Gość: Jan IP: *.wat.edu.pl 23.06.09, 16:02 Chyba przyslowiowa waga popytu i podazy dochodzi do rownowagi. Swiadczy o tym ilosc sprzedawanych mieszkan, ktora rosnie i to mimo wakacji... i gdzie ten kryzys ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_i_wladca_mx Re: Wzrosty cen nieuniknione :( 23.06.09, 16:09 Janie z WAT-u. ja osobiscie czekam na finalny kwartal tego roku, czas podliczen :) Odpowiedz Link Zgłoś
kociogon Że co? 23.06.09, 16:18 > Swiadczy o tym ilosc sprzedawanych mieszkan, ktora rosnie i to mimo > wakacji... Po pierwsze - jakie jest źródło tych rewelacji? Po drugie - rośnie w porównaniu z jakim okresem, gdzie i o ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feldkurat Katz Re: Wzrosty cen nieuniknione :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:23 Oj żołnierzu, żołnierzu, zapytaj przełożonych o mieszkania na Białołęce, wtedy się dowiesz dlaczego tak wzrosła liczba mieszkań na sprzedaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spadek Re: Wzrosty cen nieuniknione :( IP: *.jmdi.pl 23.06.09, 22:16 Rosnie powiadasz? Pracuje u duzego developera i jak na razie rosnie jedynie liczba rezygnacji z zarezerwowanych mieszkan. Nic poza tym. Ale jesli twierdzisz ze gdzies rosnie to podziel sie konkretna informacja. Natychmiast zaczniemy budowac w tej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalalala Re: Wzrosty cen nieuniknione :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 08:42 wiesz ze nie ma juz kotow w woju ? kto teraz bedzie budowal trepom te mieszkania kiedy sprzedaz idzie tak dobrze ? no to jest wprost niesprawiedliwosc dziejowa - kiedy idzie koniunktura to nie ma kim robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RC Biedni ludzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.09, 09:16 Janie co Ty tu wypisujesz ?!! Tu jest forum dla sfrustrowanych golodupcow, ktorych pewnie nigdy nie bedzie stac na wlasne M. Mowienie ze moze byc drozej, a przynajmniej ze nie bedzie taniej jest tu bezwzglednie zabronione. Sledze to forum od jakiegos czasu, bo mam tu niezly ubaw. Pewnie z 90% wypowiadajacych sie tu medrcow wierzy w kolosalne obnizki nieruchomosci. I to juz tak od 2004r (wtedy przepowiadali ceny ponizej 2k). I tak sie wzajemnie w tym przekonaniu utwierdzaja - istne towarzystwo zaklinaczy :)))) A ceny i tak rosna - raz wolniej, raz szybciej. Nalezy tylko wspolczuc, a jak chcesz im poprawic humor to poprostu pisz ze bedzie duzo duzo taniej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Re: Biedni ludzie 24.06.09, 09:34 Ja w kwestii formalnej. Sfrustrowani gołodupcy to raczej brali kredyty na 130% wartości mieszkania od banków, bo cymbały nie potrafili nawet odrobinę zaoszczędzić na wkład własny. A teraz się jeszcze bardziej frustrują, bo franciszek w górę, pensja w dół, wartość mieszkania w dół, a raty płacić trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedawca Re: Biedny marzycielu IP: *.tpnet.pl 24.06.09, 09:38 Coś Ci powiem bogaczu marzycielu. Spróbuj sprzedać mieszkanie w cenie z roku 2007, wtedy dowiesz się, że spadki są faktyczne. Ja sprzedawałem. Odpowiedz Link Zgłoś