30.09.03, 11:54
Witam,
Mam pytanie do stalych bywalcow i nie tylko, otuz zastanawiam sie czy jest
jakis wykaz TBS-ow na terenie Warszawy!
Jestem zainteresowany tym poniewarz obnosze sie z tym by zamieszkac w czyms
takim. Spowodowane jest to tym iz od dlugiegoo czasu wynajmuje a to nie
rozwiazanie.

Pozdrawiam i czekam na jakis odzew!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka Re: TBS-y IP: 217.153.68.* 30.09.03, 12:28
      poczytaj sobie na tej stronie www.tbspragapld.pl
    • Gość: gosia Re: TBS-y IP: *.waw.pl 02.12.03, 02:27
      Tanio odstąpię mieszkanie w TBS. 4-pokoje z kuchnią (80 m2)na drugim piętrze w nowym budynku pięciokondygnacyjnym z parkingiem podziemnym i w zamkniętym osiedlu. Mieszkanie jest wykończone : pokoje parkiet; kuchnia, łazienka, wc osobno, wszędzie glazura + terakota, wanna, umywalki; przedpokój terakota, dwie szafy wnękowe; duży balkon 1,5 x 3,20. Warszawa. Oferta jest bardzo korzystna (cena do negocjacji). Jeżeli jest Pan zainteresowany ofertą proszę o telefon 0 604 437 550.
    • Gość: Michał Re: TBS-y IP: 81.210.16.* 02.12.03, 18:09
      Masz rację. Zamiast wynajmować mieszkanie za np 1100 miesięcznie lepiej jest
      wywalić 60000 na wkład do TBS a potem płacić 600 czynszu. Do tego dolicz
      wykończenie i urządzenie mieszkanka. Nie liczę już tego, że co kwartał musisz
      przedstawić zaświadczenie o zarobkach i jak przekroczysz pułap to Ci podwyższą
      czynsz. Dodatkowo nie wolno Ci posiadać innego mieszkania na terenie miasta i
      inne takie. Wniosek - TBS to też wynajem tylko na gorszych warunkach. Zwróci
      się nie prędzej niż po kilkunastu latach. Mam znajomych w TBS - niezła chołota
      tam mieszka. Dom ma niecały rok i już zdewastowany. Lepiej weź kredyt i kup
      własnościowe. Bedziesz płacił przez 20 lat jak za wynajem ale bedziesz
      dysponował nim jak chcesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka