Gość: zetka IP: *.chello.pl 06.07.08, 10:42 Witam, czy ktoś z Was zna tego developera? A może już u niego kupował? Jakieś opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja10000 Re: Inspiro P&R Bogdańscy 14.09.13, 18:18 Póki co znalazłam tylko to: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,13510242,Deweloper_przekombinowal__Dom_jednorodzinny__ale_lokali.html Jest wątek na forum o tej inwestycji...nizbyt pochlebne opinie: forum.gazeta.pl/forum/w,106,137210509,146157753,Re_Inspiro.html coś próbują się z tego tłumaczyć ,ale na dzień dzisiejszy terminy już minęły , a na inwestycji niewiele się dzieje. Podobno są problemy z własnościami tych mieszkań, Sama zgłębiam temat jak czegoś się dowiem poinformuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.13, 21:46 Witam, czy ktoś kupił mieszkanie w inwestycji "brzozowa". Jestem zainteresowana wszelkimi informacjami dotyczącymi dewelopera jak i samej inwestycji. Czy były już odbiory mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator brzozowej Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 19:50 ledwo wlaczyli prad, woda zimna, gazu brak, ogrzewania brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 16:22 bip.warszawa.pl/NR/rdonlyres/000d8be9/qvxxiaguziohximugwqfaeqxssmcslnt/Scan0319.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 16:24 Dość znaczący dokument jeśli chodzi o sprzedaż tych mieszkań , czy ktoś ma informacje o dalszych postanowieniach w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.221.79.77.bartkom.net 12.10.13, 12:24 najprościej zapytać się developera .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 217.153.118.* 29.10.13, 14:23 deweloper niesłowny. Wszystkie podane dotychczas terminy niedotrzymane. Własność lokali stoi pod znakiem zapytania jak wszystko zresztą. Jeśli chcesz człowieku zaoszczędzić sobie nerwów i szarpaniny to trzymaj się z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 217.153.118.* 30.10.13, 13:06 egzekwowac to oni potrafią tylko pieniądze ale od nich coś wyegzekwować graniczy z cudem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.11.13, 19:36 w umowach jest wszystko ok, tak, żeby deweloper mógł robić w bambuko - także czytać, sprawdzać i nie dać się. ŻADNE terminy z umowy na dzień dzisiejszy są niedotrzymane. Próba rozwiązania problemów lub jakiekolwiek słowa wyjaśnienia na wątpliwości nie znajdują odzewu, gdyż zapewne kaska już na koncie, więc w dupie z mieszkańcami. Niesłowność, chamstwo i słoma w butach. Sama inwestycja ładna i w porządku, natomiast deweloper .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa lokatorka Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 213.77.117.* 24.11.13, 14:04 Witam Chcialam sie dowiedziec cos na temat brzozowej. Chce zakupic z mezem mieszkanie, ale obawiam sie garazy, ktore sa ponizej terenu. mieszkacy poinformowali mnie, ze obok budynkow znajduja sie jakies glebokie studnie (25m) i woda z garazy wplywa do nich. a co sie stanie z olejem jesli wycieknie z mojego samochodu? czy to jest zgodne z prawem? zeby po paru miesiacach nie okazalo sie, ze musze oddac garaz bo jest cos nie tak albo moj samochod bedzie stal w metrowej wodzie. Wiem, ze krecila sie tam tez ochrona srodowiska, ale wszystko bylo zasypane aby nic nie widzieli- skoro robili legalnie podlaczenie garazy do wod glebinowych to po co chowali przed inspekcja? dziekuje bardzo za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 213.77.117.* 24.11.13, 14:06 Witam Chcialam sie dowiedziec cos na temat brzozowej. Chce zakupic z mezem mieszkanie, ale obawiam sie garazy, ktore sa ponizej terenu. mieszkacy poinformowali mnie, ze obok budynkow znajduja sie jakies glebokie studnie (25m) i woda z garazy wplywa do nich. a co sie stanie z olejem jesli wycieknie z mojego samochodu? czy to jest zgodne z prawem? zeby po paru miesiacach nie okazalo sie, ze musze oddac garaz bo jest cos nie tak albo moj samochod bedzie stal w metrowej wodzie. Wiem, ze krecila sie tam tez ochrona srodowiska, ale wszystko bylo zasypane aby nic nie widzieli- skoro robili legalnie podlaczenie garazy do wod glebinowych to po co chowali przed inspekcja? dziekuje bardzo za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.13, 00:06 Dzien dobry! Radze zainteresowac sie dosier tego Dewelopera w Urzedzie Gminy Wesola...Dowiedzialam sie, ze 18.01.2013 Burmistrz po raz kolejny wnioskowal o przeprowadzenie kontroli legalnosci budowy, a 19.09.2012 zostalo zlozone zawiadomienie do Prokuratury o popelnienie przestepstwa przez Inspiro....Ja boje sie tego mieszkania, sliska sprawa:(. Dobrych decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.um.warszawa.pl 06.12.13, 13:12 Z tego co wiem to: sprawa prokuratury dawno wyjasniona - decyzja pozytywna na temat inwestycji. Wszelkie inspekcje - decyzje pozytywne co do inwestycji. Oddanie lokali do użytku - pozytywne decyzje. Co do garaży: to generalnie na chwile obecna nie ma problemow. Poczatkowo byla zle wykonana "instalacja" + chyba sie przeliczyli z jej "przepustowoscia". Dlatego tez zostaly utworzone dodatkowe wspomagające "studnie". poki co od tej pory nie zalalo garazy, ale tez z drugiej strony nie bylo jakis strasznych ulew. inspekcje wszelkie poki co wydaly wszystkie decyzje pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 217.153.118.* 10.12.13, 15:29 jak milo ze jest ktos kto ich broni a moze to sam deweloper udzielil tych optymistycznych informacji hmm... Co do garazy to jeszcze nie bylo deszczu takiego zeby mozna bylo to ocenic ale nikogo to nie zdziwi jak przeciekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.13, 21:00 Drodzy Państwo.Zastanawiam się na zakupem mieszkania w inwestycji Brzozowa..Jenak chciałabym zasięgnąć informacji na temat tej inwestycji.Czy wszystko jest w porządku i czy zadowoleni jesteście z zakupu mieszkań.Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.play-internet.pl 21.12.13, 16:06 Nie kupowac tam mieszkan oni nie maja pozwolenia na wydzielenie wlasnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.marsoft.net 21.12.13, 16:48 Odradzam zakup. Budynek jak i mieszkania wizualnie wygladaja bardzo dobrze i o to chodzi. Materialy najgorszej jakosci brak izolacji poziomej a teren dosyc podmokly. A Pan R... to zwykly prostak nieliczacy sie z nikim i z niczym ale nosil wilk razy kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
budujemy24.com Re: Inspiro P&R Bogdańscy 18.08.14, 22:54 PILNE !!! Poszukuję firm podwykonawczych mających problemy z rozliczeniami za wykonane prace z firmą Inspiro P&R Bogdańscy Proszę o kontakt tel: 692 284 881 Odpowiedz Link Zgłoś