alka73 10.09.03, 17:37 AARDOM PRZED PODPISANIEM AKTU NOTARIALNEGO SPRZEDAJE MIESZKANIE INNEJ OSOBIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bob Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: 195.94.206.* 11.09.03, 11:42 Cześć, jestem klientem V etapu. Czy te informacje są potwierdzone, czy tylko zasłyszane ? Dziękuję za wszelkie informacje bob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karzel Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: *.pkp.wroc.pl / 10.2.18.* 11.09.03, 12:17 Dlaczego oszuści. A podpisałaś z nimi umowę wstępną w formie aktu notarialnego!! Jak nie to nie mają obowiązku sprzedać Tobie tego mieszaknia. Nic ich do tego nie zobowiązuje. Dopóki nie podpiszą z Tobą żadnej umowy jako akt notarialny to wciąż jest ich mieszkanie. I nie ważne, że wpłaciłaś 100% ceny, może nawet wykończyłaś je. Może nie warto było im tak ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 13:14 Każda umowa, nawet ustna jest umową, czyli wiążąca dla stron. I stronę nie wywiązującą się z każdego typu umowy z premedytacją i złą wolą, można nazwać oszustem. Oczywiście, umowa nortarialna jest najlepszym zabezpieczeniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: AARDOM-JEST OK !!! IP: 193.109.123.* 01.10.03, 14:28 Jestem właścicielem domu przy Wale zbudowanym właśbie przez AArdom dwa lata temu nigdy z nimi nie miałem żadnych problemów i nie wiem skąd takie informacje że to są oszuści według mnie są OK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: AARDOM-JEST OK !!!!!!!!! IP: 193.109.123.* 02.10.03, 10:48 Ja tez mieszkam na osiedlu zbudowanym przez Aardom nie mam do tej firmy zadnych zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: AARDOM-JEST OK !!!!!!!!! IP: 193.109.123.* 02.10.03, 10:50 Zgadzam sie jest w porzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: AARDOM-JEST OK - napewno NIE - to są naciągacz IP: *.nbp.pl 02.10.03, 11:28 Ja należę do tego grona szęśliwców, którzy nie dali się złapać firmie Aardom w finansową pułapkę. Dla osób nieświadomych mam informację,iż osoba pisząca pod nikiem XXX to ambitny pracownik Aardomu, który od dłuższego czasu śledzi forum - szczerze współczuję pracować w tak niesolidnej. Apropos ostatnich 3 wypowiedzi - ciekawe dlaczego mają ten sam adres ip komputera a imiona są tylko różne? Tym którzy mieli tego pecha i podpisali z Aardomem umowę - szczerze współczuję i pozdrawiam w tych trudnych chwilach Szczęśliwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: AARDOM-JEST OK - !!!!! IP: *.pekao.com.pl 02.10.03, 14:54 typowy telemarketing (Bonnier). Tfuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC WAŁ IV Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 17:14 TO OSZUŚCI. JAK CZYTAM,ŻE AARDOM JEST OK TO CHCE MI SIĘ ŚMIAĆ. Pracownicy AARDOM; Pełnomocnik - sabina woszczyna, monika skwara i cała reszta nie ma co robić tylko pisze bzdury!!!!!!!!!!!!!! choć przyznam, że ich lojalność wobec firmy AARDOM zadziwia mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
amatus KUPOWAĆ CZY NIE? 31.10.03, 14:00 NOSIŁAM SIĘ Z ZAMIAREM KUPNA MIESZKANIA PRZY WALE ETAP VI, ALE TO CO SIĘ TU NACZYTAŁAM MOCNO MNIE ZASTANAWIA. NA RAZIE SIĘ WSTRZYMAM, CHOC PRZYZNAM ŻE NĘCI MNIE POŁOŻENIE OSIEDLA NO I CENA. DAJCIE ZNAĆ O JAKIŚ OSTATNICH NOWINKACH. A MOŻE TEŻ JESTEŚ ICH PRZYSZŁYM KLIENTEM? NAPISZCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: *.rx.pl 06.10.03, 12:18 wszystkim wam serdecznie dziekuje za informacje o maly wlos bym tam nie kupila mieszkania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bragg Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI 31.10.03, 15:46 alka73 napisała: > AARDOM PRZED PODPISANIEM AKTU NOTARIALNEGO SPRZEDAJE MIESZKANIE INNEJ OSOBIE OK, zalozmy, ze tak sie dzieje. Czy Aardom robi to osobiscie (tzn. ide do biura przy Wale Miedz. 414 i mowie, ze chce kupic mieszkanie a oni pokazuja mi gotowe mieszkanie i podsuwaja umowe) czy tez posluguja sie podstawionymi ludzmi czyli np. z agencji posrednictwa "trafiam" na goscia, ktory za cene mieszkania chce scedowac na mnie prawa i obowiazki wynikajace z umowy, ktora podpisal z aardomem a ktory nie posiada umowy w formie aktu notarialnego? Czasem pojawiaja sie ogloszenia sprzedazy dot. mieszkan na tym oasiedlu. Za kazdym razem sprzedajacy posiada tylko umowe z aardomem. Ktos moze natknal sie na cos takiego? Pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś