Gość: Marzena IP: 213.77.23.* 30.10.03, 14:38 No dobra. Już naprawdę niebawem będą odbiory. To może sąsiedzi, którzy się ciągle nie ujawnili, teraz się zbiorą co?. Poszukujemy sąsiadów z IV etapu Brzezin. Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowa Re: Brzeziny IV IP: *.acn.waw.pl 31.10.03, 20:56 Witam Sąsiadkę-pozdrowienia z oriona 18. Propozycja spotkania i ujawnienia się pozostałych mieszkańców jest jak najbardziej na czasie. Proszę o podanie terminu i miejsca spotkania na obecnym forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly Re: Brzeziny IV IP: 156.24.231.* 03.11.03, 15:18 prosze, prosze - Marzena Ty to masz moc sprawcza! ja tu szukam ludzi od pol roku i PRAWIE nic... pisze prawie, bo dzisiaj zajrzalam na forum DOM i znalazl/a sie Scotty z 17tki!!! mam sasiadow!!! wreszcie.... no i jak widze jest pierwsza osoba z 18stki - moze faktycznie za niedlugo zrobimy jakies spotkanko? podaje swojego maila ws dogadania sie na temat forum dyskusyjnego dla nowicjuszy :) email: f.l.y@gazeta.pl pozdrowionka dla wszystkich, Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Brzeziny IV IP: 213.77.23.* 05.11.03, 08:17 :) Cześć Sąsiadom. Fly, ktoś się zgłosił po namiar na naszą grupę? To moze jeszcze ktoś się odezwie...? Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DejaVu Re: Brzeziny IV IP: 194.235.127.* 05.11.03, 10:02 Witam, A nie chcecie miec swojego forum na stronie osiedla? (www.osiedlebrzeziny.com) Pozdrawiam, DejaVu >podaje swojego maila ws dogadania sie na temat forum dyskusyjnego dla nowicjuszy :) email: f.l.y@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly Re: Brzeziny IV IP: 156.24.231.* 05.11.03, 14:08 jestesmy na liscie ogolnego forum, ale jak wiadomo kazdy etap ma swoje sprawy i nie ma co wysylac mailii do setek osob z innych etapow :) mamy swoja "etapowa" stronke tylko dla mieszkancow IV etapu poki co nikt sie nie odezwal na maila w gazecie, no coz... pozdrawiam wszystkich brzeziniakow Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Brzeziny IV IP: 213.77.23.* 05.11.03, 14:49 znajdują się ci nowi Sąsiedzi i natychmiast się gubią. Prosimy o jakiąś trwalszą łączność.... HALO :D Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DejaVu Re: Brzeziny IV IP: *.brzeziny.waw.pl / *.crowley.pl 05.11.03, 23:10 jaka to stronka?, prosze o linka to go podlacze na osiedlebrzeziny.com , a co do 'wlasnego' forum tamze, to jest gotowe od dawna ;) looknij--> www.osiedlebrzeziny.com/forum/ Do konca roku II i III etap podpisza pewnie juz akty wiec przyjdzie nam rozmawiac w jednym miejscu o wspolnych sprawach (psy, dzieci, parkowanie itd... oj jest tego troche ;) Pzdr DejaVu Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Brzeziny IV 06.11.03, 11:28 DejaVu, dzieki za pomoc - co do udostepnienia adresu i linku - nie wiem szczerze mowiac - bo sa tam nasze dane osobowe, zdjecia i chyba sama nawet wolalabym, zeby mieli do tego dostep tylko mieskancy z IV etapu... co do omawiania spraw wszystkich etapow to jak najbardziej bedziemy w kontakcie na ogolnym forum a moze i spotkaniach integracyjnych z innymi etapami ;) Z ciekawosci zapytam DejaVu, z ktorego etapu jestes? Marzena, nikt sie nie odezwal - szkoda... milego dzionka wszystkim i pozdrawiam, Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DejaVu Re: Brzeziny IV IP: *.brzeziny.waw.pl / *.crowley.pl 06.11.03, 22:20 Jestem z II etapu. Zgadza sie ze bez sensu podawac linka do danych osobowych. Na spotkaniu naszego osiedla uzgodnilismy ze nasze dane (imie, nazwisko, adres telefon) tez beda na stronie (ale wejscie bedzie na haslo) bo to sie moze bardzo przydac w naglych okolicznosciach. Mielismy juz pierwsze zalanie w bloku i nikt sie nie mogl skontaktowac z sasiadem od ktorego lala sie woda... coz uczymy sie na bledach. Jak bede mial troche czasu to zrobie takie narzadko na stronie zeby bylo tylko dla uprawnionych osob. Wkrotce bedzie jeszcze wiele nowosci na stronie glownej ale to bedzie niespodzianka... ;) szczegolnie dla tych co beda sie urzadzac. A jesli macie jakies ciekawe zdjecia to poprosze na maila, chce zrobic galerie i jeszcze kilka zdjec mi brakuje zeby ruszyc. Pzdr DejaVu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barrbaros Re: Brzeziny IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 17:22 Witam sąsiadki z IV etapu! Nie wiedziałam wcześniej o tym forum. Jestem z Oriona 17 parter. Ciesze sie,że bedą tam mieszkać weseli ludzie. Pozdrawiam i czekam na infofmację o spotkaniu.Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
ela_maja Re: Brzeziny IV 20.11.03, 22:53 Witamy nowa sasiadke. Jest nas juz ok. 30 osob, mamy swoje forum brzeziny4 na yahoo, moze dolaczysz? pozdr. Ela, O15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly do Basi IP: 156.24.231.* 21.11.03, 11:27 Basiu, czy Ty jesteś ta Basia spod 4-ki? Czy dwie Basie beda mieszkaly w O17 na parterze??? :) napisz maila na adres: f.l.y@gazeta.pl lub brzeziny4@yahoogroups.com CZEKAMY!!!! ps' jak sie ciesze! grono sasiedzkie mi (O17) sie powieksza.... :) milego wszystkim, Fly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: do Basi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 17:10 To ta sama Basia, tylko żeby było weselej to wzięłam nazwę z mojego adresu emeil: barrbaros@ tlen pl. nie zawsze mam czas aby zagladać do internetu dlatego długo nie odzywałam się, jestem strasznie zapracowana. Mam tylko nadzieję, że nie spotkają nas jakieś niespodzianki przy odbiorach mieszkania. Ja zupełnie nie mam koncepcji co zrobić w tym mieszkaniu, jeszcze nie zastanawiam sie nad tym. Czy mamy kogoś spod 17? Napisz coś wiecej. czy będzie jakieś spotkanie? Czy będzie jakies spotkanie? Czy znacie sia bliżej z sasiadami? Kto kim jest? Mogę cos o sobie napisać ale czy na Forum wypada??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly Re: do Basi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 21:46 witaj Basiu, a juz myslalam, ze beda dwie Basie z parteru :) z 17stki mamy jeszcze sasiada - scottiego spod 11, a wiec moj sasiad 'zascienny' - ze tak pozwole sobie nazwac.. w drugim watku powyzej odezwal sie nowy sasiad - vasco2 - moze z naszego orionka? ;) Na forum raczej bym nie pisala o sobie...wiadomo kto to jeszcze czyta??? napisz na moj adres w gazecie tj f.l.y@gazeta.pl a ja sprobuje napisac na twoj w tlenie... jakbys tam byla poszukaj zielonego motyla ;) Piszesz o koncepcji wygladu mieszkania - ja mialam tych koncepcji kilka, od roku czasu urzadam to mieszkanie w myslach i bazgrole szkice na planach - bylo ich dziesiatki... ostatni moj projekt jest troche inny, niz to co mi wybudowano - przemyslalam pewne za i przeciw i znowu mam inny pomysl - bede robic poprawki po odebraniu kluczy :) zrobilam z 2 pokoi 3 z aneksem kuchennym, a tak a propos budowy - ogladalas swoje mieszkanie? i jak wrazenia? czy drzwi od mieszkan zamykane sa juz na klucz? czy mozna jeszcze wejsc bez aangazowania 'klucznika'? pozdrawiam serdecznie no i jak tylko sie urzadzimy - zapraszam cie na sasiedzka kawe.. Fly Odpowiedz Link Zgłoś
vasco2 Re: do Basi 26.11.03, 18:49 Cześć wszystkim! Po wielu próbach dostania się na yahoo( jak ja nie lubię tej @-techniki - chyba mi się w końcu udało, ale do końca nie jestem pewien) postanowiłem tu zjarzeć. Tak więc sprostuję na początku - vasco2 jest dlatego, że zwykły vasco był już zajęty. Jesli jeszcze ktoś przeczyta ten tekst, to proszę uprzejmie o kontakt na vasco2@gazeta.pl z odpowiedzią na pytanie, czy Agroman dotrzyma terminu oddania lokali. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
ela_maja Re: do Vasco 26.11.03, 20:45 Witamy nowego sasiada, z ktorego budynku jestes? Spotykamy sie z sasiadami w wiekszym gronie w ta niedziele, moze dolaczysz? Ela P.S. Dotrzymaja terminu, im sie spieszy moze nawet bardziej niz nam (ach te koszty... ktos je przeciez musi ponosic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly Re: do Vasco IP: *.gtech.com / *.gtech.com 27.11.03, 12:32 hej..hej... :) vasco jest bodajze z 16stki (?) Elu, nie wiesz czasami - czy drzwi do mieszkan sa juz zamykane na klucz? czy mozna sie jeszcze zakrasc bez oficjum? milej drugiej zmiany ;) Fly Odpowiedz Link Zgłoś
ela_maja Re: do Vasco 27.11.03, 17:53 Nie wiem jak w siedemnastce ale u mnie podobno juz nie mozna. E Odpowiedz Link Zgłoś