Dodaj do ulubionych

Obroncow Tobruku

IP: 195.74.79.* 23.05.08, 20:54
chcialabym zasiegnac opinii odnosnie osiedl na obrancow tobruku,
przyznam sie ze szykuje sie do kupna mieszkania i tamta okolica
bardzo misie podoba szczegolnei forty, ale nie wiem czy to tylko nie
pozory,
Obserwuj wątek
    • heheheheh Re: Obroncow Tobruku 23.05.08, 21:07
      Dużo tematów było na ten temat - radzę poszukać w archiwum...Pamiętaj że właśnie
      zaczęła się budowa trasy która za kilka miesięcy znacznie utrudni dojazd stamtąd
      do centrum...
      • Gość: ola Re: Obroncow Tobruku IP: 195.74.79.* 23.05.08, 21:30
        o trasie wiem, ale czemu ma utrudnic? chyba jak wybuduja to ulatwi,
        a ja i tak nie dojezdzam do centrum wiec, dla mnie to bez roznicy, a
        z tego co wiem to chyba park nie zostanie wykarczowany??
        • heheheheh Re: Obroncow Tobruku 23.05.08, 21:53
          > o trasie wiem, ale czemu ma utrudnic? chyba jak wybuduja to ulatwi,
          > a ja i tak nie dojezdzam do centrum wiec, dla mnie to bez roznicy, a
          > z tego co wiem to chyba park nie zostanie wykarczowany?

jeśli nie dojeżdżasz to ok tyle żę trasę będą budować ze 2 lata pewnie Park zostanie
        • Gość: Leszek Re: Obroncow Tobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 03:33
          Oczywiście że autostrada nic ci nie utrudni, wprost przeciwnie
          będziesz miała wyjazd z klatki wprost na autostrade.
          Idealna opcja dla młodych mamuś z wózkami.
          Hałas z autostrady nie bedzie przeszkadzał, trzeba tylko kupić dobry
          sprzęt grający (kolumny minimum 120 Wat) i dużo słuchać muzyki.
          Jeśli chodzi o smród z autostrady, to od smrodu jeszcze nikt nie
          umarł:)
          Pozdrowienia

Gość portalu: ola napisał(a):
          > o trasie wiem, ale czemu ma utrudnic?
          • Gość: ola Re: Obroncow Tobruku IP: 195.74.79.* 24.05.08, 08:19
            wydaje mi sie ze kupujac mieszkanie od strony parku, nie bede az tak
            slyszala halasu z autostrady, ktora i tak w jakis sposob bedzie
            wyciszona, a po drugie jakbym chciala cisze, spokoj to bym
            wyprowadzila sie na wies, poki co tego nie zrobie, a to napisz
            kolego, w jakim ty extra miejscu mieszkasz, to moze sie tam
            przeprowadze :)
            • Gość: Leszek Re: Obroncow Tobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 09:42
              Jest jeszcze problem smrodu spalin i kurzu.
              Zgadzam się że gdyby nie autostrada byłaby to świetna miejscówka,
              ale pewnie i ceny byłyby wyższe.
              • Gość: Stoje_i_patrze Re: Obroncow Tobruku IP: *.acn.waw.pl 24.05.08, 15:19
                Hmmm, odnośnie dróg przez Bemowo to chyba nie wszystko zostało przesądzone.
                Odnosząc się do tego planu:

www.test.bemowo.waw.pl/bemowo/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/warianty_s7_bemowo_d.jpg
                1. Trasa S8 (ta na niebiesko) - trwają już prace. Współczuje tym którzy kupili
                mieszkania tuż obok trasy (np. dywizjonu 303 )

2. Trasa S-7 - dwa warianty. Wariant 3 (czerwony - wschodni), oraz wariant 2
                (pomarańczowy - zachodni). Ta kwestia chyba nie została przesądzona? Czy sprawa
                została już zamknięta i w 100% trasa pobiegnie blisko fortu Bema (kolor czerwony
                - wschód), a więc i obrońców tobruku?

3. Zakładając w pkt 2 że trasa będzie poprowadzona okolicami fortu bema, to czy
                przypadkiem dalej nie pobiegnie tuż obok Wola Parku a następnie nie daleko
                inwestycji JWC Gróczewska Park? (trasa N-S). link tutaj:
                www.test.bemowo.waw.pl/bemowo/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/trasa_ns_d.jpg

hej
                • Gość: Stoje_i_patrze Re: Obroncow Tobruku IP: *.acn.waw.pl 24.05.08, 15:21
                  errata,

pomyliłem kolory:) wariant 2 to kolor czerwony (wschodni), wariant 3 to kolor
                  pomarańczowy (zachodni)
          • Gość: Jacek Re: Obroncow Tobruku IP: *.centertel.pl 29.05.08, 22:30
            Od autostrady najgorsza jest maź na oknach, nie smród, trochę
            doświadczenia to się wie
        • Gość: gosc sprzedajesz tam mieszkanie czy co??? IP: *.aster.pl 24.05.08, 13:24
          ze tak naganiasz na zakup mieszkania na zadupiu/??
          • Gość: Grzegorz Re: sprzedajesz tam mieszkanie czy co??? IP: *.gprs.plus.pl 24.05.08, 16:31
            Wyluzuj człowieku, ja nie zauważyłem jakiegoś nachalnego naganiania. W pierwszym pytaniu nie było żadnego "...och jaka to cudowna inwestycja, zostało już niewiele mieszkań, radzę sie pospieszyć itp.". Nawet jeśli pracuje w jakiejś agencji, czy u dewelopera, to taki wątek jest okazją to przedstawienia plusów i minusów inwestycji. Jak ktoś jeszcze nie wiedział, to już wie, że w pobliżu będzie trasa szybkiego ruchu. Niedługo nie będzie można się spytać na tym forum o nic, bo albo się zostanie zakwalifikowanym do kliki agencyjno-deweloperskiej, albo do umoczonych inwestorów, albo do mieszkających z mamusią. Owszem zdarzają się wątki, które wyglądają jak reklama, ale zawsze jest to okazja do przedstawienia swojej opinii. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia to napisz o nich, ale daruj sobie takie komentarze jak powyżej, bo one niczego nie wnoszą do dyskusji.
            • Gość: Leszek Klasyfikacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:46
              Przypominam że mozna być jeszcze umoczonym inwestorem mieszkającym z
              mamusią , bo po po comiesięcznej wizycie komornika nie zostaje na
              wynajęcie czegokolwiek, nie mowiąc już o kupnie.
              Życie to nie telenowela, i zdecydowanie wymyka się schematom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka