Gość: Tomi IP: *.rzeczpospolita.pl 09.12.03, 12:37 Czy ktoś wie co się dzieje z tą inwestycją. Mieli zacząć kopać 1 grudnia, a tym czasem na budowie nic sie nie dzieje. Pozdrawiam, Tomi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: TBS Mokotów IP: *.pkobp.pl 15.01.04, 00:21 I jeszcze jedno pytanko dodatkowe. Według wcześniejszych ustaleń (kwiecień 2003) przy zamianie mieszkania należącego do gminy na TBS, gmina pokrywała te nieszczęsne 30% kosztów (czyli partycypację). Byłem zainteresowany tą propozycją, wypełniłem wniosek - a potem okazało się, że nic z tego (TBS mówił że gmina się nie zgadza, gmina z kolei zwalała na władze miasta z Kaczyńskim na czele. Od czasu do czasu dzwonią z wymienionego przez Tomiego TBS zachęcając aby samemu zorganizować sobie partycypanta. Na co niżej podpisany nie ma ochoty. Jednak ciekaw jestem czy mój przypadek jest odosobniony, i czy może jednak komuś udało się z gminy pieniądz wyciągnąć. Odpowiedź dla mnie jest istotna, gdyż budynek w którym mieszkam od 20 lat ma ststus do rozbiórki i naprawdę lada chwila zacznie się walić. Pozdrawiam Pepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMAN Re: TBS Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 14:42 Nie pakuj się chłopie w interes. mieszkanie wynajmujesz, spłacasz całe życie a i tak nigdy nie będzie Twoje. Wynajem w cenie własnego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś