Dodaj do ulubionych

Developer House!!!!!

17.12.03, 08:51
Developer House czy ktoś z państwa, może ktoś już od nich kupił mieszkanie w
Wawrze mógłby powiedzieć coś więcej o nich bo chce od nich kupić lokal.
Wypowiedzi na forum są dość niepochlebne. Czy ktoś próbował negocjować z nimi
umowę np: czasookres spłat rat??? Mają b. tanie mieszkania czy to jest
normalne??? Boję się bo podobna mają scisły związek z AArdomem. Bardzo prosze
ko odpowiedż. Może ktoś z Poprawnej albo ze zwoleńskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: MK Re: Developer House!!!!! IP: 217.8.164.* 17.12.03, 19:14
      To nie jest ścisły związek. Oni po prostu są "przepoczwarzonym" AARDOM'em,
      ponieważ od AARDOM'u nikt, ale to nikt przy odrobinie zdrowych zmysłów nic już
      nie chciał kupić ( czyli wpłacić ). Działalność prowadzona jest " na zakładkę "
      obecnie zebrana kasa będzie służyć prawdopodobnie na wyprostowanie WAŁU V.
      Search "AARDOM" na tym forum da Ci obraz sytuacji, włącznie z rozpaczliwymi
      postami od pracowników AARDOM'u udających zadowolonych klientów.
      Tu "kasstor2222.webpark.pl/mafianiebezpieczne.htm" poczytasz o Wojciechu
      P.
      • Gość: Mario1114 Re: Developer House!!!!! IP: 195.94.199.* 18.12.03, 13:46
        Dziękuje za radę!
        Twoim zdaniem lepiej trzymać się od tych firm z daleka?
        Mają bardzo atrakcyjne cenowo domki i praktycznie wszystkie segmenty np: na
        zwoleńskiej już są sprzedane a postawili na surowo dopiero z 6 domów
        Jak to wytłumaczyć?
        Pozdrawiam!
        • Gość: MK Re: Developer House!!!!! IP: 217.8.164.* 18.12.03, 14:41
          No cóż, to jest twoja decyzja, bo to twoja kasa. Nie chcę żeby to zabrzmiało
          okrutnieale możesz nawet pociąć ją w
          wąziuteńkie paseczki i wrzucić do sracza.
          Ja tam bywałem, bo mieszkam raptem parę kilometrów Wałem M. w stronę Centrum i
          naturalnie rozglądając się
          za nowym lokum trafiłem najpierw tam, czyli na Wał któryś tam. Sama rozmowa
          zawsze jest przyjemna a warunki atrakcyjne, tyle że zaniepokoił mnie łagodny a
          trwale wyglądający burdel na terenie, smutnawe twarze kecących się wykonawców i
          rozmowa z "miejscowym lokatorem". Jeżeli chodzi o to co jest sprzedane a co nie
          to informacje od Developer'a, szczególnie Developer'a w kłopotach należy
          traktować z pewną rezerwą. Jeżeli pójdziesz na Plac Zamkowy i zapytasz
          obszczymura siedzącego pod kolumną Zygmunta ile za nią chce, zapewne stanie na
          cenie ok. od 10 do 20 złotych.
          AARDOM " i okolice to po prostu przykład wszystkich możliwych problemów jakie
          mogą stanąć na drodze nabywcy, naprawdę polecam Ci drobny search na forum,
          powinieneś znaleźć sporo wątków z lat poprzednich, kiedy sytuacja dojrzewała,
          teraz na forum pisują już w zasadzie tylko ostatnie ofiary, czyli "kłopoty z
          aktami notarialnymi, niemożność dodzwonienia się, spotkania uzyskania info od
          Developer'a, problem z odzyskiem zaliczki " i tego typu historie. Znajdziesz
          tam wszystko.
          W Warszawie jest w czym wybierać i jest jak sprawdzić czy nie pakujesz się na
          minę. W rejonie wawerskim mnie osobiście podobał się Mostostal Technika, ale
          nie było mnie na niego stać po prostu niestety, Skanska przy Trakcie zalatuje
          blokowiskiem, mimo że długim i wzdłuż jednej ulicy.
      • Gość: konieczny Re: Developer House!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 15:10
        Kto z budujących w Ardomie dostał akty notarialne na grunt i niewykończone
        mieszkania ? Czy też jest w nich mowa o jakiś długach i wspólnej
        odpowiedzialności ? Co to znaczy ? Czy ktoś je już podpisał ? Czy sprawdzał u
        jakiegoś prawnika co po podpisaniu takich papierów się stanie ?
        • Gość: macc Re: Developer House!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:03
          A ty już dostałeś takie info z aardom-u? Czy jest tam jakaś informacja na temat? Nie wydaje mi się aby mogła być współodpowiedzialność za długi zaciągnięte przez aardom ponieważ to nie ty a oni je zaciągali. Jak więc możesz odpowiadać za ich decyzje i ich zobowiązania. Ty powinieneś przejąć mieszkanie bez zobowiązań kredytowych.

Chętnie porozmawiam z tobą przez maila.

Pozdrawiam Tomek
          • Gość: konieczny Re: Developer House!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 11:35
            Kto jeszcze dostał pismo od komornika o upadłości Aardomu ?!!!
            Czy ktoś zdążył podpisać akty notarialne ?!!!
            Kto ma jeszcze jakieś informacje, niech się odezwie w tym wątku !!!
            • Gość: macc Re: Developer House!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 12:42
              A ty dostałeś takie pismo o upadłości? Jeśli tak to od jakiego komornika.
              • Gość: Mario1114 Re: Developer House!!!!! IP: 195.94.199.* 19.12.03, 14:23
                To ja wysiadam!!! przeczytałem Forum i rezygnuje z tego całego AArdomu czy jak
                go tam zwą
                Dzięki za info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka