eberta 21.11.03, 13:43 Jestem zainteresowana osiedlem Tęcza w Łomiankach. Czy wiedzą Państwo coś na temat technicznej jakości mieszkań na tym osiedlu i współpracy z developerem? Będę wdzięczna za informacje. Berta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: osiedle Tęcza w Łomiankach IP: 157.25.155.* 21.11.03, 16:59 Osiedle rzeczywiście na pierwszy rzut oka robi wrażenie, ale jak dokładnie się przyjrzeć to te pokoje są źle rozłożone. Poza tym za taką cenę kupisz mieszkanie w Warszawie (oczywiście doliczając koszty zwiazane z dojazdem).Deweloper obiecuje dużo, ale chyba te mieszkania nie cieszą się dużym powodzeniem, bo wolno się sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRzemek Re: osiedle Tęcza w Łomiankach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 11:38 Odpwowiadając na Twój list: - pokoje, wszystkie ścianki działowe itp. ustaliłem sam - bez żadnych opłat, - mieszkanie tu jest zdecydowanie dla osób z samochodem (dojazd rano do Centrum zabiera mi ok. 30 min., powrót szybciej o jakieś 5-7) - mieszkań typu MDM w Warszawie NIE MA. PS. W moim "bloku":-) wykupionych jest 80%. Ale jeszcze miesiąc do oddania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp-lkh Re: osiedle Tęcza w Łomiankach IP: 213.241.23.* 27.11.03, 12:52 Też się zastanawiałem nad tą ofertą. Wygląda to całkiem dobrze. Cena też do przyjęcia, oglądałem mieszkanie 2 - poziomowe i nieco się rozczarowałem tym ,że już np. za schody wewnętrzne trzeba zapłacić z wlasnej kieszeni. Co do dojazdu , to nie jest najgorzej , choć wolę jednak bliżej centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: osiedle Tęcza w Łomiankach IP: 193.41.113.* 05.12.03, 10:30 Ja własnie odebrałam mieszkanie w osiedlu Tęcza. Dotychczas nie miałam większych problemow z developerem.Mam nadzieje, ze nie czychają na mnie żadne niemiłe niespodzianki.Osiedle usytuowane jest w dogodnym miejscu pod wzgledem komunikacyjnym.Uważam, ze podrozownie do Warszawy miejskim autobusem jest bardzo dogodne. W sąsiedztwie budowane jest duze centrum reakreacyjne(termin ukonczenia-kwiecien 2004, basen itp-fajna sprawa! Jesli milo sasiedztwo dopisze, bedzie to bardzo mile miejsce:) Zachęcam. Blue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C. Re: osiedle Tęcza w Łomiankach IP: *.orbis.pl 05.12.03, 13:23 Cześć Blue, Ja się interesuję osiedlem przez płot z Twoim, czyli domkami Budimexu. Czy wiesz może coś na temat inwestycji, które są planowane na działce pomiędzy osiedlem Budimexu i ul. Kolejową. Wybieram się do gminy, ale może Ty masz jakieś wiadomości. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam, C. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_robert Re: osiedle Tęcza w Łomiankach 05.12.03, 15:54 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=229 Odpowiedz Link Zgłoś