Gość: ola IP: 195.74.79.* 23.05.08, 20:54 chcialabym zasiegnac opinii odnosnie osiedl na obrancow tobruku, przyznam sie ze szykuje sie do kupna mieszkania i tamta okolica bardzo misie podoba szczegolnei forty, ale nie wiem czy to tylko nie pozory, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heheheheh Re: Obroncow Tobruku 23.05.08, 21:07 Dużo tematów było na ten temat - radzę poszukać w archiwum...Pamiętaj że właśnie zaczęła się budowa trasy która za kilka miesięcy znacznie utrudni dojazd stamtąd do centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Obroncow Tobruku IP: 195.74.79.* 23.05.08, 21:30 o trasie wiem, ale czemu ma utrudnic? chyba jak wybuduja to ulatwi, a ja i tak nie dojezdzam do centrum wiec, dla mnie to bez roznicy, a z tego co wiem to chyba park nie zostanie wykarczowany?? Odpowiedz Link Zgłoś
heheheheh Re: Obroncow Tobruku 23.05.08, 21:53 > o trasie wiem, ale czemu ma utrudnic? chyba jak wybuduja to ulatwi, > a ja i tak nie dojezdzam do centrum wiec, dla mnie to bez roznicy, a > z tego co wiem to chyba park nie zostanie wykarczowany? jeśli nie dojeżdżasz to ok tyle żę trasę będą budować ze 2 lata pewnie Park zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Obroncow Tobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 03:33 Oczywiście że autostrada nic ci nie utrudni, wprost przeciwnie będziesz miała wyjazd z klatki wprost na autostrade. Idealna opcja dla młodych mamuś z wózkami. Hałas z autostrady nie bedzie przeszkadzał, trzeba tylko kupić dobry sprzęt grający (kolumny minimum 120 Wat) i dużo słuchać muzyki. Jeśli chodzi o smród z autostrady, to od smrodu jeszcze nikt nie umarł:) Pozdrowienia Gość portalu: ola napisał(a): > o trasie wiem, ale czemu ma utrudnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Obroncow Tobruku IP: 195.74.79.* 24.05.08, 08:19 wydaje mi sie ze kupujac mieszkanie od strony parku, nie bede az tak slyszala halasu z autostrady, ktora i tak w jakis sposob bedzie wyciszona, a po drugie jakbym chciala cisze, spokoj to bym wyprowadzila sie na wies, poki co tego nie zrobie, a to napisz kolego, w jakim ty extra miejscu mieszkasz, to moze sie tam przeprowadze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Obroncow Tobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 09:42 Jest jeszcze problem smrodu spalin i kurzu. Zgadzam się że gdyby nie autostrada byłaby to świetna miejscówka, ale pewnie i ceny byłyby wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoje_i_patrze Re: Obroncow Tobruku IP: *.acn.waw.pl 24.05.08, 15:19 Hmmm, odnośnie dróg przez Bemowo to chyba nie wszystko zostało przesądzone. Odnosząc się do tego planu: www.test.bemowo.waw.pl/bemowo/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/warianty_s7_bemowo_d.jpg 1. Trasa S8 (ta na niebiesko) - trwają już prace. Współczuje tym którzy kupili mieszkania tuż obok trasy (np. dywizjonu 303 ) 2. Trasa S-7 - dwa warianty. Wariant 3 (czerwony - wschodni), oraz wariant 2 (pomarańczowy - zachodni). Ta kwestia chyba nie została przesądzona? Czy sprawa została już zamknięta i w 100% trasa pobiegnie blisko fortu Bema (kolor czerwony - wschód), a więc i obrońców tobruku? 3. Zakładając w pkt 2 że trasa będzie poprowadzona okolicami fortu bema, to czy przypadkiem dalej nie pobiegnie tuż obok Wola Parku a następnie nie daleko inwestycji JWC Gróczewska Park? (trasa N-S). link tutaj: www.test.bemowo.waw.pl/bemowo/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/trasa_ns_d.jpg hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoje_i_patrze Re: Obroncow Tobruku IP: *.acn.waw.pl 24.05.08, 15:21 errata, pomyliłem kolory:) wariant 2 to kolor czerwony (wschodni), wariant 3 to kolor pomarańczowy (zachodni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Obroncow Tobruku IP: *.centertel.pl 29.05.08, 22:30 Od autostrady najgorsza jest maź na oknach, nie smród, trochę doświadczenia to się wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc sprzedajesz tam mieszkanie czy co??? IP: *.aster.pl 24.05.08, 13:24 ze tak naganiasz na zakup mieszkania na zadupiu/?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: sprzedajesz tam mieszkanie czy co??? IP: *.gprs.plus.pl 24.05.08, 16:31 Wyluzuj człowieku, ja nie zauważyłem jakiegoś nachalnego naganiania. W pierwszym pytaniu nie było żadnego "...och jaka to cudowna inwestycja, zostało już niewiele mieszkań, radzę sie pospieszyć itp.". Nawet jeśli pracuje w jakiejś agencji, czy u dewelopera, to taki wątek jest okazją to przedstawienia plusów i minusów inwestycji. Jak ktoś jeszcze nie wiedział, to już wie, że w pobliżu będzie trasa szybkiego ruchu. Niedługo nie będzie można się spytać na tym forum o nic, bo albo się zostanie zakwalifikowanym do kliki agencyjno-deweloperskiej, albo do umoczonych inwestorów, albo do mieszkających z mamusią. Owszem zdarzają się wątki, które wyglądają jak reklama, ale zawsze jest to okazja do przedstawienia swojej opinii. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia to napisz o nich, ale daruj sobie takie komentarze jak powyżej, bo one niczego nie wnoszą do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Klasyfikacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:46 Przypominam że mozna być jeszcze umoczonym inwestorem mieszkającym z mamusią , bo po po comiesięcznej wizycie komornika nie zostaje na wynajęcie czegokolwiek, nie mowiąc już o kupnie. Życie to nie telenowela, i zdecydowanie wymyka się schematom. Odpowiedz Link Zgłoś