Gość: Robert IP: *.kpwig.gov.pl 11.12.03, 16:24 Co sądzicie o Budimexie, jakiego developera polecacie ? Będę wdzięczny za opinie. O JWC już się naczytałem. Pozdrawiam wsystkich forumowiczów;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Jaki developer ? IP: 12.21.160.* 11.12.03, 16:31 Polecam Wersal Podlaski, kupilem mieszkanie na Ursynowie, przy KENie, mile sa nie tylko panie w biurze, ale i kierownictwo na budowie. A co najwazniejsze wplacasz na zamkniety rachunek powierniczy, niewiele firm ma to w ofercie. Oczywiscie nie masz 100 % gwarancji ze nie bedzie problemow, ale pewne jest jedno, deweleoper nie odfrunie z Twoimi pieniedzmi na Bahamas. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: Jaki developer ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 17:09 Chyba z tym Wersalem Podlaskim trochę przesadziłeś... ja mogę szczerze polecić firmę Robyg. Budują w Wilanowie i na Ursynowie. Moja siostra kupiła u nich mieszkanie w Wilanowie, wystapiły drobne opóźnienia ale w styczniu odbiera już mieszkanko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Jaki developer ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 17:36 Jeżeli chodzi o budowę domów polecam DOMPOL . Budują może nie najtaniej (przeciętne średnie ceny) ,ale za to nie mam zastrzeżeń do jakości wykonania i system zakupu jest dogodny. Zdaje mi się ,że budują tylko domy . Łomianki i okolice zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Jaki developer ? IP: 217.153.138.* 11.12.03, 17:53 Polecam Viterre bvudują na Ursynowie i w Wawrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Jaki developer ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.03, 22:09 Jesli chodzi o Viterre maja podstawowa zalete - platnosci sa uzaleznione od postepow budowy a nie od dat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Jaki developer ? IP: 62.233.164.* 12.12.03, 09:18 Polecam Agromana - wpłaty negocjujesz indywidualnie i budują bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Jaki developer ? IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 12.12.03, 20:08 A co sadzicie o Mostostal Invest ?! Dzieki za info ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K. Re: Jaki developer ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 09:41 Dobry developer ? To taki, który ma wolne mieszkania "od ręki", czyli wybudowane. I z którym możesz natychmiast podpisać akt notarialny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kreola Re: Jaki developer ? 15.12.03, 23:04 Andrzejku, tu się chyba pomyliłeś... U dobrych deweloperów nie ma mieszkań już na etapie mocno surowego stanu:) Te mieszkania, które "stoją" aż do aktów, to takie których nikt nie chciał, bo są do d... Rzeczywiście ryzyko większe, kiedy kupujesz dziurę w ziemi albo ładny obrazek, ale możesz cośkolwiek pomarudzić przy wybieraniu. Jeśli czytacie to forum regularnie, to wiecie że o oszustach piszą tu dużo, a jeśli o kimś jeszcze nie napisali, to pewnie nie jest zły. Tak się dziwnie składa, że dobrymi wrażeniami nikt się tu nie dzieli:( Wiem co mówię, wierz mi, sama sprzedaję (i buduję) mieszkania. Pozdrowionka dla wszystkich szukających:) Odpowiedz Link Zgłoś