Dodaj do ulubionych

Szukam informacji o Villa Cavaletti

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.08.09, 22:24
Szukam informacji (plany, metraze, ceny, wizualizacja) na temat rozpoczynanej
wlasnie inwestycji Marvipolu - Villa Cavaletti. Dzwonilem do biura ale tylko
zapraszaja na osobiste spotkanie a na ich stronie internetowej nic nie ma.
Pomozcie bo do W-wy mam kilka tysiecy kilometrow a ceny podobno takie ze moge
sobie pozwolic.
Obserwuj wątek
    • Gość: justyna Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.centertel.pl 03.08.09, 09:04
      Ja bylam w biurze Marvipol i rozmawialam o tej inwestycji z handlowcem.
      Na miejscu dostalam plany kawalerek i cennik oraz wizualizacje.
      Kawalerki maja w metrazach do 60 metrow i faktynie ceny sa w przedziale
      6,000 - 7,000 zl za metr kwadratowy. W sumie zostalo im jakies 20-25%
      mieszkan. Trzeba sie spieszyc. Niestety nie moge nic przeslac bo nie
      mam skanera. Moze popros o wysylke faxem - chyba sie zgodza.
    • Gość: investor.man Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.ppp.eranet.pl 03.08.09, 13:44
      goraco polecam. bardzo fajny projekt. jak juz kupilem - inwestycyjnie ;) bo takie ceny ze za rok na bank sprzedam z przebiciem. nie zostawiles maila do wyslania materialow to tu masz link do pobrania:
      http://rapidshare.com/files/263206468/0215_001.pdf.html
      to plany kilku dwupokojowych mieszkan.
      sorki ze sa troche pomazane ale rysowalem na nich z handlowcami.
      ceny sa na ostatniej stronie. pozdrawiam potencjalnego sasiada.
      • Gość: Rysio Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.serveroffice.com 03.08.09, 17:05
        ja też zakupiłem tam mieszkanko i moi wszyscy znajomi też. Łał, ale
        będzie fajnie jak się wszyscy spotkamy na grillu przed domem !
        Jeszcze tylko kredyik i wio...
        • Gość: Ania Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.netia.com.pl 03.08.09, 17:51
          My z żoną też się zdecydowaliśmy i nasi znajomi również. Jeszcze
          tylko kredycik i wio. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów ! Ceny są
          naprawdę okazyjne, docelowa cena w tej lokalizacji to 12 000/m
          • Gość: lebski Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 00:10
            no nie badzmy powazni - 12.000 to nie bedzie, ale liczylem to z ekspertem z
            rednetu i wyglada ze lekko peknie 11 kafli za m2.

wiec jak cena ponizej tego to trzeba brac bo przebitka gora jest bankowa
            • Gość: Dcr Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.chello.pl 04.08.09, 00:18
              Tylko ciekawe czemu developer za tyle sprzedaje skoro za rok mieliby 80% drozej?
              Zastanawialiscie sie Panstwo? Moze to jednak nie taka wspaniala inwestycja?

To juz nie te czasy, teraz na nieruchomosciach sie nie zarobi, zwlaszcza w
              Warszawie.
              • Gość: ania Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.netia.com.pl 04.08.09, 09:53
                Dcr, nie chcesz - nie kupuj. Mieszkaj z mamusią, obudzisz się z ręką
                w nocniku kiedy uświadomisz sobie że ceny odjechały i nie wrócą do
                dawnych poziomów. Eksperci są zgodni, że ceny będą już tylko drożeć.
                A deweloper sprzedaje po okazyjnej cenie bo musi też misję
                realicować.
                • Gość: kasia Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.netia.com.pl 04.08.09, 09:54
                  Ja też jestem zainteresowana, byłam dzisiaj w biurze sprzedaży,
                  bardzo mili i kompetentni państwo, gorąco polecam !
                  • Gość: Grzesiek Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.netia.com.pl 04.08.09, 09:57
                    Marvipol to bardzo dobra firma, kupiłem mieszkanie w innnej ich
                    inwestycji i jestem bardzo zadowolony
                    • Gość: j0ter Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.marketing-house.pl 04.08.09, 10:31
                      Czy tylko dla mnie to juz nawet nie jest zalosne?:D
                      • Gość: CDMowiec Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.era.pl 04.08.09, 15:00
                        hehe...Ten tekst jest dobry:

"Eksperci są zgodni, że ceny będą już tylko drożeć.
                        A deweloper sprzedaje po okazyjnej cenie bo musi też misję
                        realicować." ;))))
                        • Gość: anty naganiacz Klasyczny przykład artykułu naganiaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 15:56
                          Klasyczny przykład artykułu naganiaczy. Pierwszy wątek zaczyna niby
                          ofiara, niemota, niezorientowany itp. Zaraz dołączją się kolejni
                          niby pomagierzy i tak wątek jest podbijany. Podbijają już na
                          beszczela nawet z tego samego komputera. (Barany widać nie wiedza że
                          wyświetla się rodzaj łącza). Ale widać marwipol musi tak robić bo
                          jego akcje lecą na łeb na szyje.
                          • Gość: j0ter Re: Klasyczny przykład artykułu naganiaczy IP: *.marketing-house.pl 04.08.09, 16:28
                            Dodatkowo Autorem tych wpisow zawsze jest osoba ktora podpisuje sie imieniem :>

Wystarczy zobaczyc kilka topicow zeby wiedziec ze userzy sie tak nie podpisuja.

Jeszcze musicie sie sporo nauczyc w Marvipolu :P

Ale oferta super!! ;]
                        • Gość: zainteresowany Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.netia.com.pl 04.08.09, 18:11
                          Gość portalu: CDMowiec napisał(a):

> hehe...Ten tekst jest dobry:
                          >
                          > "Eksperci są zgodni, że ceny będą już tylko drożeć.
                          > A deweloper sprzedaje po okazyjnej cenie bo musi też misję
                          > realicować." ;))))

Nie wiem co w tym widzisz śmiesznego. Pewnie liczysz że będzie
                          tanieć ? Niedoczekanie twoje ! Polecam artykuł w dzisiejszej Rzepie,
                          on rozwieje wszystkie wątpliwości:

– Kupujący stoją teraz przed nie lada dylematem. Z jednej strony
                          słyszą bowiem zapowiedzi długofalowych spadków cen nowych mieszkań,
                          z drugiej widzą, jak kurczą się zasoby najbardziej atrakcyjnych
                          lokali. Od ich rozsądku zależy, czy kupią teraz, czy jeszcze przez
                          trzy – cztery lata będą marzyć o taniejących mieszkaniach - mówi
                          Paweł Grząbka, prezes CEE Property Group
            • Gość: RedNet Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 14:04
              No i gdzie teraz jest ten Twój "ekspert z RedNetu" z ceną 11 000 za
              m2 ? Taki właśnie jest RedNet....ze swoimi ekspertami...
          • Gość: Koń Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 14:03
            I czas pokazał, że raczej biznesu życia na Marvipolu nie
            zrobiliście...12 000 za m2 - chyba w snach !Koń by się uśmiał, ale
            pogratulować marketingu Marvipolowi
            • Gość: inwestor_man Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.centertel.pl 11.05.10, 14:31
              do 12 tysi nie doszlo ale za to ci co kupili za 6 tys dzis sprzedaja
              powyzej 9,5 tys i transakcje im wychodza.
              a niedawno marvipolowi wrocilo jedno mieszkanie i wystawil za 30%
              wieksza cene niz rok temu. w sumie niezle przebicie w ciagu roku 30% -
              ja bym nie pogardzil. teraz przygladm sie ich nowemu projektowi
              Apartamenty Mokotow Park i licze na 10-15% w ciagu roku. Niby ceny juz
              nie tak niskie ale i inwestycja jakby inna i bardziej medialna.
              zobaczymy co z tego wyjdzie.
              • Gość: ciekawy Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 21:27
                hej
                dzieki za info . bylem widzialem.
                jest ok.
                czekam na spotkanie z dyrektorem zeby ponegocjowac cene kilka tysi w
                dol.
              • Gość: poszi Fałsz! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 23:04
                i wystawil za 30% wieksza cene niz rok temu.

To niemożliwe! Przecież przez ostatni rok ceny ostro spadały! Starczy spojrzeć
                na mój licznik i zgłębić dane historyczne żeby zobaczyć, że jest ekonomicznie
                niemożliwe, żeby takie rzeczy miały miejsce!
    • Gość: szum_morza szum_morza do lebski IP: *.aster.pl 05.08.09, 13:47
      Cos musi wiedziec ten Twoj specjalista od wyceny za 12 kafli, bo ja dostałem od MVP informacje w czerwcu i ofertę, a jak teraz wróciłem z wakacji to ceny już są wyższe o średnio 500 zł z metra kwadratowego. Próbowałem z handlowcem rozmawiać i z samym dyrektorem sprzedaży ale nie chcą sprzedać w starej cenie. Nawet powiedzieli, że jak się skończą wakacje to będzie następna podwyżka ale nie mówił o ile. Nie wiem jak ty ale ja się chyba zdecyduje, takie co mnie interesuje zostały tylko dwa, a wiem ze w ostatnim tygodniu lipca zeszły im dwie sztuki.
      To raczej sygnały potwierdzające Twoje 12 kafli. Tak wiec dziś kupujemy za 6 sprzedajemy za rok za 12 i do zobaczenia na wakacjach na Hawajach.
      • Gość: Marek Re: szum_morza do lebski IP: *.netia.com.pl 05.08.09, 14:09
        Dobrze że o tym piszesz, to ja też się zdecyduje, uff, całe
        szczęście że napisałeś bo tak to bym jeszcze może zwlekał a za
        miesiąc już tylko drożej. Dzięki i pozdrawiam

ps
        kochani wy też nie zwlekajcie bo już tylko drożej będzie to naprawdę
        okazja
        • Gość: j0ter Re: szum_morza do lebski IP: *.marketing-house.pl 05.08.09, 14:47
          Dzieki Waszym wpisom to chyba i ja kupie...

sa takie przekonywujace
          • Gość: kasia Re: szum_morza do lebski IP: *.netia.com.pl 05.08.09, 15:18
            Gratulują mądrej decyzji i pozdrawiam przyszłego sąsiada !
            • Gość: CDMowiec Re: szum_morza do lebski IP: *.era.pl 05.08.09, 16:32
              to jakieś jaja chyba są...Naprawdę myślicie że Polaków będzie stać
              na mieszkanie za 12tyś/m2 ?
              • Gość: j0ter Re: szum_morza do lebski IP: *.chello.pl 05.08.09, 17:50
                Wedlug moich "sprawdzonych" zrodel wynika ze cena metra mieszkania w tamtym
                rejonie moze dojsc NAWET do 15 tys za metr kwadratowy!!

Przy cenie dewelopera 6 to z pocalowaniem reki sprzedam za rok to mieszkanie za
                12 i jestem kuuuupe kasy do przodu!!!
                • maxgazeta.pl Brac,okazja zycia!! 05.08.09, 20:19
                  NIe dalej jak wczoraj rozmawialem z pewna znana (i piekna) ekspertka
                  od nieruchomosci.Powiedziala,ze w tej oazie dobrobytu dokladnie za
                  rok cena metra bedzie sie ksztaltowala w okolicach 17k/m2...Ja
                  rowniez sprzedaje swoje mieszkanie i samochod,wyciagam oszczednosci
                  i w piatek lece z walizeczka do deva.Podobno juz zbiera sie komitet
                  kolejkowy...

P.S Tego moze nie powinienem mowic ale owa znana (i piekna)
                  eskpertka rowniez tam kupuje kilka apartamentow-mysle ze sam ten
                  fakt sprawi,ze cena metra skoczy jeszcze o jaies 1,5k zl/m2.Ona o
                  tym przez skromnosc nie wspomniala ale rozmawialismy troche o
                  ludziach,a na ludziach to ona sie zna bo studiuje juz 8 rok.
                  • Gość: :) Re: Brac,okazja zycia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:27
                    Jesteście pewni? Bo mi też się obiły o uszy na mieściea takie ceny,
                    tyle że była mowa o Euro...
                    • Gość: j0ter Re: Brac,okazja zycia!! IP: *.chello.pl 05.08.09, 23:56
                      Forumowicze!

W zwiazku ze stale rosnacym zainteresowaniem ta oferta (naprawde niebywala
                      okazja, pojawiaja sie informacje, ze cena za rok moze skoczyc do 17 tys EURO!!)
                      pragne oglosic iz przyjmuje zapisy do listy spolecznej ktora uprawni nas do
                      zakupu u dewelopera.

Zaintersowanie jest tak duze, ze bedziemy musieli chyba pojsc w wiekszym gronie
                      i licytowac ceny w gore!

Ale w kupie sila - damy rade! Wkoncu w gre wchodzi gruuuuuuuuba kasa
                      • Gość: Waren Bufet Re: Brac,okazja zycia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 01:08
                        Was gołodupce to nawet na psią budę nie byłoby stać.
                        Tam stają w szranki prawdziwi inwestorzy.
                      • Gość: silgin Re: Brac,okazja zycia!! IP: 89.171.3.* 06.08.09, 11:36
                        Jesteście odważni. Ale robicie to na własne ryzyko.
                        Z MARVIPOLEM to możecie mieć tylko drogę przez mękę.
                        Zobaczcie inwestycje Wiatraczna.
                        Nie polecam tego dewelopera.
                        A umowe sobie sporządzcie szczegółowo. Bo dla nich to norma ze sprzedaja miejsce
                        parkingowe a sie potem okazuje ze to miejsce parkingowe ale na platformie.
                        Albo sprzedaja komorke lokatorska dajmy na to 30 m (ale w umowie nie jest to
                        zapisane tylko numer komorki) a na koniec dostajecie 10m.
                        I wszystko zgodnie z umowa.

No i jeszcze dodatkowo za zarzad marvipolu trzeba placic.
                        A jak nie beda chcieli podpisac umowy w formie aktu to naprawde polecam dla
                        ludzi, ktorzy lubia robic z siebie frajerow albo naprawde odwaznych
                      • Gość: ag Re: Brac,okazja zycia!! IP: 82.177.11.* 06.08.09, 11:39
                        Ptaszki ćwierkają, że zaraz będzie 20k euro.

Zapisuję się. Biorę 2 mieszkania i nad 3cim się zastanawiam!
                • Gość: Koń Re: szum_morza do lebski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 14:09
                  Chyba jak złoża ropy naftowej tam odkryją...to cena dojdzie do tych
                  Twoich 15.000
        • Gość: Kasias Re: szum_morza do lebski IP: *.aster.pl 07.08.09, 21:23
          Mnie proszę też zapisac na tę listę kolejkową...
    • Gość: ag Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: 82.177.11.* 06.08.09, 11:30
      Proponuję sobie najpierw o szanownym developerze poczytać.

Polecam szczególnie inwestycję Wiatraczna lub np te wpisy:
      forum.gazeta.pl/forum/w,106,44638777,44638777,Marvipol_Wiatraczna.html

forum.gazeta.pl/forum/w,106,98195493,98195493,marvipol_naprawde_NIE_WARTO.html

jak również programy w TVNie pokazujący tylko kawałek tego co wyrabia
      ten developer:
      www.tvn24.pl/2250271,12690,0,1,1,deweloperski-szantaz,wideo.html
      www.tvnwarszawa.pl/0,1583116,wiadomosc.html

Należy się zastanowić kilka razy jeśli chce się utopić takie
      pieniądze (12k za metr to jakiś śmiech na sali).

I zachwyceni pracownicy MVP to jest jakiś dramat po prostu.

• Gość: investor_goodie Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.08.09, 18:08
        jezu ag, ty chyba z innej planety jestes. przejrzyj ten material
        ktorego link podajesz i wpisy na forum. to ok. 5 osob, wariatow,
        ktorzy jak wynika z materialu video probowali byc wielkimi
        inwestorami i podpisali cos w ciemno w rytmie owczego pedu. teraz
        probouja odkrecic cos za co sami ponosza wine. przeciez nawet dziecko
        wie ze nie podpisuje sie czegosc czego sie nie czytalo lub czegos co
        jest dla ciebie nie korzystne. ONI PO PROSTU DALI D... NA WLASNA
        PROSBE.
        ja zajmuje sie inwestowaniem od ponad 10 lat i uwierz mi trzeba byc
        ciezko chorym zeby podpisac cos w ciemno. SAMI SA SOBIE WINNI - TE 5
        OSOB.

a firma ogolnie OK. ja wlasnie odbieralm kolejne 2 mieszkania u nich
        i zrobili tak ze mucha nie siada. poprzednie 2 ktore sprzedawalem w
        zeszlym roku rozeszly sie w ciagu miesiaca na rynku wtornym.
        powodzenia ci wq zyciu zycze z taka umiejetnoscia czytania.
        • Gość: biuro spszedaszy Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 18:40
          a ja sprzedalem w 2 dni 20 i fzyzdkie byly z jwc, bo tylko oni maja taka jakosc

wez chlopaku sie troche ogarnij, ja rozumiem ze praca w biurze sprzedazy w
          wikend jest irytujaca, ale to nie znaczy ze my musimy wyslucgiwac waszego
          glupiego naganiania
        • Gość: ag Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.08.09, 22:19
          Naprawdę Marvipol zmusza swoich pracowników do siedzenia w weekend na
          forum internetowym i pisaniu takich pierdół? Może macie tam jakiś
          dodatek za specjalne starania?

Dupy to dały osoby, które uwierzyły Marvipolowi w to, że nie mają
          praw do odszkodowania, albo, że będą mogły się starać o odszkodowanie
          (dodam, że wynikające z umowy) jak podpiszą akt, który im tę
          możliwość odbiera. A wiadomo, że teraz stara się oczernić osoby,
          które mają rację i ośmielają się sprzeciwić wielkiemu developerowi.

I ciekawe gdzie Marvipol tak cudownie wykończył mieszkania, że mucha
          nie siada. Chyba w Twoich snach.

Firma tak jak pisałam może buduje ok, ale cała reszta ok nie jest.
          Jak ktoś nie szanuje siebie, swojego czasu i swoich pieniędzy to może
          się z nimi bawić w "inwestycje".
    • Gość: TVN24 Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:01
    • Gość: 24 TVN Re: Szukam info TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:01
    • Gość: angry Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 21:29
      dzisiaj dzwonilem do nich do biura i owszem inwestycja jest ale gosc na
      linii powiedzial ze te fajne ceny o ktorych mowa w mediach (na przyklad
      w parkiecie z zeszlego tygodnia) to tylko do konca tygodnia bo za
      dobrze sie sprzedaje i musza podnosic.
      • Gość: oko Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: 167.236.248.* 12.08.09, 10:47
        no to szybciutko po kredycik biegnij i wykupuj, wykupuj pamietaj juz za rok beda
        po 20k EUR
        • Gość: ccmicra Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.08.09, 13:33
          a gdzie znalezc informacje o prognozowanych cenach w tym regionie,
          mozesz polecic cos?
          • Gość: babymarket Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.09, 20:44
            najlepiej czytaj dodatek nieruchomosci do rzeczpospolitej i raporty np.
            firmy reas. js raportami reas i czasem red net kieruje sie najczesciej.
            czesc jest dostepna bezplatnie na stronach tych firm, poobnie jak na
            stronach homebroker i open finance.
            • Gość: aha Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.09, 23:45
              zapomniales jedynie dodac ze nalezy robic dokladnie odwrotnie niz to
              co oni zalecaja
              w koncy jako jedynym na tym rynku nie udalo sie im trafic z zadna
              prognoza od 3 lat
              • Gość: babymarket Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 15:55
                ty chyba na te ich raoprty i wykresy do gory nogami patrzysz bo ja
                czytam ze zrozumieniem i zawsze wychodze na swoje.
                • Gość: oko Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: 167.236.248.* 18.08.09, 16:20
                  czyli kupiles kwadrat za 10k PLN bo juz w 2010 ceny jak w madrycie tak?
                  hmm wyjatkowo przebiegly z ciebie spekulant
    • wuetend Re: co, realizacja zysku na koniec miesiąca? ;) 12.08.09, 11:33

• Gość: bleee Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 19:41
      czy ktos moze wytlumaczyc czemu ta wyjatkowa okazja nie jest powieszona na
      stronie marvipolu, taki powod do dumy a sie nie chwala
      czy tez boja sie wqrwic jeleni ktorzy za duzo wiecej kupowali w melody

ps. czy ktos wie jaka jest laczna powierzchnia mieszkan w tym wyjatkowym byznesie?
    • Gość: maciekzz Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.ppp.eranet.pl 24.08.09, 13:45
      hej dobra informacja. podobno od 01 wrzesnia bedzie juz oficjalnie w
      sprzedazy na ich stronie internetowej. ja jestem w podobnej sytuacji.
      siedzie w irlandii i nie ma mozliwosci dojechania.
      podobno od wrzesnia maja miec jakies extrasy w ofercie - tak powiedzial
      mi ich handlowiec przez telefon.
      • wuetend Re: potwierdzam! też słyszałem 24.08.09, 16:47
        jakoby do każdego zakupionego mieszkania w VC dorzucali pół
        mieszkania z Melody Park....
        • Gość: maciekzz Re: potwierdzam! też słyszałem IP: *.centertel.pl 25.08.09, 14:28
          eee tam ja wole takie zwykle male projekty bo tu jest trzydziesci kilka
          mieszkan i mozna latwo kazdego znac, szczegolnie ze sa dwie klatki,
          czyli po ok 15 na klatke.
          projekt fajny i na pewno na wyscigch nie wybuduja przed oknami
          wiezowcow.
          • Gość: ppp Re: potwierdzam! też słyszałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 15:47
            proponuje pojechac na miejsce i powachac zapachy
            • Gość: yol Re: potwierdzam! też słyszałem do ppp IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.09, 21:24
              ja tam bylem i calkiem fajnie. nawet z kims z budowy rozmawialem.
              pewnie za kilka dni beda gotowe fundamenty bo ok. 50% ziemi maja juz
              wybrane. z tym zapachem to cos chyba ci sie pomylilo, moze nie trafiles
              tam gdzie trzeba.
              • Gość: zainteresowany Re: potwierdzam! też słyszałem do ppp IP: *.chello.pl 27.08.09, 22:00
                Wiecie co, wydaje mi się że to inwestycja wprost dla mnie !
                Ja już się zdecydowalem, pozdrawiam przyszlych sąsiadów !!!
                • wuetend Re: ja rozumiem, ze gotowa rządzi 28.08.09, 00:10
                  ale na milosc boska, niech "marketingiem szeptanym" zajma sie profesjonalisci, a
                  nie ofiary lapanki :))
                  Chyba w Marvipolu sezon urlopowy sie przeciaga
                  • Gość: ppp cavaletti smierdzi bardzo!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.09, 00:52
                    bylem tam w czasie upalow,a ze sto metrow dalej znajduje sie
                    stajnia koni,to smierdzi konskim lajnem.
                    • Gość: yol Re: cavaletti smierdzi bardzo!!!! IP: *.ppp.eranet.pl 01.09.09, 13:41
                      to jak to jest z tymi konmi, bo ja rozmawialem z facetem za prkingu za
                      pltotem wyscigow konnych i on powiedzial ze tam koni nie chowaja na co
                      dzien tylko po drugiej stronie terenu (jakby blizej lotniska) a te
                      stajnie blisko wyscigowej to jak na zawody przyjezdzaja. jak to
                      sprawdzic?
                    • ancymon123 Re: cavaletti smierdzi bardzo!!!! 07.09.09, 15:27
                      Jeśli chodzi o całą Al. Wyścigową, to niestety latem unosi sie tam
                      zapach stajni. Koleżanka mieszka w tych starych blokach vis s vis
                      Cavaletti i niestety latem musi okna zamykać. Oczywiście nie
                      codziennie, zależy z której strony wieje wiatr.
                      Ja bym tam mieszkania nie kupiła :(
      • Gość: paranoix Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: 80.83.158.* 02.09.09, 14:01
        jakże to - ekstrasy??? Przecież ceny mają rosnąć z dnia na dzień, to
        i ekstrasy niepotrzebne, by każdy zdroworozsądkowo myślący
        bpoczątkujący biznesmen czym prędzej popędził do SKOKu po kredycik!
    • eurofan74 Skecz kabaretowy? 28.08.09, 09:56
      Rozumiem, że dyskusja w tym wątku to scenariusz skeczu kabaretowego?
      • Gość: oko Re: Skecz kabaretowy? IP: 167.236.248.* 28.08.09, 10:05
        dobrze rozumiesz, jedyny problem jest taki ze sprzedawcy z marvipolu jeszcze
        tego nie kumaja:-)
        • eurofan74 Marvipol czy np. Ani Mru-Mru? 28.08.09, 10:10
          Jak myślicie, kto by go lepiej wykonał - sprzedawcy z Marvipolu czy
          np. Kabaret Ani Mru-Mru? :-)
          • wuetend !! demaskacja !! 28.08.09, 10:39
            dobra, karty na stół.
            Wątek zapoczątkował tani prowokator, chcący zdyskredytować Firmę
            Marvipol w oczach forumowiczów.
            Ale My nie dajemy się takim elementom-degeneratom.

Zawsze czujni
            Forumowicze
          • Gość: oko Re: Marvipol czy np. Ani Mru-Mru? IP: 167.236.248.* 28.08.09, 11:22
            biorac pod uwage jakosc naganiania to ja bym proponowal by marvipol dolaczyl do
            grupy "paranormals"
            • eurofan74 Zagadka 28.08.09, 12:09
              Przyczytaj uważnie wpisy w tym wątku i wskaż:
              - kto jest naganiaczem z Marvipolu,
              - którzy forumowicze "robią sobie jaja",
              - kto uwierzył, że ta dyskusja jest "na poważnie".
              • Gość: enigma Re: Zagadka IP: *.magma-net.pl 01.09.09, 21:05
                mamy 1 września, przynajmniej w Polsce i jakoś nic na oficjalnej
                stonie tego, diabeł wie jak, godnego plecenia dewelopera
                www.marvipol.pl/wersja-polska/w-sprzedazy/w-sprzedazy.html
                słowa nie ma o tej przecudnej urody inwestyccji, się pytam why?
                • Gość: enigma Re: Zagadka IP: *.magma-net.pl 01.09.09, 22:55
                  ja nie wiem, czy radziecka nauka zna taki przpadek

www.money.pl/forum/temat,76,1783103,1783103,15,0,szukam;informacji;o;villa;cavaletti;marvipolu.html

www.bankier.pl/forum/temat_szukam-informacji-o-villa-cavaletti-marvipolu,7335963.html

jakieś cuda, czy jak, chyba coś tu śmierdzi... :)
                  • Gość: enigma Re: Zagadka IP: *.magma-net.pl 01.09.09, 23:01
                    te pajace są i tu

www.twoja-firma.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1556127&strona=1
                • ancymon123 Re: Zagadka 07.09.09, 15:30
                  Gość portalu: enigma napisał(a):

> mamy 1 września, przynajmniej w Polsce i jakoś nic na oficjalnej
                  > stonie tego, diabeł wie jak, godnego plecenia dewelopera
                  > www.marvipol.pl/wersja-polska/w-sprzedazy/w-sprzedazy.html
                  > słowa nie ma o tej przecudnej urody inwestyccji, się pytam why?

A to zapewne dlatego, że dziś przejeżdzając tamtędy, nawet
                  fundamentów nie zauważyłam. Troche rozkopane i tyle.
    • wuetend Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti 09.09.09, 08:49
      Panie Radku,
      dziesiątki tysiący potencjalnych klientów Marvipolu liczy, iż
      podzieli się Pan informacjami. Bo z pewnością był Pan na prezentacji
      oferty przez ten miesiąc.
      • stoje_i_patrze Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti 09.09.09, 18:17
        nie do mnie było to pytanie ale widziałęm dzisiaj tekst w dodatku dom do GW o
        tej inwestycji. główne punkty:
        80% mieszkan sprzedanych (albo zarezerwowanych?) - chyba 31 sztuk
        ceny 6,1-7,5 tys m2
        zero reklamy a jedynie rozeslanie infa po bazie klientów droga mailowa i pewnie
        to forum dzieki temu obcieto koszty marketingu
        inwestycja w fazie dziury w ziemi
        • Gość: ag Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: 82.177.11.* 11.09.09, 11:31
          Kto od tego developera kupuje inwestycję na etapie dziury w ziemi musi
          mieć naprawdę nerwy ze stali :)
          • Gość: 3miasto Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:31
            Witam,
            czy ktos moze potwierdzic, ze dostal oferte ponizej 6tys na mieszkanie powyzej
            100m i ile utargowal ?
            pozdrawiam
    • Gość: ag Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: 89.108.222.* 14.09.09, 20:01
      Polecam kolejny filmik o tym jakże fantastycznym developerze:
      www.tvn24.pl/2265050,0,0,1,1,szantazowani-klienci,wideo.html
      • Gość: Ani29 Re: Szukam informacji o Villa Cavaletti IP: *.mos.gov.pl 30.09.09, 09:21
        a gdzie znajduje sie ta inwestycja - chodzi o lokalizacje, bo tez
        nigdzi ena ten temat nie ma informacji
        prosz eo odzew
    • Gość: Yey Może te mieszkania się rozmnażają? IP: 193.201.36.* 19.05.10, 09:26
      38 mieszkań po okazyjnych cenach w doskonałej lokalizacji. Wątek
      wisi od pół roku, a dziś "ostatnie mieszkania" cały czas w ofercie.

Tradycyjnie "Pozdrawiam przyszłych sąsiadów" :-)
      • Gość: ndujosdeh Re: Może te mieszkania się rozmnażają? IP: *.chello.pl 23.10.10, 22:35
        Ludzie !!! lakiernia samochodowa z tyłu budynku.!!! Strasznie śmierdząca sprawa. Pozdrowienia dla tych którzy kupili. a i jeszcze skład kabli i światłowodów w tp obok budynku - no ale to tylko aspekt wizualny bo to raczej nie cuchnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka