Dodaj do ulubionych

temperatura

28.04.04, 11:02
Strasznie sie niepokoję że mogę być w ciązy . Jestem 8 dni po oczekiwanym
okresie , a tu nadal nic. Nigdy nie miałam tak długiego cyklu.Mierzę
temeratuę od kilku dni i utrzymuje się na 36.4st.C. z tego co pamiętam w
ciąży utrzymuje sie teperatura od owulacji przez kilka tygodni,prawda?
Martwie się tą sytuacją.Przed 5-miesiącami przez cesarke urodziłam syna, i na
nową ciąze jest stanowczo za wczesnie po cesarce. Nie mam odwagi zrobić
testu.Powiedzcie jak z tą temperaturą , cze jest możliwa ciąża.

Obserwuj wątek
    • ariana1 Re: temperatura 29.04.04, 14:11
      A dlaczego nie zrobisz testu? Inaczej sie nie dowiesz o ciąży( lub jej braku).
      My ci nie odpowiemy na pytanie czy jesteś czy nie.Zrób test.
    • agatek0 Re: temperatura 01.05.04, 18:57
      Witaj!
      Z tego co ja wiem i czytałam to po owulacji utrzymuje się temperatura i owszem
      ale wyższa coś około 37 stopni, a nie 36,4.
      I to właśnie podwyższona temperatura jest jednym obok braku okresuwe objawem
      wczesnej ciąży.
      Twoja sytuacja jest spowodowana zapewne zmianami hormonalnymi jakie zachosdzą w
      Twoim organizmie po porodzie. Nie zapominaj, że przez 9 miesięcy była u Ciebie
      prawdziwa wojna hormonów.
      Ale ja też proponuję zrób test chociaż moim zdaniem wyjdzie ujemny.
      Pozdrawiam.
    • od79.bieszczady Re: temperatura 03.05.04, 00:35
      ja miałam w zeszłym cyklu temperaturę 37,2 po owulacji i w czasie @ i po @ tez
      a w ciąży nie jestem. Tzn chyba nie bo ta @ taka dziwna... Podobno podwyższona
      temperatura po terminie miesiączki nawet jak ona jest to objaw wczesnej ciąży
      ale nie wiem czy to prawda w końcu jak się jest w ciąży to się już temp nie
      mierzy a jak dostanie sie @ to sie myśli że w ciąży się nie jest i po co wtedy
      mierzyć:(
      • kocia9 Re: temperatura 03.05.04, 12:16
        a wiesz ja mam tak teraz! i nie wiem boję się robić test bo jak wyjdzie
        negatyw...
        • wiosna_m Re: temperatura 04.05.04, 15:25
          Ja tez tak mam.
          Mam juz drugi dzien @ i wciaz podwyzszona temperature...
          • hariet Re: temperatura 10.05.04, 21:44
            a u mnie 3 dzien @ i temperaturka ciagle 37 i to raczej nie przeziebienie bo
            czuje sie calkiem niezle... i do tego ta 2 jakas dziwna, pierwszy dzien obfita,
            a wczoraj i dzis prawie nic, male plamienie? a u was jak jest???
            pozdrawiam
            • oliweczka1 Re: temperatura 11.05.04, 22:43
              Dziewczyny a ja mialam tak: przed @ zawsze bola mnie piersi i bolaly.Opozniala
              sie ponad tydzien, wiec sie cieszylam i do tego temp.utrzymywala sie
              podwyzszona 37.Jednak @ dostalam, byla dziwna,bo pierwsze dwa dni male
              plamienie, ktore potem sie nasililo i wygladalo jak normalna @ tyle,ze w
              odwrotnej kolejnosci.Zazwyczaj mam od najbardziej obfitych dni do najmniej a tu
              odwrotnie.W trakcie miesiaczki bole piersi ustapily jednak temperatura trzymala
              mnie nadal.Zrobilam test i okazalo sie, ze nie jest to ciaza. Minely 2 dni od
              zakonczenia miesiaczki i powrocily bole piersi + podwyzszona temperatura, ktora
              towarzyszy mi caly czas. No i co mozna o tym myslec, skoro objawy sa a wynik
              testu mowi cos innego.:( Wniosek taki, ze lepiej sobie nie robic nadziei przy
              kazdym najmniejszym zwiastunie objawow ciazy, ale zycze Wam by sie udalo.
              Oczywiscie pozdrawiam...
              Olivia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka