Gość: kamila IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 11:14 czy jest ktoś kto kupił mieszkanie na osiedlu wilga VII na goclawiu budowanym przez mostostal export? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tecla Re: mostostal export IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.11.03, 12:10 no wlasnie, tez jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezi Re: mostostal export IP: *.allianz.pl 02.12.03, 13:34 Siemanko :) no ja kupilem tam mieszkanie. Dokladnie w galeriowcu. Mieszkam juz sobie w nim od miesiaca. Mamy prad, ciepla wode, winde etc. Wszystko dziala jak nalezy. Juz widze ze co raz wiecej osob sie wprowadza. Z tego co wiem to jeszcze 25% mieszkań jest niesprzedane (nie wiem czy to prawda). Ogolnie mieszka mi sie bombowo. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: mostostal export IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:55 Ezi nie ściemniaj!!! Napisz lepiej kiedy podpiszesz umowę notarialną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: mostostal export IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.12.03, 10:00 ezi witaj sąsiedzie my czekamy na oddanie ale chyba w tym roku się nie doczekamy. jak może ci się mieszkać bombowo z tym śmietnikiem pod blokiem itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dropsik8 Re: mostostal export IP: *.71.107.41.213.rev.coltfrance.com 04.12.03, 16:17 no właśnie, ja pomieszkuję (bo nie ma wody żadnej od 2 dni i prądu)od jakiegoś czasu w 4.3 i jestem załamana, ciągle syf, brud, brak informacji, kurz, nie ma jak przejechac samochodem,wyłączanie prądu-tego z budowy, ogrzewania, brak dostępu do garaży, czy ktoś coś wie o oddaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: mostostal export 05.12.03, 13:56 4.2 oddaja spoldzielni 15 grudnia, jest tam juz prad i posprzatane otoczenie w i wokol budynku, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bromsky Re: mostostal export IP: 195.205.152.* 06.12.03, 15:50 Czy budynek 4.2 to jest ten wysoki (7-8) piętrowy na planie kawadrata? Acha i czy termin jest pewny, czy to po prostu kolejna data oddania proponowana przez dewelopera? Pozdrawiam, bromsky Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: mostostal export 08.12.03, 09:50 Gość portalu: Bromsky napisał(a): > Czy budynek 4.2 to jest ten wysoki (7-8) piętrowy na planie kawadrata? tak - to ten > Acha i czy termin jest pewny, czy to po prostu kolejna data oddania proponowana > > przez dewelopera? tego ja juz nie wiem, nikt z kupujacych tego nie wie - chyba ze jest prezesem spoldzielni lub developera, bylam w budynku i wyglada na gotowy do oddania (sa liczniki) - apeluje jeszcze tylko do paru maruderow, ktorzy bie podpisali umowy na gaz - zrobcie to predko, a wiele osob bedzie wam wdziecznych Odpowiedz Link Zgłoś
mar_wys Re: mostostal export 08.12.03, 12:19 Cześć, Czy ktoś wie coś na temat budynku 4.3 (ten najblizej kanałku). Z tego co do tej pory mówili to mieli go oddać razem z budynkiem 4.2. Dlaczego w końcu je rozdzielili? Ostatnie co słyszałem na temat budynku 4.3 to, że mieli go oddać na koniec listopada, ale to juz sie zdeaktualizowało Zabawni są z tymi terminami. Pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś