Dodaj do ulubionych

AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI

10.09.03, 17:37
AARDOM PRZED PODPISANIEM AKTU NOTARIALNEGO SPRZEDAJE MIESZKANIE INNEJ OSOBIE
Obserwuj wątek
    • Gość: bob Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: 195.94.206.* 11.09.03, 11:42
      Cześć,

jestem klientem V etapu. Czy te informacje są potwierdzone, czy tylko
      zasłyszane ?

Dziękuję za wszelkie informacje

bob
    • Gość: karzel Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: *.pkp.wroc.pl / 10.2.18.* 11.09.03, 12:17

Dlaczego oszuści.
      A podpisałaś z nimi umowę wstępną w formie aktu notarialnego!!
      Jak nie to nie mają obowiązku sprzedać Tobie tego mieszaknia. Nic ich do tego
      nie zobowiązuje. Dopóki nie podpiszą z Tobą żadnej umowy jako akt notarialny to
      wciąż jest ich mieszkanie. I nie ważne, że wpłaciłaś 100% ceny, może nawet
      wykończyłaś je.
      Może nie warto było im tak ufać.
      • Gość: XXX Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 13:14
        Każda umowa, nawet ustna jest umową, czyli wiążąca dla stron.
        I stronę nie wywiązującą się z każdego typu umowy z premedytacją i złą wolą,
        można nazwać oszustem.
        Oczywiście, umowa nortarialna jest najlepszym zabezpieczeniem.

Pozdrawiam
        • Gość: Gregor Re: AARDOM-JEST OK !!! IP: 193.109.123.* 01.10.03, 14:28
          Jestem właścicielem domu przy Wale zbudowanym
          właśbie przez AArdom dwa lata temu nigdy z nimi nie miałem
          żadnych problemów i nie wiem skąd takie
          informacje że to są oszuści
          według mnie są OK !!!
    • Gość: Ola Re: AARDOM-JEST OK !!!!!!!!! IP: 193.109.123.* 02.10.03, 10:48
      Ja tez mieszkam na osiedlu zbudowanym przez Aardom
      nie mam do tej firmy zadnych zastrzezen
      • Gość: Rafal Re: AARDOM-JEST OK !!!!!!!!! IP: 193.109.123.* 02.10.03, 10:50
        Zgadzam sie jest w porzo
        • Gość: olo Re: AARDOM-JEST OK - napewno NIE - to są naciągacz IP: *.nbp.pl 02.10.03, 11:28
          Ja należę do tego grona szęśliwców, którzy nie dali się złapać firmie Aardom w
          finansową pułapkę. Dla osób nieświadomych mam informację,iż osoba pisząca pod
          nikiem XXX to ambitny pracownik Aardomu, który od dłuższego czasu śledzi forum -
          szczerze współczuję pracować w tak niesolidnej. Apropos ostatnich 3
          wypowiedzi - ciekawe dlaczego mają ten sam adres ip komputera a imiona są tylko
          różne?
          Tym którzy mieli tego pecha i podpisali z Aardomem umowę - szczerze współczuję
          i pozdrawiam w tych trudnych chwilach
          Szczęśliwiec
          • Gość: malina Re: AARDOM-JEST OK - !!!!! IP: 193.109.123.* 02.10.03, 13:27
            • Gość: bankroot Re: AARDOM-JEST OK - !!!!! IP: *.pekao.com.pl 02.10.03, 14:54
              typowy telemarketing (Bonnier). Tfuj !
    • Gość: MIESZKANIEC WAŁ IV Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 17:14
      TO OSZUŚCI. JAK CZYTAM,ŻE AARDOM JEST OK TO CHCE MI SIĘ ŚMIAĆ. Pracownicy
      AARDOM; Pełnomocnik - sabina woszczyna, monika skwara i cała reszta nie ma co
      robić tylko pisze bzdury!!!!!!!!!!!!!! choć przyznam, że ich lojalność wobec
      firmy AARDOM zadziwia mnie.
      • amatus KUPOWAĆ CZY NIE? 31.10.03, 14:00
        NOSIŁAM SIĘ Z ZAMIAREM KUPNA MIESZKANIA PRZY WALE ETAP VI, ALE TO CO SIĘ TU
        NACZYTAŁAM MOCNO MNIE ZASTANAWIA. NA RAZIE SIĘ WSTRZYMAM, CHOC PRZYZNAM ŻE
        NĘCI MNIE POŁOŻENIE OSIEDLA NO I CENA.
        DAJCIE ZNAĆ O JAKIŚ OSTATNICH NOWINKACH. A MOŻE TEŻ JESTEŚ ICH PRZYSZŁYM
        KLIENTEM?
        NAPISZCE
    • Gość: mary Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI IP: *.rx.pl 06.10.03, 12:18
      wszystkim wam serdecznie dziekuje za informacje o maly wlos bym tam nie kupila
      mieszkania!!!
    • bragg Re: AARDOM-UWAGA TO OSZUŚCI 31.10.03, 15:46
      alka73 napisała:

> AARDOM PRZED PODPISANIEM AKTU NOTARIALNEGO SPRZEDAJE MIESZKANIE INNEJ OSOBIE
      OK, zalozmy, ze tak sie dzieje. Czy Aardom robi to osobiscie (tzn. ide do biura
      przy Wale Miedz. 414 i mowie, ze chce kupic mieszkanie a oni pokazuja mi gotowe
      mieszkanie i podsuwaja umowe) czy tez posluguja sie podstawionymi ludzmi czyli
      np. z agencji posrednictwa "trafiam" na goscia, ktory za cene mieszkania chce
      scedowac na mnie prawa i obowiazki wynikajace z umowy, ktora podpisal z
      aardomem a ktory nie posiada umowy w formie aktu notarialnego?
      Czasem pojawiaja sie ogloszenia sprzedazy dot. mieszkan na tym oasiedlu. Za
      kazdym razem sprzedajacy posiada tylko umowe z aardomem. Ktos moze natknal sie
      na cos takiego?
      Pozdroofka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka