efka1 09.06.04, 11:20 Czesc Dziewczyny, Ja mam jedno pytanko: mianowicie, czy moze obserwowalyscie, jak wyglada sluz w pochwie od momentu poczecia do dnia spodziewanej miesiaczki? Dziekuje za podpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diana80 Re: pytanko 11.06.04, 15:19 ...ale to w ogóle nie ma, czy pojawia sie troszeczkę?? Też mnie to zatanawia...pozdrawiam Odpowiedz Link
mamalgosia Re: pytanko 11.06.04, 15:50 zależy jaki ktoś ma podstawowy model niepłodności. Jeżeli normalnie w fazie poowulacyjnej kobieta ma sucho, to i w ciąży najczęściej tak ma. Jeżeli ma śluz niepłodny, to może się tak też zdarzyć w ciąży. Ale najczęściej nie ma żadnej wydzieliny Odpowiedz Link
diana80 Re: pytanko 11.06.04, 16:50 Dziękuję, czekam na cudowne 2 kreseczki i po zakończeniu dni płodnych nie zauważyłam śluzu, tylko kiedyś tam zauważyłam troszeczkę, jutro mam dostać miesiączkę, do tej pory nie czułam bólu brzuszka, ale dzisiaj mam jakies dziwne bóle...Chyba nic z tego...:o( Zobaczymy jutro. Odpowiedz Link
efka1 Re: pytanko 11.06.04, 18:20 trzymam kciuki, bedzie dobrze, zobaczysz... Pozdrwiam Odpowiedz Link