Gość: mrozonka IP: *.idzik.pl 14.06.08, 10:52 tyle chlopina pisze z czystej checi dzielenia sie z innymi. Urabia i urabia i urabia. Jaki ma w tym cel pijarowiec nasz rezolutny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Masakra Pamiętajmy też o Ninie XD ale ona gdzieś zniknęła IP: *.acn.waw.pl 14.06.08, 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek bartosiewicz.ziobro ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 16:04 tak sie podpisywala podszywka Odpowiedz Link Zgłoś
j.bartosiewicz.0 prosze bez osobistych wycieczek w moja strone 15.06.08, 12:52 bardzo prosze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Good troll - dead troll :d 15.06.08, 14:28 Troll copy-paste nawołujący do porządku na forum to jest już coś! Odpowiedz Link Zgłoś
j.bartosiewicz.0 Moze by cos tak merytorycznie i z sensem ? 15.06.08, 15:02 trzeba sie dzielic wiedza z userami forum a nie robic sobie glupie zarty zapraszam do debaty o rynku RE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Bambol Re: Moze by cos tak merytorycznie i z sensem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 16:26 Jak na razie to nie jest debata tylko deweloperskie zaklinanie rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
j.bartosiewicz.0 Re: Moze by cos tak merytorycznie i z sensem ? 16.06.08, 02:23 dziekuje za zabranie glosu ! niewiele ta wypowiedz wniosla do naszej wymiany mysli ale i tak wysilek intelektualny przedmowcy nalezy nagrodzic pochwala ! zapraszam do debaty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mackie Majcher Re: Moze by cos tak merytorycznie i z sensem ? IP: 217.149.242.* 16.06.08, 10:03 Kiedy ty śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
j.bartosiewicz.0 Re: Moze by cos tak merytorycznie i z sensem ? 16.06.08, 12:03 sa sprawy dla ktorych trzeba poswiecic osobiste korzysci i dzialac dla dobra ogolu, dla spoleczenstwa, dla wszystkich Polakow, jak nauczal nasz wielki rodak Jan Pawel II. ja kieruje sie Jego nauka w swoim zyciu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arghhh Re: Moze by cos tak merytorycznie i z sensem ? IP: *.era.pl 16.06.08, 12:44 Ty sie lepiej rozsadkiem kieruj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Sacrifices... 16.06.08, 13:16 krzepmek vel barti: JP II - Jesteście prawdziwymi szmaciarzami, nie mającymi poszanowania dla żadnej świętości. Bierze mnie na wymot jak czytam coś takiego. Zrobicie wszystko zeby dorobić się - nawet/szczególnie kosztem innych ludzi (piękna mi nauka JP II) :( Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Sacrifices... 16.06.08, 16:05 hohoho pan wrażliwy Ken, to ciebie może brać "na wymot" ? po codzienej degustacji ekstrementów? Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Degustacje... 16.06.08, 17:42 Co do degustacji ekstrementów to rozumiem kolego że przeszedłeś na totalne utrzymanie Smolnych przyjaciół i trzymanie rączek w majtaskach tego "divelopera" już ci nie wystarcza... Szczesliwie jest jeszcze tyle zboczeń które możesz przerobić z presesikiem krzempkiem, wiec bedziesz miał rączki pełne roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Degustacje... 16.06.08, 18:14 a cóż mają wspólnego twoje degustacje z moimi mocodawcami prezesie wszystkich idiotów? (na rynku RE naturalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
kzs.2020 Re: Degustacje... 17.06.08, 00:48 panowie - tak nie mozna. pan Bartosiewicz pisze wspaniale teksty, poswieca czas na edukacje innych, wyjasnia zjawiska i trendy a wy caly czas o defekacji nie mozna - bo sie pan Bartosiewicz moze zdenerwowac i nie bedzie sie dzielil wiedza z uzytkownikami forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek I znowu wychylila się z sedesu głowa mufffy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 00:53 to już jest nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kzs.2020 przeciez byla prosba o zaprzestanie tych ordynarny 17.06.08, 01:00 ch atakow na pana Bartosiewicza ! Odpowiedz Link Zgłoś
kensio A good one :p 17.06.08, 12:20 Zacytuje trolla krzepka vel bartiego vel kzs2020: "Bartosiewicz pisze wspaniale teksty, poswieca czas na edukacje innych" "Bartosiewicz moze zdenerwowac i nie bedzie sie dzielil wiedza z uzytkownikami forum" To byłaby druzgocąca wiadomość niechybnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
p.pirx Re: otrzymalem wiele wyrazow poparcia!!! 17.06.08, 12:54 j.bartosiewicz.0 napisał: > na moje konto mailowe splynelo wiele wyrazow poparcia od userow forum > > doceniaja to co robie dla edukacji spolecznosci forum > > nie bede cytowac bo Bartosiewicz skromnosc ma we krwii !!! > > ale, daja energie do pracy na forum ! Artykuły przez ciebie wklejane są wszystkie nieaktualne, większość z 2007 r. i mają na celu wyłącznie wprowadzenie w błąd potencjalnych użytkowników forum. Abstrahując od faktu, ze pewnie zawodowo zajmujesz się naganianiem ludzi do zakupu mieszkań, to jesteś zwykłym OSZUSTEM wklejając artykuły stare i nieaktualne a odnoszace się do sytuacji na rynku nieruchomosci przed jego załamaniem. Rozumiem, że każdy musi jakoś zarabiać, ale próba wprowadzenia ludzi w błąd i doprowadzenia ich do niekorzystnego rozporzadzenia swoim majątkiem jest skandaliczna i godna największej pogardy. Mam nadzieję, ze nikt nie da się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek jedynym celem tego debila jest osmiesznie mojej IP: *.dyn.cm.kabsi.at 17.06.08, 19:52 osoby idzie na dno - wiec chce zabrac ze soba i mnie (chocby nawet symbolicznie) - ktory mu te droge na samo dno umozliwil nawet deweloperzy juz nie mowia sk...syn tylko ty syn dewelopera ! posadzenie o wspolporace z deweloperem - to gorzej niz posadzenie o wspolprace z esbe przy okazji czywiscie niszczy forum - ktore zyskalo swoje niezalezne od gw zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek developer bartosiewicz.ziobro meczy coraz aktywni IP: *.dyn.cm.kabsi.at 17.06.08, 21:59 uprasza sie o zachowanie zera po kropce to dobitnie wyraza zwiazek krzempka z ukradzionym nazwiskiem zadnych skrotow myslowych ten pan lub jego mocodawca nazywa sie krzempek - rzeczoznawca majatkowy ramirez - "prezes" PD SmolnA Odpowiedz Link Zgłoś