Dodaj do ulubionych

Inspiro P&R Bogdańscy

IP: *.chello.pl 06.07.08, 10:42
Witam,
czy ktoś z Was zna tego developera? A może już u niego kupował? Jakieś opinie...
Obserwuj wątek
    • patrycja10000 Re: Inspiro P&R Bogdańscy 14.09.13, 18:18
      Póki co znalazłam tylko to:
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,13510242,Deweloper_przekombinowal__Dom_jednorodzinny__ale_lokali.html
      Jest wątek na forum o tej inwestycji...nizbyt pochlebne opinie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,106,137210509,146157753,Re_Inspiro.html
      coś próbują się z tego tłumaczyć ,ale na dzień dzisiejszy terminy już minęły , a na inwestycji niewiele się dzieje. Podobno są problemy z własnościami tych mieszkań,

Sama zgłębiam temat jak czegoś się dowiem poinformuje
      • Gość: justyna Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.13, 21:46
        Witam, czy ktoś kupił mieszkanie w inwestycji "brzozowa". Jestem zainteresowana wszelkimi informacjami dotyczącymi dewelopera jak i samej inwestycji. Czy były już odbiory mieszkań?
        • Gość: lokator brzozowej Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 19:50
          ledwo wlaczyli prad, woda zimna, gazu brak, ogrzewania brak...
          • Gość: gość Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 16:22
            bip.warszawa.pl/NR/rdonlyres/000d8be9/qvxxiaguziohximugwqfaeqxssmcslnt/Scan0319.pdf
            • Gość: gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 16:24
              Dość znaczący dokument jeśli chodzi o sprzedaż tych mieszkań , czy ktoś ma informacje o dalszych postanowieniach w tej sprawie?
              • Gość: autor Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.221.79.77.bartkom.net 12.10.13, 12:24
                najprościej zapytać się developera ..
                • Gość: gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 217.153.118.* 29.10.13, 14:23
                  deweloper niesłowny. Wszystkie podane dotychczas terminy niedotrzymane. Własność lokali stoi pod znakiem zapytania jak wszystko zresztą. Jeśli chcesz człowieku zaoszczędzić sobie nerwów i szarpaniny to trzymaj się z daleka.
                  • Gość: Gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 217.153.118.* 30.10.13, 13:06
                    egzekwowac to oni potrafią tylko pieniądze ale od nich coś wyegzekwować graniczy z cudem!
                    • Gość: lokator Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.11.13, 19:36
                      w umowach jest wszystko ok, tak, żeby deweloper mógł robić w bambuko - także czytać, sprawdzać i nie dać się. ŻADNE terminy z umowy na dzień dzisiejszy są niedotrzymane. Próba rozwiązania problemów lub jakiekolwiek słowa wyjaśnienia na wątpliwości nie znajdują odzewu, gdyż zapewne kaska już na koncie, więc w dupie z mieszkańcami. Niesłowność, chamstwo i słoma w butach. Sama inwestycja ładna i w porządku, natomiast deweloper ....
                      • Gość: Nowa lokatorka Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 213.77.117.* 24.11.13, 14:04
                        Witam
                        Chcialam sie dowiedziec cos na temat brzozowej. Chce zakupic z mezem mieszkanie, ale obawiam sie garazy, ktore sa ponizej terenu. mieszkacy poinformowali mnie, ze obok budynkow znajduja sie jakies glebokie studnie (25m) i woda z garazy wplywa do nich. a co sie stanie z olejem jesli wycieknie z mojego samochodu? czy to jest zgodne z prawem? zeby po paru miesiacach nie okazalo sie, ze musze oddac garaz bo jest cos nie tak albo moj samochod bedzie stal w metrowej wodzie. Wiem, ze krecila sie tam tez ochrona srodowiska, ale wszystko bylo zasypane aby nic nie widzieli- skoro robili legalnie podlaczenie garazy do wod glebinowych to po co chowali przed inspekcja?
                        dziekuje bardzo za pomoc
        • Gość: Nowa Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 213.77.117.* 24.11.13, 14:06

Witam
          Chcialam sie dowiedziec cos na temat brzozowej. Chce zakupic z mezem mieszkanie, ale obawiam sie garazy, ktore sa ponizej terenu. mieszkacy poinformowali mnie, ze obok budynkow znajduja sie jakies glebokie studnie (25m) i woda z garazy wplywa do nich. a co sie stanie z olejem jesli wycieknie z mojego samochodu? czy to jest zgodne z prawem? zeby po paru miesiacach nie okazalo sie, ze musze oddac garaz bo jest cos nie tak albo moj samochod bedzie stal w metrowej wodzie. Wiem, ze krecila sie tam tez ochrona srodowiska, ale wszystko bylo zasypane aby nic nie widzieli- skoro robili legalnie podlaczenie garazy do wod glebinowych to po co chowali przed inspekcja?
          dziekuje bardzo za pomoc
          • Gość: Klientka Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.13, 00:06
            Dzien dobry!
            Radze zainteresowac sie dosier tego Dewelopera w Urzedzie Gminy Wesola...Dowiedzialam sie, ze 18.01.2013 Burmistrz po raz kolejny wnioskowal o przeprowadzenie kontroli legalnosci budowy, a 19.09.2012 zostalo zlozone zawiadomienie do Prokuratury o popelnienie przestepstwa przez Inspiro....Ja boje sie tego mieszkania, sliska sprawa:(.
            Dobrych decyzji!
            • Gość: gość Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.um.warszawa.pl 06.12.13, 13:12
              Z tego co wiem to:
              sprawa prokuratury dawno wyjasniona - decyzja pozytywna na temat inwestycji. Wszelkie inspekcje - decyzje pozytywne co do inwestycji. Oddanie lokali do użytku - pozytywne decyzje. Co do garaży:
              to generalnie na chwile obecna nie ma problemow. Poczatkowo byla zle wykonana "instalacja" + chyba sie przeliczyli z jej "przepustowoscia". Dlatego tez zostaly utworzone dodatkowe wspomagające "studnie". poki co od tej pory nie zalalo garazy, ale tez z drugiej strony nie bylo jakis strasznych ulew. inspekcje wszelkie poki co wydaly wszystkie decyzje pozytywne.
              • Gość: gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: 217.153.118.* 10.12.13, 15:29
                jak milo ze jest ktos kto ich broni a moze to sam deweloper udzielil tych optymistycznych informacji hmm...
                Co do garazy to jeszcze nie bylo deszczu takiego zeby mozna bylo to ocenic ale nikogo to nie zdziwi jak przeciekna.
            • Gość: Karolina Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.13, 21:00
              Drodzy Państwo.Zastanawiam się na zakupem mieszkania w inwestycji Brzozowa..Jenak chciałabym zasięgnąć informacji na temat tej inwestycji.Czy wszystko jest w porządku i czy zadowoleni jesteście z zakupu mieszkań.Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Pozdrawiam
              • Gość: gosc Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.play-internet.pl 21.12.13, 16:06
                Nie kupowac tam mieszkan oni nie maja pozwolenia na wydzielenie wlasnosci!
              • Gość: zła Re: Inspiro P&R Bogdańscy IP: *.marsoft.net 21.12.13, 16:48
                Odradzam zakup. Budynek jak i mieszkania wizualnie wygladaja bardzo dobrze i o to chodzi. Materialy najgorszej jakosci brak izolacji poziomej a teren dosyc podmokly. A Pan R... to zwykly prostak nieliczacy sie z nikim i z niczym ale nosil wilk razy kilka.
                • zainteresowana55 Re: Inspiro P&R Bogdańscy 04.08.14, 16:27
                  Odradzam!
                • budujemy24.com Re: Inspiro P&R Bogdańscy 18.08.14, 22:54
                  PILNE !!! Poszukuję firm podwykonawczych mających problemy z rozliczeniami za wykonane prace z firmą Inspiro P&R Bogdańscy Proszę o kontakt tel: 692 284 881

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka