h_athor1 18.05.08, 12:36 Witam! Czekam na mieszkanie w bloku na rogu Poniatowskiego i Wiosennej. Wg dewelopera do końca roku budynki mają być w stanie surowym... A jak to wygląda "z bliska"? Byłabym wdzięczna za informacje i zdjęcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usek77 Re: zdjęcia z budowy 27.05.08, 15:36 mam zdjęcia z wczoraj (26.05.2008). Podaj maila to podeślę. pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
chmielewski47 Re: zdjęcia z budowy 16.07.08, 10:41 Wszystkich zainteresowanych najnowszymi zjdeciami z budowy robionymi wczoraj prosze pisac do mnie m.ch@interia.pl to wysle Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: zdjęcia z budowy 17.07.08, 01:13 h_athor1 napisała: > Witam! > Czekam na mieszkanie w bloku na rogu Poniatowskiego i Wiosennej. Wg > dewelopera do końca roku budynki mają być w stanie surowym... A jak > to wygląda "z bliska"? Byłabym wdzięczna za informacje i zdjęcia. > Pozdrawiam Dzień dobry. Mam takie pytanie. To ma być "stan surowy" - czy deweloperski ??? Bo kiedyś to były dwie tylko opcje - "stan surowy" , bądź wykończenie "pod klucz". A teraz mamy pojęcia: "stan surowy" - czyli same cegły bez tynków, szlichty na posadzkach, okien, instalacji itp. itd. "stan deweloperski" - czyli są tynki i okna i instalacje - wodna i elektryczna. no i "pod klucz" - gdzie jest to wykończony lokal. Zwróćcie drodzy przyszli sąsiedzi na to uwagę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
h_athor1 Re: zdjęcia z budowy 21.07.08, 22:20 Padło określenie "stan surowy" nie "deweloperski", a jak będzie, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzes Re: zdjęcia z budowy 12.09.08, 18:08 a moge prosic o zdjecia ? jerzes@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś