Dodaj do ulubionych

Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17

IP: 192.193.245.* 07.07.09, 13:41
Witam,

Szukam sasiadow z budynku, ktory zostal wybudowany przez SM
Energetyka przy ul. Egejskiej 17. Moje mieszkanie jest na parterze i
jestem szczęśliwym posiadczam 12 m2 ogrodka ;) Prosze o info, od
osob ktore beda tam mieszkały. Czy macie jakies uwagi na temat
dbioru mieszkan, ktore wlasnie sie rozpoczely?

Pozdrawiam serdecznie
pancho
Obserwuj wątek
    • Gość: Dude Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 80.241.133.* 24.07.09, 13:15
      Witam,
      Będę mieszkał na 7. piętrze. Mieliśmy trochę usterek, ale wszystkie
      już wykonawca wyeliminował. W sumie jesteśmy zadowoleni z jakości
      wykonania. Najgorsze, że nie chcą dać kluczy przed uzyskaniem
      pozwolenia na użytkowanie, więc nie możemy wprowadzić jeszcze ekipy.

Pozdrawiam
      • Gość: pancho Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 199.67.203.* 27.07.09, 14:31
        U nas rowniez bylo troche usterek, ale udalo sie je usunac.
        Dzwonilem wlasnie do spoldzielni i rozmawialem z Pania Łojewską.
        Powiedziala, ze klucze do konca sierpnia powinny juz byc wydane
        mieszkancom. Pewnie we wrzesniu juz bedzie mozna zaczynac remont. Ja
        bede mieszkał na 2 pietrze, wiec zalapalem sie na ogrodek.
        Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: teresa Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 11:42
        witam
        chcilabym kupić mieszkanie na tym osiedlu. czy ktos może sprzedaje tam mieszkanie. dziekuje pozdrwiam
        • Gość: jpp Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 94.75.123.* 28.08.11, 20:58
          Witam
          jaki metraż ?
        • Gość: jpp Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 94.75.123.* 28.08.11, 21:00
          Witam
          jaki metraż ?
        • e_flatwarsaw Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 31.12.11, 16:12
          Kupie mieszkanie na Egejskiej lub rogu Bonifacego, Sobieskiego (SM Energetyka) każdy metraż do rozpatrzenia.
          proszę o kontakt: flatwarsaw@op.pl
          agencją dziękuje
    • Gość: ala Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.111.173.134.static.crowley.pl 28.07.09, 08:44
      a ja na 4. Właśnie mi mieszkanie urosło - i każą dopłacać! Wam także?
      • Gość: pancho Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 199.67.203.* 28.07.09, 11:29
        A ja bede mial zwrot okolo 200 zł. Zabrali mi kilka centymetrow :/
      • Gość: Dude Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 80.241.133.* 28.07.09, 11:43
        Nam też, o jakieś 20 cm2 + składka na jakieś działalność kulturalno
        oświatową czy coś takiego (200PLN)... Jakiś żart
      • Gość: Aska Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.acn.waw.pl 31.08.09, 20:26
        Kurcze..ja tez jestem na 4 i mi tez kazali doplacac!! O
        losie....podskubali mi juz kazdą zlotówke!
      • Gość: Kasia Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.10, 11:28
        Dodatkowy koszt zwiazany z ostatecznym obmiarem, jest nielegalny.
        Zobacz poz. 227 orzeczenia sadowego UOKiK.
    • Gość: aaa Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 195.205.237.* 28.07.09, 14:14
      Chciałem tam kupić, ale na rynku wtórnym były 2 nieciekawe
      miaszkania. W końcu kupiłem na Bluszczańskiej - też fajnie.
    • Gość: manti Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.09, 12:52

Witam Szanownych Sąsiadów!
      Czy to prawda, że dadzą nam klucze 17 sierpnia?pani z SM tak
      powiedziała mojemu mężowi.Czy ktoś potwierdza tę informację?
      Magda z ostatniego piętra
      • Gość: dude Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.09, 12:40
        Wszystkie decyzje juz ponoć są ale klucze administracja osiedla ma
        wydawać dopiero 28 sierpnia...
        • Gość: Krzysiek Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 217.17.46.* 25.08.09, 12:04
          Witam sąsiadów :) klucze już rozdawane ... my mieliśmy z żoną już w piątek :), z
          RWE umowa podpisana tylko czekać jak podłączą prąd i zaczynamy wykończenie :)

pozdrawiam z 7 piętra klatka IV :)

Krzysiek
          • Gość: Maciek Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 80.241.133.* 25.08.09, 13:41
            Super, a ile mniej więcej trwa procedura ze Stoenem?

Pozdrawiam również z 7. piętra (i chyba też IV klatka)

Maciek
            • Gość: manti Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.09, 17:07
              My tez już mamy klucze!Hip hip hura!
              Maćku, mój mąż juz był w Stoenie i w ciągu tygodnia mamy mieć prąd.
              Pozdrawiam sąsiadów z IV klatki!
              • Gość: Krzysiek Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 217.17.46.* 26.08.09, 13:10
                No wiele słyszałem odnośnie zakładania tych liczników :) Ale myślę, że w ciągu
                tygodnia będzie :)

A jak tam szukanie ekip ? Macie już kogoś ? My z żoną już 3 mieliśmy i coraz
                więcej pomysłów i zmian :) Mamy nadzieję, że szybko ruszymy z tymi naszymi
                pomysłami :)

Podłogę już mamy ale reszta ... :)

pozdrawiam Krzysiek
    • Gość: guest77 Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.candela.com.pl 26.08.09, 14:34
      Witam Szczęśliwców :)

Ja również jestem mieszkańcem klatki I, pozdrawiam wszystkich.

Z innej beczki. Nie wiem czym wiecie, ale planuje się, pomimo wykupienia przez
      nas za duże pieniądze miejsca postojowego, obciążać nas kwotą Ok 130 PLN
      miesięcznie za jego użytkowanie!!! Coś chyba lekko przesadzono...

Co do prądu to nie byłbym takim optymistą, że założenie liczników potrwa kilka
      dnia. Jaj mam informacje, że może będzie miało to miejsce w 2 tyg września....
      • Gość: manti Najświeżswze info ze stoenu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.09, 09:34
        Dopiero w środę będzie ostateczny odbiór elektryczny budynku i potem
        należy dowiadywać się w spółdzielni, czy to już.

I miejmy nadzieję, że już!

A z opłatą za miejsce parkingowe trochę się wkurzyłam...

A wiecie jakie mniej więcej będą czynsze?

I kiedy należy zapłacić pierwszy?
        • Gość: guest77 Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.candela.com.pl 28.08.09, 10:18
          Potwierdzam, w środę ma być ten odbiór a potem, jeśli wszystko będzie OK, montaż
          liczników w ciągu 2 tygodni od daty odbioru. No chyba, że coś jest nie tak to
          odbioru nie będzie i prądu też nie w mieszkaniach :(
          Opłata za parking woła o pomstę do nieba, złodziejstwo nic więcej ! I moim
          zdaniem trzeba się będzie jakoś zorganizować i to zmienić.
          Czynsze płatne od 15 września jeśli pamiętam oczywiście razem z opłatą za garaż :)
          • Gość: Aska Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.acn.waw.pl 31.08.09, 20:30
            A czy ktos z Was wie ile tam ten tego czynsz?? :/ Pozdrawionka dla
            wszyyystkich z kl. III !!
            • Gość: guest77 Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.candela.com.pl 01.09.09, 10:19
              Koleżanka mieszka w tym nowym bloku obok i ma czynsz ok 10 pln/m2 (mieszkanie 52
              metry)
              • Gość: Krzysiek Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: 217.17.46.* 01.09.09, 15:11
                A ubezpieczacie już mieszkania na wypadek jakiś szkód podczas wykańczania ?
                • Gość: guest77 Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.candela.com.pl 01.09.09, 16:23
                  Szczerze to wątpię czy jest taki produkt w ofercie ubezpieczycieli.
                  Bo jak ktoś przykładowo uszkodzi przewód gazowy to jak to potem udowodnić czy
                  było to zdarzenie losowe czy też z winy umyślnej ?:)
                  • Gość: Krzysiek Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: 212.180.179.* 02.09.09, 12:08
                    W sumie racja ;)

Już nie mogę się doczekać jak ten prąd będzie ... :)
                    • Gość: Dude Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.09.09, 22:27
                      Z tego co widziałem to niektórzy już wykańczają. Nie wiecie skąd
                      ciągną prąd?
                      • Gość: Krzysiek Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.acn.waw.pl 06.09.09, 10:11
                        Hmm też jestem ciekawy bo sam bym chętnie już rozpoczął działania ;)

Wydaje mi się, że jest to prąd administracyjny. W garażu są jakieś gniazdka może
                        stąd :) ?

pozdrawiam Krzysiek
                        • Gość: guest77 Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.candela.com.pl 07.09.09, 09:57
                          Mają własny agregat, ponieważ niestety kolesiom z RWE się nie spieszy...
                          • Gość: Krzysiek Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.acn.waw.pl 11.09.09, 17:23
                            Czy może ktoś już wie co z tym prądem :)
                            • Gość: guest Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.candela.com.pl 14.09.09, 12:51
                              Masakra jakaś, mieli montować liczniki w piątek ale nikogo z RWE nie było.
                              Zupełnie jak w średniowieczu, miesiąc trzeba czekać aż RWE łaskę zrobi i
                              liczniki zamontuje, tak to tylko w Polsce....
                              • Gość: kl. 5 Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: 80.241.133.* 14.09.09, 17:45
                                Mi dziś powiedzieli, że najpóźniej jutro będą liczniki
                                • Gość: Krzysiek Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.acn.waw.pl 15.09.09, 21:04
                                  Ok nareszcie jest prąd ;) życzę miłego i szybkiego wykończenia mieszkań....

Krzysiek KL IV :) 7 piętro
                                  • Gość: guest77 Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.candela.com.pl 16.09.09, 11:21
                                    Trzeba by jakaś integrację zrobić :)
                                    • grab.1 Re: Najświeżswze info ze stoenu 18.09.09, 14:26
                                      Witam. Chociaż piszę tu po raz pierwszy, to czytam od samego
                                      początku pojawienia się wątku "Szukam sąsiadów...Egejska17".
                                      Sąsiedzie jestem za. Patio wszak mamy spore. IV kl.
                                      • Gość: guest77 Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.candela.com.pl 21.09.09, 11:32
                                        A ja jestem kl. I, tylko, że wyżej, więc pewnie okna mamy face-to-face :)
                                        Jakieś prace u kogoś już trwają ?
                                        • Gość: Krzysiek Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: 217.17.46.* 22.09.09, 10:24
                                          I jak tam wrażenia po odbiorze książeczek czynszowych ? Garaż jednak
                                          tańszy na razie przynajmniej ;)
                                          pozdrawiam Krzysiek kl. IV

• Gość: guest77 Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.candela.com.pl 22.09.09, 13:29
                                            A gdzie te książeczki się odbiera, bo ja nic pocztą nie dostałem ? :(
                                            • Gość: Krzysiek Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: 217.17.46.* 23.09.09, 14:01
                                              Nam przyniosła dozorczyni ponieważ jesteśmy w tej samej
                                              administracji. Inni co nie mają takiej możliwości otrzymają pocztą.
                                              • Gość: Pawel Re: Najświeżswze info ze stoenu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 15:06
                                                A jak jest z umowami na gaz?
                                                • Gość: Pancho Kaloryfery IP: *.chello.pl 14.11.09, 13:07
                                                  Witam sąsiadów,

Mam pytanie odnośnie kaloryferów. Czy u Was też nie można zakręcić kaloryfery?
                                                  Podziałka za zaworze jest od 2 do 5 i mimo tego ze zakręcam na 2 i czuć ze
                                                  grzeją. Słychać też szum wody przepływającej przez nie. Nie miałem czasu dzwonić
                                                  do spółdzielni, może ktoś z Was ma podobny problem lub już dzwonił w tej
                                                  sprawie. Dzięki za info.

pozdr.
                                                  Pancho
                                                  • Gość: 1111 Re: Kaloryfery IP: *.candela.com.pl 19.11.09, 14:25
                                                    Dzwoniłem, nie da się ich wyłączyć obecnie, co jest jakąś paranoją. Ale może
                                                    zmienić danfos i wtedy sobie wyłączysz :)
                                                  • Gość: Pancho Re: Kaloryfery IP: 199.67.203.* 25.11.09, 10:57
                                                    Zaworu przy kaloryferach maja jakis termostat. Same sie wlaczaja gdy
                                                    temperatura spadnie ponizej 16 stopni. Dodatkowo przy zakreceniu ich
                                                    na 2 slychac jak woda przeciska sie przez zawor co powoduje szum w
                                                    kaloryferach. Wydaje mi sie, ze takie rozwiazanie jest kompletnie
                                                    bez sensu. Jak bede chcial mieszkanie przewietrzyc to nie bede mogl
                                                    bo kaloryfer mi sie bedzie wlaczał. Czlowiek ze spoldzielni mowil ze
                                                    dzieki temu instalacja nie peknie i mieszkania beda sie wzajemnie
                                                    ogrzewaly. Wydaje mi sie, ze chcą poprostu na nas zarobić.
    • magdalec Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 05.01.10, 12:45
      Witam serdecznie wszystkich sąsiadów!
      Ja w dość nieprzyjemniej sprawie,a mianowicie chcialam ostrzec wszyskich,bo 4 dni temu ukradli nam sprzed drzwi sanki naszego dziecka!Mieszkam w III klatce.Zatem jesli ktos trzyma wozki,albo inne rzeczy to radze aby schować je do domu.Jestem jeszcze ciekawa,moze ktos sie orientuje,kiedy zamierzają udostepnić nam wózkarnie?Z tego co podpatrzyłam to w blokach obok funkcjonują one znakomicie.
      pozdrawiam magda
      • Gość: egejczyk Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.aster.pl 05.01.10, 15:33
        Jakas paranoja, ochrona, monitoring i to wszystko na nic. Klatki
        pootwierane non stop co robi ochrona???? A od stycznia podwyżka:)
        • Gość: grab1 Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 88.220.105.* 06.01.10, 14:03
          Witam.
          Póki trwają prace wykańczające i po budynku kręcą się obcy, to nie
          da się upilnować pozostawionych na łasce "ochrony" wszelakiego dobra.
          Wózkarnie należy oczywiście odebrać spółdzielni na naszą-mieszkańców-
          rzecz. To powinno rozwiązać chwilowo problem. Może za pół roku, gdy
          już większość mieszkań będzie zamieszkana, to powołamy Radę Domu? W
          pojedynkę mniej zrobimy. Pozdrawiam sąsiadów.
        • Gość: angie Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 23:00
          Ja co prawda z Egejskiej 15, ale czy nie uważacie, że podwyżka opłat
          za "własne" miejsce parkingowe to paranoja??? 130 złotych
          miesięcznie? W zeszłym roku podwyższyli z 85 na 101, w tym roku ze
          101 na 127, to w 2011 będzie nas kosztował garaż 150 złotych??
          • Gość: gufo Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.aster.pl 07.01.10, 23:36
            Podwyżka za garaż to jakaś paranoja. Za co płacimy te 120
            zł??????????
            • Gość: Seweryn zapraszam na forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.10, 09:57
              zapraszam do dyskusji na www.egejska.pl tam est forum dotyczące naszych budynków :)
            • magdalec Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 13.01.10, 13:03
              Witam!
              Rzeczywiście nie wiem za co płacimy w tym garażu,bo sprzatany wogole nie jest-straszne błocko i nie ma co sie dziwic w taką pogodę,no i jesli ktos posiada mniejce postojowe na 1 piętrze(jak ja) to wie,jak super sie wjezdza na górę,mam na mysli zakrety przy podjezdzie.Nie wiem dlaczego nie ma tam luster!!!
              Pozdrawiam serdecznie magda
          • Gość: Seweryn Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.10, 13:14
            W kwotę tych 130 zł jest wliczony między innymi FUNDUSZ SOCJALNY PRACOWNIKÓW
            ADMINISTRACJI, nie mogłem uwierzyć jak to czytałem, no ale cóż taki regulamin
            każdy z nas podpisał.

Dla informacji rodzina która mieszka na Wilanowie, w dużo bardziej ekskluzywnym
            nowym budynku wyposażonym np. w zamknięty plac zabaw dla dzieci i profesjonalną
            ochronę kosztuje całe ... 40 zł !!
          • Gość: Kasia Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.10, 11:44
            Musimy zalozyc wspolnote.
      • Gość: Kasia Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.elartnet.pl 20.01.10, 20:40
        Witam wszystkich,
        Ja również mam podobne doświadczenie, ktoś zabrał mi spod drzwi
        wycieraczkę :-( nie była to może rzecz bardzo cenna, ale jednak
        budzi to straszny niesmak i frustrację. Zastanawiające w tym
        wszystkim jest właśnie to, po co tak naprawdę jest tam ta
        ochrona...

Pozdrawiam również z III klatki!
        • magdalec Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 23.01.10, 21:36
          Witam!
          Rozmawialam juz z Naszym administratorem o montazu luster w garazu i obiecal,ze
          sie tym zajmie,ale jak jeszcze kilka osob mu tę sprawe przypomni to moze cos z
          tego wyjdzie.
          Co do wycieraczki-MASAKRA i zgadzam sie nie bedac złośliwą po co nam
          ochrona,kamery-jesli nie mozna ich odtworzyc wstecznie(chyba,ze zglosimy
          przestepstwo na policji:-)
          No coz!Moze bedzie lepiej.

pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Aga Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.aster.pl 20.03.11, 22:50
          Witam,
          ja też mieszkam w III klatce i mi również ukradli wycieraczkę. Masaka :-( Po co kumuś czyjeś wycieraczki i do tego w hutowej ilości !
    • Gość: sasiad Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.aster.pl 13.01.10, 21:52
      Dokładnie wjazd go garażu na pierwsze pietro jest bardzo
      niebezpieczny. Powinni zamontowac lustra.Musimy o to zawalczyc:)
    • Gość: sąsiadka ogrzewanie IP: *.home.aster.pl 26.01.10, 18:54
      Mieszkamy na 8 piętrze i mamy bardzo duży problem z ogrzewaniem.
      Kaloryfery ciągle się zapowietrzają. Administracyjni hydraulicy byli
      już chyba 15 razy. Za każdym razem sytuacja jest identyczna:
      odpowietrzają, kaloryfery robią się ciepłe, trwa to godzinę-dwie i
      zaczynaja stygnąć. Grzejniki nigdy nie są ciepłe równomiernie. Im
      niżej tym chłodniejsze.Na klatce na parterze kaloryfer jest również
      chłodny na dole.
      Czy wszyscy mamy ten problem?Czy to tylko kłopot 8 piętra?
      • Gość: Molik Re: ogrzewanie IP: 212.76.37.* 23.04.10, 15:37
        Sąsiadko, na dachu to raczej zawsze zimno :) Ja z budynku obok, z
        ostatniego, piątego. Nie wprowadzaliśmy się zaraz po wybudowaniu, ale
        ponoć wtedy też była kicha z kaloryferami. A tak swoją drogą -
        siedemnastka ma siedem pięter, albo ja muszę do podstawówki wrócić i
        liczenia się od nowa uczyć :)
        • Gość: sasiad Re: ogrzewanie IP: 199.67.203.* 17.05.10, 11:32
          Ja widze 8 pieter w tym budynku. Musieli dobudowac ostatnio ;) Czy
          odebraliscie juz akty notarialne swoich mieszkan?
          • Gość: Bartek500146300 Akty notarialne IP: *.anixter.com 20.05.10, 16:07
            Witam

Ja wlasnie odmowilem podpisania aktu w dniu jutrzejszym ze wzgledu na kompletny
            brak informacji za co place. Dzwonilem do notariusza ale pani nie wyrazila checi
            rozmowy, mialem okazje rozmawiac tylko z osobami piszacymi akty ale nie z sama
            Pania notariusz. Mam wrazenie ze nas troche naciagaja , Rozmawialem z Pania
            Kleniewska ze spoldzielni ale to byla totalna porazka skonczylo sie na tym ze
            nie ma dla mnie czasu. JUtro walcze dalej. jezeli ktos ma podobny problem i
            podejmuje rekawice to prosze dzwonic tel 500146300.
            • Gość: Dude Re: Rozliczenie kosztów budowy IP: 80.241.133.* 23.08.10, 15:01
              Witam,
              przeglądałem ostatnio rozliczenie kosztów budowy dla budynku "A" i
              zauważyłem tam rezerwę w wysokości 6,5 miliona PLN, która pozostała po
              ostatecznym rozliczeniu. Czy ktoś już się tym interesował? Jaka może
              być podstawa prawna dla utrzymywania takiej rezerwy? W spółdzielni nie
              było akurat osoby potrafiącej wyjaśnić na jaki cel chcą trzymać nasze
              pieniądze...
              Pozdrawiam
              • Gość: Andzia Re: Rozliczenie kosztów budowy IP: 178.73.63.* 03.09.10, 21:32
                Warto by było się tym zainteresować. Może skierować oficjalne Pismo z zapytaniem do jakich celów
                są tę pieniądze. Aha i jeszcze jedna ciekawostka ostatnio byłam w Urzędzie na Racławickiej i
                dowiedziałam się, że pod koniec sierpnia będę musiała zapłacić około 600 PLN podatek za wieczyste
                użytkowanie:( Kwota płatna jednorazowo do 31 marca.
    • Gość: Artur Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: 193.109.225.* 17.11.10, 17:19
      Witam,

A ja szukam miejsca podziemnego parkingowego do wynajęcia na tym osiedlu. Czy ktoś ma takie miejsce, bądź ma sąsiada, który chciałby wynająć swój parking? Proszę o kontakt: 600 294 445.

Z góry dziękuję za informacje.
      Pozdrawiam,
      Artur
      • Gość: michał Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.2a.pl 17.04.11, 15:43
        Witam,

Poszukuję w okolicy miejsca na motocykl. Nie wiem jak u Państwa są duze miejsca parkingowe, ale wiem, że niektóre moga być na tyle długie lub szerokie, że zmieści się obok motocykl. Chętnie wynajmę kawałem miejsca w rozsądnej cenie. Proszę o kontakt - michal_211@op.pl
        pozdrawiam,
        Michał
        • kocica_ewela Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 17.04.11, 19:36
          Gość portalu: michał napisał(a):

> Witam,
          >
          > Poszukuję w okolicy miejsca na motocykl. Nie wiem jak u Państwa są duze miejsca
          > parkingowe, ale wiem, że niektóre moga być na tyle długie lub szerokie, że zmi
          > eści się obok motocykl. Chętnie wynajmę kawałem miejsca w rozsądnej cenie. Pros
          > zę o kontakt - michal_211@op.pl
          > pozdrawiam,
          > Michał

mam nadzieje ze nie masz bziukasa ktory maci cisze bo jesli tak to pluje ci wirtualnie w twarz:D
          • Gość: pancho Nowina IP: 199.67.203.* 04.05.11, 09:03
            Witam,

Słyszałem, ze na małym wąskim placu między Egejska 17 a nowo powstającym blokiem, ktory jest budowany przez spoldzielnie ma powstac nowy budynek. Bedzie to inwestycja developera. Kupująć mieszkanie nie było żadnej informacji o takiej mozliwosci. Dajcie znac czy ktos cos wie.
            pozdrawiam
            • Gość: teresa Re: Nowina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 11:39
              dzień dobry
              Poszukuję mieszkania na tym osiedlu. Czy ktos może sprzedaje tam mieszkanie? dziękuję za informacje pozdrawiam
    • e_flatwarsaw Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 31.12.11, 16:13
      Mieszkanie kupie na Egejskiej lub rogu Bonifacego, Sobieskiego (SM Energetyka) każdy metraż do rozpatrzenia.
      proszę o kontakt: flatwarsaw@op.pl
      agencją dziękuje
      • Gość: zxcv Re: Szukam sasiadow SM Energetyka ul. Egejska 17 IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.11, 20:08
        Co to jest "agencją"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka