:16
      Jakby się ktoś czegoś jednak przez noc dowiedział to niech napisze. Dzięki.
      • Gość: ZdroYY Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.stacje.agora.pl 03.01.02, 18:01
        Gość portalu: ewa napisał(a):

> Jakby się ktoś czegoś jednak przez noc dowiedział to niech napisze. Dzięki.

Ewo czy nie żądasz zbyt wiele ? Nie oczekuj że każdy z nas czatuje tylko na twoje
        pytanie by w pięć minut na nie odpowiedzieć ... Poczekaj dzień, dwa, trzy ...
        zawsze ktoś Ci odpowie w miarę możliwości (i wiedzy)

greetz

grzesiek
        .nosig
        • Gość: ewa Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.01.02, 08:45
          Gość portalu: ZdroYY napisał(a):

> Gość portalu: ewa napisał(a):
          >
          > > Jakby się ktoś czegoś jednak przez noc dowiedział to niech napisze. Dzięki
          > .
          >
          > Ewo czy nie żądasz zbyt wiele ? Nie oczekuj że każdy z nas czatuje tylko na two
          > je
          > pytanie by w pięć minut na nie odpowiedzieć ... Poczekaj dzień, dwa, trzy ...
          > zawsze ktoś Ci odpowie w miarę możliwości (i wiedzy)
          >
          > greetz
          >
          > grzesiek
          > .nosig

Wcale tak nie myżlę, tylko ziemia mi się trochę pali pod nogami. Jak widzisz nikt
          się nie odezwał, a to chyba niezbyt dobrze wróży. A Ty cos wiesz na ich temat?

• Gość: ZdroYY Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.stacje.agora.pl 04.01.02, 09:05
            Witaj

napisałas:
            > Wcale tak nie myżlę, tylko ziemia mi się trochę pali pod nogami. Jak widzisz
            > nikt się nie odezwał, a to chyba niezbyt dobrze wróży. A Ty cos wiesz na ich
            > temat?

Moja wiedza na ich temat ogranicza się do tego co wyniosłem z osobistego kontaktu
            z Panią która sprzedawała ich inwestycje na salonie sprzedaży developerów z
            certyfikatem (tym ktory jest w kazda sobote i chyba niedziele na bodajże
            marszałkowskiej). Pani była owszem miła (ale widać była że zupełnie oderwana
            myślami), bardzo fajne miała niektóre mieszkanka. Akurat spodobała mi się ich
            inwestycja na saskiej kępie, przejrzałem kilka planow i po prostu to było to, ale
            jak szanowna pani zaśpiewałą cenę, to raczyłem wyrazić zdumienie, bo to przecież
            praska strona a śpiewają jak za ścisłe centrum.
            Pani z wyrazem twarzy "spadaj cieniasie" raczyła poinformować mnie uprzejmie i
            kulturalnie że ceny są takie "bo tak" (niestety róznica głosu i wyrazu twarzy
            wyrażnie dawał znać: jak ci sie nie podoba to spadaj na drzewo buraku).
            W związku z tym podziękowałem Pani za uwagę i udałem się na dalsze zwiedzanie.
            .
            Niestety nie mieszkam tu (w Warszawie) od urodzenia i uważam że miałem prawo nie
            wiedzieć, że ta cena z kosmosu (5100-6000 za metr) wzięła się z faktu, że Saska
            Kepa to chyba najbardziej prestiżowa dzielnica miasta (o czym zresztą później
            dowiedziałem się od wujka ale w zupełnie kulturalny sposób).

Jak więc widzisz moje uczucia co do tej firmy są mieszane, ale to nie znaczy, że
            cała firma jest nigodna zaufania. W sumie wszędzie może znaleźć się niewypał.
            Co do zaplecza firmy, jej wypłacalności, solidności, sposobu wykonania mieszkania
            itp tu na forum z tego co kojarzę w starszych wątkach znajdziesz raczej wiekszosc
            pozytywnych opinii a przynajmniej nie kojarze jakis zupelnie negatywnych.
            Może szybkie przejrzenie archiwum pomogło by Ci w podjęciu właściwej decyzji ?
            .
            tymczasem pozdrawiam
            .
            .grzesiek

• Gość: ewa Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.01.02, 09:10
              Dzięki. W tej chwili za Saską "śpiewają" 3600, co już nie jest taką straszną
              ceną. Okolica jest ciekawa, robiłam wizję lokalną. Przejrzałam już wszystkie
              poprzednie wątki, ale oczekiwałam, że może się ktoś odezwie z Wrzeciona czy
              Saskiej - poprzednie inwestycje Marvipolu - i opowie, jak współpraca z
              Marvipolem rozwija się w praniu.
              • Gość: ZdroYY Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.stacje.agora.pl 04.01.02, 09:31
                Gość portalu: ewa napisał(a):

> Dzięki. W tej chwili za Saską "śpiewają" 3600, co już nie jest taką straszną
                [..]

Przepraszam ale pomerdało mi się. Cały czas mówiłem o czyms co nazywa się Exbud
                Plaza i sprzedaje to firma Exbud Skanska a nie o Marvipolu ....a dopiero podana
                przez Ciebie cena spowodowała ze zerknąłem raz jeszcze w papiery ;)
                Moja wina ze nie upewnilem sie nim odpisalem ...

.grzesiek

• Gość: ewa Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.01.02, 09:39
                  Gość portalu: ZdroYY napisał(a):

> Gość portalu: ewa napisał(a):
                  >
                  > > Dzięki. W tej chwili za Saską "śpiewają" 3600, co już nie jest taką strasz
                  > ną
                  > [..]
                  >
                  > Przepraszam ale pomerdało mi się. Cały czas mówiłem o czyms co nazywa się Exbud
                  >
                  > Plaza i sprzedaje to firma Exbud Skanska a nie o Marvipolu ....a dopiero podana
                  >
                  > przez Ciebie cena spowodowała ze zerknąłem raz jeszcze w papiery ;)
                  > Moja wina ze nie upewnilem sie nim odpisalem ...
                  >
                  > .grzesiek
                  >

cZyli nic nie wiesz o marvipolu? No i jak mam spokojnie czekać na maile, jak nikt
                  nie zna mojej firmy? :)
                  Pozdrawiam,
                  ewa

• Gość: Joanna Re: Marvipol - raz jeszcze IP: 10.10.11.* 04.01.02, 10:25
      Myślę, że o nowej inwestycji nikt ci nic pewnego nie powie, bo to trochę za
      wcześnie. Ale na tym forum wszystkie informacje na temat firmy Marvipol były
      pozytywne. Miła obsługa, udostepniają potrzebne dokumenty dotyczące ich
      wiarygodności i wypłacalności. Jeżeli chodzi o lokalizację to mi by bardzo
      odpowiadała, ale każdy ma swój punkt widzenia. Budowa przy Stawki szła w
      piorunującym tempie, Wrzeciono też całkiem nieżle. Nie ma więc szczególnych
      powodów żeby im nie zaufać.
      • Gość: INKA Re: Marvipol - raz jeszcze IP: 193.0.117.* 04.01.02, 16:04
        Kupiłam w Marvipolu, wpłaciłam wszystkie pieniądze i czekam.
        Jestem zadowolona.
        Wszystkim życzę takich developerów.
        • Gość: ewa Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.02, 10:14
          Gość portalu: INKA napisał(a):

> Kupiłam w Marvipolu, wpłaciłam wszystkie pieniądze i czekam.
          > Jestem zadowolona.
          > Wszystkim życzę takich developerów.

Moze jakies blizsze szczegóły, bo z samego faktu zapłacenia chyba niewiele
          wynika, nie? Jeżeli to nie tajemnica, to co kupiłaś, Wrzeciono, Stawki czy Saską?
          Można negocjować umowę?

• Gość: ewa Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.01.02, 14:16

> Kupiłam w Marvipolu, wpłaciłam wszystkie pieniądze i czekam.
          > Jestem zadowolona.
          > Wszystkim życzę takich developerów.

Ineczko, jesteś tam jeszcze? Może podasz jednak kilka powodów swojego zadowolenia
          związanego z zakupem mieszkania w Marvipolu?

dzieki,
          ewa

• Gość: INKA Re: Marvipol - raz jeszcze IP: 193.0.117.* 15.01.02, 14:21
            Podaj e-mail
            • Gość: ewa Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.01.02, 14:29

> Podaj e-mail

rabarba@interia.pl

• Gość: ewa Re: Marvipol - raz jeszcze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.02, 10:08

> Podaj e-mail

Podałam i cierpliwie czekam ....:)
            • blekitnalaguna Re: Marvipol - raz jeszcze 08.02.02, 22:08
              A moze przeslesz swoje uwagi i do mnie
              blekitnalaguna@poczta.gazeta.pl
              Wlasnie szukam czegos ciekawego.
              Dzieki,
              Pozdrowienia,
    • Gość: I WRZECIONO 33 - ZEBRANIE przyszłych mieszkańców IP: 193.0.117.* 08.02.02, 10:49
      Szanowni Państwo,
      serdecznie zapraszam na spotkanie organizowane
      z inicjatywy grupy przyszłych mieszkańców Wrzeciona 33.
      Bliższe informacje:
      isabell@mercury.ci.uw.edu.pl

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka