Dodaj do ulubionych

Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów

IP: *.land.waw.pl 03.11.03, 16:11
Szukam sąsiadów z Środkowej (ew. obok z Wileńskiej)
Obserwuj wątek
    • Gość: AGNIESZKA Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:45
      WITAM. BYC MOŻE BĘDZIEMY SĄSIADAMI, GDYŻ NOSZĘ SIĘ Z ZAMIAREM KUPNA MIESZKANIA
      NA ŚRODKOWEJ. POWIEDZ, CZY TY JUZ PODPISALES(PODPISALAS) Z NIMI UMOWĘ. CO TO
      ZA FIRMA?

POPZDRAWIAM,PRZYSZŁA SĄSIADKA
      • Gość: Mia Re: Szukam sąsiadów IP: *.land.waw.pl 07.11.03, 21:10
        Jaki metraż kupujesz?

Trzeba by było porozmawiać z kimś z Wileńskiej (tego pierwszego zielonego
        budynku)na ich temat jako firmy, to ich pierwszy budynek. Pod względem
        wykonawstwa jest póki co o.k. (zdaniem fachowców).

Umowę podpisałam, co do okolicy jest to jednak rejon zdecydowanie rozwijajacy
        się :)
    • Gość: efa1 Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 11:27
      witam sąsiadów

niedawno podpisałam umowę, firma zdaje się być ok, nie mają obciążeń w ksiegach
      wieczystych, a prace zdają się postępować szparko. co do okolicy to nie wiem
      czy taka rozwojowa, w pobliżu mamy słynny trójkąt bermudzki (zwany tez
      trójkątem śmierci he he) ale sam budynek jest przyjemny - przynajmniej na razie
      dla oka.
      • Gość: Mia Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.land.waw.pl 10.11.03, 18:12
        Właśnie w tym sensie rozwojowa, czy raczej rozwijajaca sie (w tyle za
        cywilizacją). Czy jestes zmotoryzowana? Trochę sie boje o bezpieczeństwo nie
        posiadając samochodu.
        • Gość: EWA Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 13:49
          O KTÓREJ INWESTYCJI ROZMAWIACIE TZN O JAKIM DEVELOPERZE?
        • Gość: efa1 Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 16:04
          okolica słynie z tego, ze do bezpiecznych nie należy, aczkolwiek ja brałabym
          opowiesci o słynnym trójkącie bermudzkim z pewnym marginesem. obecnie mieszkam
          w innej części starej pragi i nie zdarzyło mi się, by ktoś mnie zaczepił albo
          ukradł samochód, co bywało w innych lepszych dzielnicach (np. na mokotowie).
          raczej nie ma reguły... trzeba będzie poczekać i zobaczyć jak się mieszka, choć
          jak mówiłam - nie traktuję zbyt poważnie straszenia mnie okolicą.
          • Gość: ewa Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 12:14
            podajcie namiary na developera. czy chodzi o dom development?
            • Gość: Aśka Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: 212.76.35.* 19.11.03, 16:33
              Nie, o Sawa Apartments
              • Gość: Agnieszka Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:50
                Witam Sąsiadów,
                Ja właśnie wpłaciłam pierwszą wpłatę i staram się śledzić na bieżąco postępy
                Sawy. Które mieszkania macie? Pozdrawiam przyszłych sąsiadów.
    • Gość: Aśka Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.land.waw.pl 25.11.03, 21:53
      Czwarte piętro, drugie od prawej (od podwórka), a Ty?
    • Gość: efa1 Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:31
      piąte piętro od podwórka :) szyby już wstawiają!
      • Gość: Agnieszka Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:07
        Ja też mam piąte piętro od podwórka, prawie w szczycie, ale nie to ostatnie
        szczytowe. Może będziemy sąsiadami przez ścianę. Widziałam, że wstawiają
        szyby. Ale nie wiem jak w środku. Pozdrawiam
      • Gość: Agnieszka Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 17:15
        BYLAM W BUDYNKU. ROBOTNICY ZAPROWADZILI NAS NA GORE, WIEC WIDZIALAM MIESZKANIE
        SWOJE. ROBOTA SIE POSUWA, OKNA WSTAWIONE W CALYM BUDYNKU, JAKOS DZIWNIE
        POMNIEJSZYLI MI KUCHNIE I COS MOWILI O WSTAWIANIU WANNY, UMYWALKI I KIBLA DO
        LAZIENKI, ZE TO NIBY ONI MAJA ROBIC. CO WY WIECIE NA TEN TEMAT? PRZECIEZ UMOWA
        O TYM NIE MOWILA. JAKIES RURY BEDA W PRZEDPOKOJU I LICZNIKI ZAKRYTE JAKAS
        SZAFKA. FUTRYNA TEZ JUZ BYLA. SCIANY JUZ OTYNKOWANE. ROBOTNICY MOWILI, ZE DO
        MARCA SIE UWINA, WIEC NIE PRZEWIDUJA OPOZNIEN. PODOBNO PO NOWYM ROKU TRZEBA
        SIE DOGADAC Z KIEROWNIKIEM BUDOWY JESLI KTOS CHCE MIEC INACZEJ POPROWADZONE
        PODLACZENIA W LAZIENCE. CZY WY COS SPRAWDZALISCIE? ODPISZCIE JAK TO IDZIE U
        WAS? POZDRAWIAM I ZYCZE WESOLYCH SWIAT.PAPA
        • Gość: efa1 Re: Środkowa/Wileńska Szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 12:30
          :) dzien dobry po nowym roku

jakby co podaje moj mail efa-raz@wp.pl, moze bysmy sie zgadaly skoro mamy byc
          sasiadkamie?

w przyszlym tygodniu zamierzam udac sie na ogledziny mieszkania. tez slyszalam
          ze w marcu oddaja. i dobrze!

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka