Dodaj do ulubionych

jaką inwestycje polecacie??

IP: 83.238.108.* 15.06.09, 11:00
Poszukuje mieszkania ok. 50 m za ok. 380/400 tyś (cena w limicie RnS)
dzielniece wszystkie po tej stronie wisły (oprócz Ursusa) co byście
polecili?? chciałabym wprowadzić sie do końca wrzesnia ( wiec
inwestycja musi być juz prawie zakończona).
Obserwuj wątek
    • Gość: ah-g Re: jaką inwestycje polecacie?? IP: *.centertel.pl 15.06.09, 14:14
      Jak do końca września - to już musi być zakończona.
      A jakieś bliższe prefeencje??
      parki, dobra komunikacja, sklepy, duże osiedle, małe????/
    • Gość: asdf Re: jaką inwestycje polecacie?? IP: *.aster.pl 15.06.09, 14:39
      No przecież napisała RnS. Nie wystarczy? :)
    • satorianus Re: jaką inwestycje polecacie?? 15.06.09, 15:06
      W limicie to jakiś gorszy Wilanów albo Wola/Bemowo przy autostradzie. Na Twoim
      miejscu poszukałbym na Włochach - inwestycja SUPO wygląda całkiem ciekawie -
      mimo załamania rynku akurat oni nie mają problemów ze sprzedażą. W obecnych
      realiach trudno o lepszą rekomendacje.
    • wuetend Re: jaką inwestycje polecacie?? 15.06.09, 15:11
      proponuję zainwestować 20 tys. w wynajem na rok, i po roku udac sie
      na zakupy.
      • Gość: Ania Re: jaką inwestycje polecacie?? IP: 83.238.108.* 15.06.09, 15:36
        Interesowałam się inwestycją Supo,ale tam mają już prawie wyprzedane
        zostały własciwie duze lokale. Przy trasie S8 wolałabym nie://
        Obecnie wynajmuje mieszkanie i szczerze juz nie wytrzymuje (sąsiedzi
        którzy zrobli sobie melinę lekko mówiąc)a juz nie mam siły niczego
        szukac na wynajem z doświadczenia wiem ze to nie jest wcale takie
        łatwe. A na Bemowie Woli co plecacie?? na Woli z tego co sie
        orientowałam ceny są doś wysokie.Daleki Wilanów?? chodzi o Zdrową??
        oddawać bedą dopiero na zimę jak dobrze pójdzie w tej chwili zostało
        jakies na parterze.
        • satorianus Re: jaką inwestycje polecacie?? 15.06.09, 15:45
          Wynajmij inne i dopiero się zastanawiaj. Za jakiś miesiąc będzie idealny moment
          żeby wynająć dobrze i tanio. Najgorzej to wtapiać się w klimaty typu: "muszę
          kupić w tym miesiącu". Tak to można kupić co najwyżej telewizor. Mieszkanie to
          zakup "nieco" poważniejszy i dobrze jest mieć odpowiedni dystans i psychiczny
          komfort oceny.
        • Gość: Krzyś Re: jaką inwestycje polecacie?? IP: *.aster.pl 15.06.09, 15:46
          W tej chwili moim zdaniem warto kupować na rynku wtórnym. Jak się dobrze
          rozejrzysz, to kupisz mieszkanie za 8 tys.
          • pan_i_wladca_mx !!! 15.06.09, 21:04
            Gość portalu: Krzyś napisał(a):

> W tej chwili moim zdaniem warto kupować na rynku wtórnym. Jak się dobrze
            > rozejrzysz, to kupisz mieszkanie za 8 tys.

KRZYCHU!!! dawaj namiar na to mieszkanie bo jutro ide na zakupy i na mieszkanie
            moze juz nie starczyc!!!
        • Gość: cokolwiekk Re: jaką inwestycje polecacie?? IP: *.acn.waw.pl 15.06.09, 22:08
          > A na Bemowie Woli co plecacie??

Jeśli chodzi o Bemowo to polecam budynek przy
          Człuchowskiej/Świetlików w którym kupiłam mieszkanie. Deweloper
          Wawel-Service. Ceny są zróżnicowane ale jest dużo mieszkań w
          granicach 7,2tys/m2. Budynek jest właściwie gotowy, trwają ostatnie
          prace wykończeniowe,klucze mają być do końca czerwca.Zdecydowaliśmy
          się na ten budynek ze względu na ciekawe rozkłady mieszkań, dobre
          ceny i dobrą komunikację z centrum.Zastanawialiśmy się też nad
          budynkiem PekaoProperty na ul.janakazimierza na Woli.
    • Gość: UL. AUGUSTÓWKA Re: jaką inwestycje polecacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.09, 18:20
      www.yuniversalpodlaski.pl/
      spróbuj u nich ja jestem zadowolona a co najważniejsze cena i
      lokalizacja fajna:-) godnym polecenia jest osiedle na ul.
      Augustówka, ja kupiłam na Białołece i zjestem zadowolona bo
      mieszkanie bez niedoróbek,ładne, ustawne. mieszkanie kupiłam w marcu
      a czerwcu popdpisałam akt notarialny bez proszenia itp. POLECAM
      • Gość: Jac Re: jaką inwestycje polecacie?? IP: *.chello.pl 15.06.09, 18:31
        Dla pełnego oglądu sytuacji proponuję wpisać w Google Maps "Warszawa, Augustówka" i rozważyć co może oznaczać napis "EC Siekierki" ;)
        • Gość: asdf Re: jaką inwestycje polecacie?? IP: *.aster.pl 15.06.09, 20:05
          No i jeszcze oczyszczalnia ścieków :)
          • pan_i_wladca_mx no to teraz szczerze 15.06.09, 21:06
            czy istnieja jakiekolwiek fajne lokalizacje w Warszawie (mowie o nowych
            inwestycjach?) czy wszedzie sa trasy, oczyszczalnie lub inne slodkosci?
            • Gość: miki Re: no to teraz szczerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:10
              Cześć! ja właśnie się wprowadzam do budynku wielorodzinnego (17
              mieszkań) na Włochach, ul. Mikołajska, cicha okolica, dobry dojazd
              (10n min do centrum z zegarkiem w ręku). Developer HM Inwest. Mało
              znany, ale da się z nimi dogadać. Ja kupiłem 55 m2 za 400.000 zł, co
              uważam za okazję w tej lokalizacji. Polecam stronę www.grupainwest.pl
              • Gość: asdf Re: no to teraz szczerze IP: *.aster.pl 15.06.09, 21:45
                A co z samolotami? Da się wytrzymać?
              • Gość: ifares tylko szczerze IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 22:36
                Autor: Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:10 Dodaj
                do ulubionych Skasujcie
                Odpowiedz

Cześć! ja właśnie się wprowadzam do budynku wielorodzinnego (17
                mieszkań) na Włochach, ul. Mikołajska, cicha okolica, dobry dojazd
                (10n min do centrum z zegarkiem w ręku). Developer HM Inwest. Mało
                znany, ale da się z nimi dogadać. Ja kupiłem 55 m2 za 400.000 zł, co

uważam za okazję w tej lokalizacji. Polecam stronę www.grupainwest.pl

qzwa - ale deal.naprawde po tyle kupiles 55m2?wszak to metraz
                jakiego szukam. Zapewne ze trzy ustawne pokoje, dwie lazienki i
                kuchnia /nie mylic z aneksem/ i tylko 400tysi? wlochy prawie jak
                Warszawa i uwazam rowniez ze to super decyzja zwlaszcza w
                dzisiejszych czasach, kiedy to developerzy wyprzedaja ostanie swoje
                wolne mieszkania,Rn Nieswoim pomaga potrzebujacym a lada nadciagnie
                ostra fala wzrostowa i rakieta cenowa poszybuje w gore.Musimy sie
                spieszyc, poniewaz ludnosc niepracujaca wsi i malych miasteczek
                znajduje prace w Warszawie a londynczycy beda lokowac swoje
                oszczednosci w m2.I tylko te 10 min do centrum w zegarku w reku -
                tylko helikopterem TVN24.Pozdrawiam i zycze udanych przemyslen
              • Gość: jacek chwalisz sie wspieraniem lapowkarza !! IP: 119.63.64.* 16.06.09, 17:52
                nie zastanawialo cie w jaki sposob deweloper dostal pozwolenie na
                budowe 17 mieszkan skoro w okolicy jest wylacznie zabudowa
                jednorodzinna ???

i zobacz na planie zagospodarowania co cie czeka - Mikolajska ma byc
                ulica przelotowa z komunikacja miejska

bedziesz mial cicha okolice - tak samo jak teraz masz 10 minut
                dojazdu do centrum - w 10 minut to sie jedzie do ronda Dudajewa rano
                jak jest maly korek - a zwykle jest duzy

oj naganiacze z hm inwest !!!!

• Gość: Jac szczerze - tylko na stronie developera ;-) IP: *.chello.pl 15.06.09, 21:37
              copy/paste ze strony internetowej n.t. Augustówki...

"STARODRZEW NA SADYBIE

Budynek zlokalizowany jest w Dzielnicy Mokotów - Sadyba przy ul. Augustówka, wśród zieleni wiekowych świerków i modrzewi, które należało szczególnie chronić podczas budowy. Do działki od strony zachodniej bezpośrednio przylega teren parkowy. W pobliżu znajdują się inne rozległe tereny zielone z Jeziorkiem Czerniakowskim i bulwarami nad Wisłą."

hehe, bulwarami ;-)
              • pan_i_wladca_mx Re: szczerze - tylko na stronie developera ;-) 16.06.09, 10:45
                haha no wlasnie, takich inwestycji szukam :) bulwary i te inne sprawy ;)
                • Gość: Ania Re: szczerze - tylko na stronie developera ;-) IP: 83.238.108.* 16.06.09, 16:10
                  Dziękuję Wszystkim za cenne rady wezmę je pod uwagę i przejade sie
                  do kilu deweloperów. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka