Dodaj do ulubionych

JWC-ŁUCKA CITY

IP: 81.210.16.* 18.12.03, 20:39
Witam,

Porzuciłem własnie myśl o pakowaniu się w M2 Citybudu i obecnie poważnie
myślę o Łucka City JW Construction. Poszukuję wysoko położonego małego
mieszkanka blisko centrum i napierwszy rzut oka inwestycja ta wydaje się
ciekawa. Czy jest tu ktoś kto podpisał już umowę albo też jest zainteresoany
i chce wymienić doświadczenia przed podjęciem decyzji?
Czekam na odzew.
Pozdrawiam,
Jarek.
Obserwuj wątek
    • Gość: y Re: JWC-ŁUCKA CITY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.03, 10:20
      To porzuc rowniez ta mysl bo przeciez jak napisales potrzebujesz mieszkania....
    • Gość: Tadek Re: JWC-ŁUCKA CITY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 12:09
      Zastanow sie - tam bedzie mieszkac ok 800 rodzin - to jest moloch. Poza tym nie wiem jak wszyscy beda wyjezdzac z garazu - mieszkam na Luckiej i wiem, ze juz teraz jest rano zapchana, nie mowiac juz o Prostej.
      Najlepiej zrob wizje lokalna.
      Pozdrawiam
      • Gość: Jarek Re: JWC-ŁUCKA CITY IP: 81.210.16.* 20.12.03, 16:27
        To jest jakiś argument, ale liczę się z tym. Będzie tam prawdopodobnie mniej
        niż 300 rodzin ale na maksynalnie zapchaną Łucką to pewnie i tak dużo za dużo.
        • Gość: aneta Re: JWC-ŁUCKA CITY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.03, 18:07
          A liczysz sie z tym ze mozesz sie ze swoja wersalka za pol roku znalesc u
          sasiada z dolu? Albo ze telewizor wyleci Ci przez dziure w scianie?Bo znajac
          budowniczego to nie byloby takie dziwne...
          • Gość: Nikita Re: JWC-ŁUCKA CITY IP: *.crowley.pl 22.12.03, 08:20
            Anetko, piszesz totalne bzdury. Czy znasz rzeczywiście taki przypadek jaki
            opisujesz ? Opisz go w takim razie dokładnie. Jeżeli nie znasz to zajmij się
            sprzedażą mieszkań w swojej firmie, a nie uprawiaj czarnego PR.
            • Gość: Jacek Re: JWC-ŁUCKA CITY IP: 217.153.142.* 22.12.03, 09:23
              Może ten budynek wytrzyma wiele lat, podobnie jak sąsiednie osiedle "za
              żelazną bramą", ale mieszkać w czymś takim za takie pieniądze ???? Przecież
              jest tyle atrakcyjnieszych propozycji !
              • Gość: Jarek Re: JWC-ŁUCKA CITY IP: 81.210.16.* 22.12.03, 21:32
                To prawda. Cena jest za wysoka. W innych miejscach za te same pieniadze
                dostaniesz dodatkowo garaż i komórkę lokatorską. Lokalizacja atrakcyjna ale
                standard wykończenia zdecydowanie za niski za tą cenę. No i nie można
                skorzystać z ulgi odsetkowej bo od wydania pozwolenia na budowę mineły już
                ponad 3 lata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka