Dodaj do ulubionych

Kłopoty z AARDOMEM?

IP: *.boc.com.pl 12.12.03, 10:40
Poszukuję osób, które miały lub mają kłopoty z firmą AARDOM sp. z o.o.. Ta
wspaniała firma "wisi" mi 6 tys PLN od kwietnia b.r. a Pani Prezes nie jest
łaskawa ani podjąć decyzji o zwrocie nadpłaty, ani nie chce się spotkać, aby
omówić tą sprawę. Ręcę mi już opadają i chyba pójde do sądu ale szukam
ludzi, którzy ewentualnie przyłączyliby się do tej "krucjaty". A może komuś
udało się wygrać już z AARDOM-em - jak? Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: MIESZKANIEC WAŁ IV Re: Kłopoty z AARDOMEM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 11:15
      Witaj!
      Na pocieszenie powiem Ci, że nie jesteś jedyną osobą oszukaną przez AARDOM. Ja
      kupiłem u nich mieszkanie, w którym NIESTETY muszę mieszkać, bo wydałem na nie
      wszystkie oszczędności, ale też zostałem przez nich oszukany, tak jak
      większość moich sąsiadów. Inny standard wykonania niż początkowo oferowany,
      wyłudzenia pieniędzy za najdrobniejsze rzeczy, które początkowo miały być w
      cenie mieszkania, a finalnie, w chwili, gdy czegokolwiek chciałem dochodzić od
      AARDOMU, to prezes Butyńska i jej pełnomocnik Sabina Woszczyna początkowo
      zaczęły mnie zwodzić niemożliwością spotkania się ze wzgledu na natłok spraw
      jaki mają a później nabrały wody w usta i nie miały mi nic do powiedzenia
      prócz tego, że jeżeli uważam, że coś są mi winni, to mam tego dochodzić w
      sądzie. TO OSZUŚCI!!!! Zresza poczytaj sobie Forum, to wiele Ci wyjasni!!!
      • Gość: Stone Re: Kłopoty z AARDOMEM? IP: *.boc.com.pl 12.12.03, 11:19
        Dzięki za sygnał. Ale czy wiesz może czy ktoś w ogóle poszedł z nimi do sądu?
        Być może panie Butyńska i Woszczyna naigrywają się z naszych żądań bo jeszcze
        nikt nie poszedł z nimi do sądu....
        • Gość: MIESZKANIEC WAŁ IV Re: Kłopoty z AARDOMEM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 11:34
          Z tego, co wiem, to wiele osób z nimi wygrało w sądzie. Ale, czy teraz będzie
          to możliwe, to nie byłbym taki pewien, z tego względu, że oni chyba szykują
          się do ogłoszenia bankrucji. Popatrz na ogłoszenia w Wyborczej - teraz VI etap
          osiedla Przy WALE sprzedaje ERA DEVELOPMENT Sp. z o.o. z biurem przy ulicy Św.
          Barbary, a w tymże biurze urzędują właśnie prezes Butyńska i pełnomocnik
          Woszczyna - więc wszystko wskazuje na to, że AARDOM zwija przysłowiowe żagle,
          w celu uniknięcia właśnie spraw sądowych o wyłudzenia i o niezapłacone swoim
          podwykonawcom pieniądze - a z tego, co wiem, to mają ogromne długi i toną w
          nich.
          • Gość: Tomek Re: Kłopoty z AARDOMEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 11:32
            Mam takie pytanie. Czy podpisując umowę na inwestycje z firmą Era Development narażam się na dawne długi firmy Aardom. Nie jestem zorientowany jak wygląda sprawa ze zmianą KRS i zmianą nazwy. Czy jest to już traktowane jako inna firma czy jako spadkobierca AARDOM-u. Interesuje mnie to gdzyż budowa VI etapu jakoś im narazie idzie. Z drugiej strony nie chciał bym odpowiadać za dawne długi firmy z którą przynajmniej na paierze nie mam nic wspólnego.

pozdrawiam
            Tomek
            • Gość: klient Re: Kłopoty z AARDOMEM / ERA DEVELOPMENT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.03, 13:38
              Nie podpisuj umowy ani z AARDOMEM a tym bardziej z ERA Development poniewaz
              cofnięto im warunki zabudowy, a co za tym idzie sprawa została przekazana do
              Wojewody Mazowieckiego aby cofnąć Pozwolenie na budowę. Tą info możesz
              potwierdzic w Urzędzie dzielnicy Wawer. Decyzja nalezy do ciebie, ja nie
              podpisałem umowy!!!!!! i tobie też radzę nie podpisuj!!!!!!!
              • Gość: Tomek Re: Kłopoty z AARDOMEM / ERA DEVELOPMENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:45
                Skąd masz takie info. Ja rozmawiałem z Urzędem Gminy w Wawrze i oni nie udzielają żadnych informacji dotyczących pozwolenia na budowe zasłaniając się ustawą o ochronie danych osobowych. I jeśli by tak było to czy nadal to dlaczego dzisiaj rano kontynuowali by budowę wylewając fundamenty pod następne budynki. Jeśli mógłbyś mi powiedzieć z jakiej przyczyny mieli by im cofnąć to pozwolenie. Będe niezmiernie wdzięczy za te informacje

pozdrawiam
                Tomek
                PS
                Jeśli mógłbyś mi podać maila łatwiej było by mi się z tobą kontaktować.
    • jcisek Mamy proces z nimi 12.12.03, 15:57
      Ten sam schemat dzialania ze strony pan Butynskiej i Woszczyny. Nie
      wytrzymalismy (pani Prezes wiecznie niedostepna)i skierowalismy sprawe do sadu.
      Sprawa w toku, ale nietego wyglada dla nich. Jesli chcesz wiecej informacji,
      podaj swoj adres mailowy...
      • Gość: janmie Re: Mamy proces z nimi IP: *.chello.pl 13.12.03, 11:00
        Ja też należę do grona osób doświadczonych przez Aardom. Podaję swój adres
        janmie@priv2.onet.pl
      • Gość: stone Re: Mamy proces z nimi IP: *.boc.com.pl 15.12.03, 17:06
        Mój mail to: tender0@onet.poczta.pl

Dzięki za jakiekolwiek info.
        • Gość: załamay Re: Mamy proces z nimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 17:26
          Człowieku ! Nie dziwie się że aardom nie chce ci oddać twojej kasy. Jeśli dokumenty które nie wiem czy z nimi jakieś podpisałeś sprawdzasz tak samo jak swój adres e-mail który tutaj podałeś to gratulacje. Ten adres jest z błędem. Następuje od razu zwrot wiadomości wysyłanej pod wyżej wymieniony adres. Narzekacie tutaj że firma taka czy siaka, ale o własnych błędach nikt tu nie pisze. Nawet w tak prostej sprawie jak podanie własnego maila. Ręce opadają. :-((

Zaznaczam że z firmą aardom vel era development nie mam nic wspólnego.

• Gość: Stone Re: Mamy proces z nimi IP: *.boc.com.pl 16.12.03, 10:52
            Przepraszam, że uraziłem załamay(czy też chciałeś(-aś) napisać załamany)

Masz rację - adres jest z błędem. Winno być tender0@poczta.onet.pl

Zastanawiam się tylko po co pisałeś, jeżeli nie masz nic wspólnego z
            rzeczonymi firmami.

Dziękuję za zwrócenie UWAGI. I serdecznie pozdrawiam: Ciebie i opadające Ci
            ręce.
            • Gość: załamay Re: Mamy proces z nimi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 11:43
              Teraz będziesz mi mówił jak ja chciałem napisać. Otóż kolego mylisz się po raz
              drugi. Miło mi Tadeusz Załamay. Co za człowiek. Jak boga kocham. Ręce mam już
              przy kostkach. :-((((
              • Gość: Stone Re: Mamy proces z nimi IP: *.boc.com.pl 16.12.03, 14:01
                A więc Tadeuszu Załamay - nie mówię lecz piszę. Za złą sugestię przepraszam.
                Co do produktywności naszej dyskusji - jest ona zerowa. Kończę ją więc
                dziękując za wszelkie porady. Ależ Ty jesteś zacięty:))) Więcej luzu Tadeuszu.
    • Gość: Stone Re: Kłopoty z AARDOMEM? IP: *.boc.com.pl 18.12.03, 17:46
      ODDALI KASĘ!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka